נק' מוניטין:
866
- 704
- 850
למי איכפת מכדורגל בכלל, רק אני מחכה לחזרה של ג׳ון ג׳ונס לאוקטגון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה מסי עשה בגמר? פנדל ודחיקה מסנטימטר לשער ריק? חולה על ההשוואה שלך על סמך משחק אחד, אתה פאקינג מזלזל בכישרון הכי גדול שהיה כאן מאז מסי ורונאלדו ואני רואה כדורגל מאתמול?
לא מבין מה אתה רוצה, בכלל לא השוויתי בין מסי לאמבפה. שני שחקנים שונים לגמרי בסגנון וגם אם אני רוצה להשוות הקריטריונים שלך פשוט הזויים, תארים קבוצתיים זה לא מדד להשוואה בין שני שחקנים אינדיבידואליים, מסי ורונאלדו השיגו את רוב התארים בקבוצות הגדולות ביותר בהיסטוריה (בארסה של פפ, יונייטד של פרגוסון, ריאל של זידאן), פריז לא מתקרבת בשום גלגול שלה לקבוצות האלה.
בקיצור חרא על ארגנטינה ועל כל הפאנבויז של מסי, תודה לאל שהפסטיבל אוננות הזה נגמר כבר.
זילזלתי במשחק אחד לא בכל הקריירה שלו, אתה צריך קצת להבין את מה שרשומים לך, מסי לא עשה שום דבר? כל התארים שלו הם תארים קבוצתיים? תשמע אתה הזוי, חבל על הזמן שלי להסביר לך
"קצת הטרלת"?אתה פשוט הופך כל מה שאני אומר זה כל כך מגוחך שבאמת אין טעם להמשיך.
בקיצור תפסיקו לזיין תשכל כולה הטרלתי את פותח האשכול, סליחה שלא רציתי שארגנטינה תנצח.
"קצת הטרלת"?
אחי זה יותר מהטרלה
אתה חמוץ כי צרפת הפסידה.
איזה צרפתי אחד פתח petition לשחזר את המשחק הזה וטוענים ש200 אלף חתמו. תחתום גם, אולי ייצא מזה משהו..
שבוע טובאתה פשוט הופך כל מה שאני אומר זה כל כך מגוחך שבאמת אין טעם להמשיך.
בקיצור תפסיקו לזיין תשכל כולה הטרלתי את פותח האשכול, סליחה שלא רציתי שארגנטינה תנצח.
אחרי רונאלדומסי הגדול בדורו.
איזה מהם?אחרי רונאלדו
טוב תן תמונהברוך השם החולצה הושגה לפני הגמר.
אני לא ארגנטינאי, למען האמת אני פשוט אוהד מסי. הוא השחקן שגרם לי לדבוק באהבת הכדורגל(רונאלדיניו הוא זה שגרם לי להתאהב בזה מלכתחילה), ראיתי את מסי אלפי שעות במהלך חיי ולכן אני ועוד רבים כמותי כ"כ רצינו שהוא יזכה סוף סוף בגביע העולם. אפשר לשנוא את הפסטיבל, אבל יש לזה סיבה מוצדקת.