הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חדש על טרן

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
מפתח גוף, טוען שנטל טרן לפחות 10 שנים (עם הפסקות כמובן), ואימן אנשים עם כל סוגי המטרות שיש (תחרות, חיטוב ממצב ש"ח obesity, וכו') קורא תיגר על הרבה דברים שמייחסים לטרן, ואומר שהוא מיוחד ביותר, שאין סטרואיד כמוהו:

קישור לצפייה: https://youtu.be/QC7d1p1Uk2s

לקחתי מהבחור הזה שיעורים איך לבשל טסט בבית יש לו פלטפורמה בתשלום שהוא זמין בא מלמד ומדריך במצלמה איך לעשות בישולים בבית במטבח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בקשר לטרן כן הוא מיוחד , האנאבולי היחידי שעובר דרך רצפטורים אנדרוגנים שנמצאים במוח והיחידי שעובד בצורה פרודוקסית מעלה את כל מה שלא צריך לעלות ויחד אם זה החשק המיני עדיין גודל מיום ליום.

נערך לאחרונה:
בטח שהוא מיוחד הוא בין הסטרואידים היחידים שיכולים לעשות אותך משוגע.

חאלס לחפש תירוצים לקחת טרן, פשוט דפוק שפיץ בתחת וזהו אף אחד לא שופט אותך.

לא הבנתי רק אני נותן שפיץ ברגל?

• פותח/ת השרשור

טרן דפק לי את המוח במינונים של פאקינג חצי גרם, וזה היה עוד סייקל ראשון, בשילוב של דקה חצי גרם, וטסט 750
דקה וטרן משפיעים חזק על המוח, ועוד במינונים כאלה, ועוד סייקל ראשון, זה מתכון לאסון.
כרגע אני על 300 מ"ג שבועי, מרגיש עצבים/ מצבי רוח מוזרים, מצבים פסיכולוגים, דברים שפחות הכאיבו לי (כמו פרידה) עכשיו מכאיבים לי טיפה יותר, אני טיפה רגיש יותר, אבל זה לא נורא.
שעתיים אחרי הזריקה הראשונה באתי למכון ועשיתי סטים רגילים, רק בתוספת של כמה קילוגרמים למשקל, ועוד בחצי מהזמן שהייתי עושה את זה.
עשיתי 10 סטים של טרייספס (באימון חזה יד אחורית כרגיל), והרגשתי שזה מעט מדי, שבא לי לתת עוד איזה 10 סטים... וזה אחרי שאני מפמפם 10 סטים של בנץ, אחרי זה דאמבלים, אחרי זה פרפר, ואחרי הטרייספס בדרך כלל אני גמור, אותה פעם הרגשתי שכאילו לא הרמתי שום דבר.
עליתי בפרס (מיליטרי פרס) 5 קילו אחרי זריקה אחת של טרן (1CC)
ההתאוששות על החומרים שאני לוקח עכשיו ממילא בשמיים, עם הטרן בכלל זה עף...
הכוח עף לשמיים.
השמיים הם הגבול גבר
ולא אחי, אני לא מחפש סיבות להצדיק להזריק לעצמי... סתם רציתי לשתף ולשמוע דעות...
אני מזריק טרן בלב שלם.

לא הבנתי רק אני נותן שפיץ ברגל?
רק ברגל
בישבן נראה לי מסובך מדי. איך אפשר לשאוב לאחור בכלל כשנותנים שפיץ בישבן?
בירך אתה רואה את המזרק, כמה נשאר, מתי להוציא, אם יוצא דם... בישבן נראה לי פי עשר יותר מסובך..
סוס מנצח לא מחליפים

לקחתי מהבחור הזה שיעורים איך לבשל טסט בבית יש לו פלטפורמה בתשלום שהוא זמין בא מלמד ומדריך במצלמה איך לעשות בישולים בבית במטבח

בקשר לטרן כן הוא מיוחד , האנאבולי היחידי שעובר דרך רצפטורים אנדרוגנים שנמצאים במוח והיחידי שעובד בצורה פרודוקסית מעלה את כל מה שלא צריך לעלות ויחד אם זה החשק המיני עדיין גודל מיום ליום.
החשק המיני שלי בסייקל הראשון שלי (טסט, דקה, טרן) היה בשמיים לעומת עכשיו.
הS23 פגע לי במיניות. הוספתי פרגניל (פעם ב10 ימים מזריק 0.5CC) וזה פתר את הבעיה. אבל החשק המיני שלי עדיין הרבה פחות מאשר לפני הS23
וכן, אין כמו טרן

טרן דפק לי את המוח במינונים של פאקינג חצי גרם, וזה היה עוד סייקל ראשון, בשילוב של דקה חצי גרם, וטסט 750
דקה וטרן משפיעים חזק על המוח, ועוד במינונים כאלה, ועוד סייקל ראשון, זה מתכון לאסון.
כרגע אני על 300 מ"ג שבועי, מרגיש עצבים/ מצבי רוח מוזרים, מצבים פסיכולוגים, דברים שפחות הכאיבו לי (כמו פרידה) עכשיו מכאיבים לי טיפה יותר, אני טיפה רגיש יותר, אבל זה לא נורא.
שעתיים אחרי הזריקה הראשונה באתי למכון ועשיתי סטים רגילים, רק בתוספת של כמה קילוגרמים למשקל, ועוד בחצי מהזמן שהייתי עושה את זה.
עשיתי 10 סטים של טרייספס (באימון חזה יד אחורית כרגיל), והרגשתי שזה מעט מדי, שבא לי לתת עוד איזה 10 סטים... וזה אחרי שאני מפמפם 10 סטים של בנץ, אחרי זה דאמבלים, אחרי זה פרפר, ואחרי הטרייספס בדרך כלל אני גמור, אותה פעם הרגשתי שכאילו לא הרמתי שום דבר.
עליתי בפרס (מיליטרי פרס) 5 קילו אחרי זריקה אחת של טרן (1CC)
ההתאוששות על החומרים שאני לוקח עכשיו ממילא בשמיים, עם הטרן בכלל זה עף...
הכוח עף לשמיים.
השמיים הם הגבול גבר
ולא אחי, אני לא מחפש סיבות להצדיק להזריק לעצמי... סתם רציתי לשתף ולשמוע דעות...
אני מזריק טרן בלב שלם.

רק ברגל
בישבן נראה לי מסובך מדי. איך אפשר לשאוב לאחור בכלל כשנותנים שפיץ בישבן?
בירך אתה רואה את המזרק, כמה נשאר, מתי להוציא, אם יוצא דם... בישבן נראה לי פי עשר יותר מסובך..
סוס מנצח לא מחליפים

החשק המיני שלי בסייקל הראשון שלי (טסט, דקה, טרן) היה בשמיים לעומת עכשיו.
הS23 פגע לי במיניות. הוספתי פרגניל (פעם ב10 ימים מזריק 0.5CC) וזה פתר את הבעיה. אבל החשק המיני שלי עדיין הרבה פחות מאשר לפני הS23
וכן, אין כמו טרן
אפשר לשאוב עם האצבע הגדולה החלק של הציפורן נגד הכיוון הפסקתי להזריק לשמה סה"כ בשביל לשמור את המקום לחומר על בסיס מים כמו ויני אם ארצה או סוספנשן שאני מאוד אוהב.
הנושא של החשק המיני צריך לעשות בדיקות דם לבדוק שהכל בסדר פרגניל יכול לעלות את האסטרוגן קצת 0.5 זה או 2500iu או 5000iu יחסית הרבה לזריקה אחת עדיף לחלק למינון קטן יותר גירוי יתר של lh יכול לשבש אותו ואז שום מינון לא יעבוד לא 100iu ו לא 10,000iu
תשדל לא לקחת אותו הרבה בצורה קבוע.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאוב עם האצבע הגדולה החלק של הציפורן נגד הכיוון הפסקתי להזריק לשמה סה"כ בשביל לשמור את המקום לחומר על בסיס מים כמו ויני אם ארצה או סוספנשן שאני מאוד אוהב.
הנושא של החשק המיני צריך לעשות בדיקות דם לבדוק שהכל בסדר פרגניל יכול לעלות את האסטרוגן קצת 0.5 זה או 2500iu או 5000iu יחסית הרבה לזריקה אחת עדיף לחלק למינון קטן יותר גירוי יתר של lh יכול לשבש אותו ואז שום מינון לא יעבוד לא 100iu ו לא 10,000iu
תשדל לא לקחת אותו הרבה בצורה קבוע.
היום בדיקות דם 😃
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית