הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוניות OVER-EAR/ON-EAR שיכולות להתאים לפעילות ספורטיבית

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אהלן חברים,

אני מחפש את סוג האוזניות שרשומות בכותרת, השאלה האם קיימים כאלה בשביל פעילות בחדר כושר ?

אני פשוט לא מת על האוזניות סביב הצוואר(כמו JABRA לדוגמא) או אוזניות IN-EAR כמו איירפודס ודומיהם.

• פותח/ת השרשור
האם ישנם עוד אוזניות דומות לחדר כושר כמו השיתוף פעולה של אנדר ארמור עם JBL ?

upload_2022-10-6_23-25-37.jpeg

יש את הליין של Anker QXX, יצא לי לנסות את ה30 של חבר והם ברמה ממש גבוה במיוחד ביחס למחיר הזול(באלי אקספרס בחנות הרשמית שלהם), נראה לי הvalue for money הכי טוב שיש לאוזניות ANC over כרגע, אני פחות אהבתי את הסנוי מבחינת סאונד(ממש harsh highs שבוודאות יעשו לי כאב ראש אחרי 20 דק)

• פותח/ת השרשור
יש את הליין של Anker QXX, יצא לי לנסות את ה30 של חבר והם ברמה ממש גבוה במיוחד ביחס למחיר הזול(באלי אקספרס בחנות הרשמית שלהם), נראה לי הvalue for money הכי טוב שיש לאוזניות ANC over כרגע, אני פחות אהבתי את הסנוי מבחינת סאונד(ממש harsh highs שבוודאות יעשו לי כאב ראש אחרי 20 דק)

ידוע לך אם אפשר להתאמן עם ה-Q30 ? והאם הן לוחצות על האוזניים/ראש ? האם הן נוחות ? יש לי חוויה לא טובה מאזניות אחרות

ידוע לך אם אפשר להתאמן עם ה-Q30 ? והאם הן לוחצות על האוזניים/ראש ? האם הן נוחות ? יש לי חוויה לא טובה מאזניות אחרות
לא יצא לי להתאמן או לרוץ איתן אבל הן היו די נוחות ולי לא לחצו, מניח שזה תלוי עובי ראש וכדומה כי זה לא מתכוונן כל כך כי זה פלסטיק קשיח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית