הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם קיים סייקל סטרואיד אוראלי בלבד, ללא הזרקות?

amirgelman

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם,

רוצה לקחת את פיתוח הגוף שלי לשלב הבא.

לאחר חקר עדיין לא הבנתי האם יש חיה כזאת לקחת לדוגמא דיאנבול (Dbol) אוראלי ולהסתפק רק בזה?

נניח ומישהו לא מעוניין בהזרקות בשום צורה.

הרבה אומרים שאפשרי להשתמש למשל בדיאנבול אבל יש שגם אומרים שזה רע מאוד לגוף ושאיך שלא תשחק עם זה - גם אם תיקח משהו בכדורים… תהיה חייב לשלב עוד חומר או טסט בהזרקה.

אשמח לדעת את התשובה הנכונה?

תודה מראש!

נערך לאחרונה:
בוא נתחיל שאין דבר כזה סייקל סטרואידים בלי "הבסיס" שזה טסט , ואין דרך אחרת לקבל מינון אפקטיבי של טסט בלי זריקה..

וסייקל סולו של אוראלי של דיאנבול זה פשוט אסון.. 🤦‍♂️

אני אגיד לך את זה בצורה יפה.. במידה ואתה מפחד 'ממחט בתחת' עולם האנבולים אינו בשבילך.

ממליץ לך לקחת כל שקל שחשבת להשקיע בדי-בול ולהשקיע אותו בקדם אימון, או ביטקוין, או איטריום, או שתביא לי את הכסף. מבטיח לעשות בו שימוש הולם יותר

יכול אתה יכול הכל .. השאלה אם זה שווה את התופעות לוואי ואת הסיכון שאתה מעמיד את הכבד שלך, בכל מקרה הסטרואיד האוראלי היחיד שניתן לשלב ללא טסט כחומר בסיס ומצריך pct זה (אנאבר )אבל הסיכויים למצוא אנאבר מקורי בשוק שמלא בזיופים מאוד קשים. לכן אם החלטת לעשות סייקל תעשה אותו כמו שצריך עם ניקוי ועם טסט כחומר בסיס , במיוחד אם זה הסייקל ראשון מומלץ טסט אנטט בלבד 500 מ׳׳ג בשבוע.

אל תיגע בסטרואידים אם אתה מפחד להזריק.
הרעילות לכבד של SARMS למינהם בכלל לא שווה את זה.
תבחר תחום אחר אם אתה לא מסוגל לחשוב על להזריק.

אל תיגע בסטרואידים אם אתה מפחד להזריק.
הרעילות לכבד של SARMS למינהם בכלל לא שווה את זה.
תבחר תחום אחר אם אתה לא מסוגל לחשוב על להזריק.
אמר אדון 400 טרן 800 טסט ו800 בולד שלוקח ארומסין כל יום וארימדקס

האמת לא בצחוק לא פעם ולא פעמיים שתיתי מעט טרן אחרי זריקה כדי לטעום חחחחח
טעמתי טיפת טסט שנשאר לי קצת.. בהתחלה זה לא היה נורא אבל אחרי כמה שניות זה פשוט היה דוחה..

אבל לפחות היה פאמפ וpr מיד כשהלכתי להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית