הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרושים: 10 משתמשים בפורום כדי לבצע בדיקות בפורום החדש

סביר להניח שלא. אנחנו עובדים על זה. כנראה שנעלה בלי מערכת המוניטין בהתחלה ואז נשלב אותה עם הגיבוי של כל המוניטין. זה דורש עוד פיתוח
אתה בדיוק על מספר נק' מוניטין יפה 69719
חבל שזה יהיה 0 שוב 😭

אני אשמח אם עדיין רלוונטי .
אני עברתי קורס בודק חוסן לאינטרנט
התחביב שלי חדר כושר תכנות , html CSS JavaScript

המשתמש הקודם שלי למיטב זיכרוני תואם לדרישות של וותק .

מוכן להתנדב

ללא לוג פעיל באתר, משתמש עוד במחברת כמו בימים הטובים 😃

ללא ידע בתכנות

• פותח/ת השרשור
לכל מי שעדיין לא עניתי, מצטער מראש זה כי היו לנו כמה פנצ׳רים בדרך. היינו צריכים לשכתב משהו משמעותי במערכת וזה עיכב את הפרוייקט.

לדעתי אנחנו לערך 7-14 יום מלהיות מוכנים לטסטים. לבנתיים קצת תמונות מהגרסה של הפורום לנייד:

עמוד ראשי:
57A6B018-B779-483F-8454-EFB3AF087A5D.jpeg

גרף של לוג:
8DB6D6DC-B985-4A56-B8C0-4D59642734A8.jpeg

מבטיח עוד הרבה הפתעות בימים הקרובים 🙄

• פותח/ת השרשור
שלחתי לכולם הודעות פרטיות. למי שלא שלחתי בטעות תרשמו לי הודעה פרטית ואשלח לכם פרטי גישה

• פותח/ת השרשור
לכל מי ששלחתי לעשות טסט על הפורום החדש, אשמח אם תשלחו לי את הפידבק לכל המאוחר ביום שלישי ה-10.1 אחרת לא אספיק להתייחס לכך (וגם לא תהיו יותר זכאים להטבה של הסדנה).

שדרוג הפורום הולך להתבצע ביום שישי ה-13.1 בשעה 23:30. הפורום לא יהיה זמין למשך 5–8 שעות החל משעה זו.

כל ההודעות/לייקים/מוניטין הכול הולך להישאר זהה ומידע לא ילך לאיבוד. גם אם ילך לאיבוד, יש גיבוי (3 ליתר דיוק) במידה שהשדרוג יכשל בשלב כזה או אחר (לא סביר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית