הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לעשות דיאט או לעלות במכה?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
היי לכולם.

בדיוק סיימתי סבב חיטוב ורוצה לחזור לניטרלי.
בכל הפעמים הקודמות עשיתי ריברס דיאט - כל שבועיים - שלושה מעלה 50-100 קלוריות. עושה ממוצע שבועי במידה ויציב מעלה עוד.

לאחרונה קראתי מלא שזה די בזבוז זמן ואין לזה שום חשיבות ולעלות בפעימות גדולות במכה. אני די מרגישה שדווקא התהליך האיטי מאוד מאוד הזה עוזר לי להגיע לקלוריות גבוהות ממש. יש מצב שזה הגיוני או שאני טועה ואין חשיבות? תודה לכולם🙏🏼

היי לכולם.

בדיוק סיימתי סבב חיטוב ורוצה לחזור לניטרלי.
בכל הפעמים הקודמות עשיתי ריברס דיאט - כל שבועיים - שלושה מעלה 50-100 קלוריות. עושה ממוצע שבועי במידה ויציב מעלה עוד.

לאחרונה קראתי מלא שזה די בזבוז זמן ואין לזה שום חשיבות ולעלות בפעימות גדולות במכה. אני די מרגישה שדווקא התהליך האיטי מאוד מאוד הזה עוזר לי להגיע לקלוריות גבוהות ממש. יש מצב שזה הגיוני או שאני טועה ואין חשיבות? תודה לכולם🙏🏼
יש כמה כיוונים לעניין,
הכיוון של ה״להעלות יותר קלוריות״ אכן לא מעוגן במדע אבל אני יכול להגיד שגם לי וגם להרבה מתאמנים שניסו רוורס דיאט כן רואים איזשהו פיצוי אם כי אני לא יודע להצביע על הסיבה ועל הרלוונטיות אל מול דיאט ברייק.

בכיוון השני יש את הפן המנטלי,
לרוב זה מה שמדריך אותי שאני מתלבט מה לתת הוא המצב של המתאמן שמולי, אם זה אדם שהתקשה בחיטוב / אדם שפיתח חסכים ורעב ברמה גבוהה אז כן אתן לו דיאט ברייק.
לעומת זו אדם שקצת קשה לו לראות עלייה דרסטית במשקל בזמן קצר / אדם שמסתדר על קלוריות נמוכות ולא ״נפגע״ מתהליך החיטוב כן אפשר לתת לו רוורס דיאט לדעתי.

• פותח/ת השרשור
יש כמה כיוונים לעניין,
הכיוון של ה״להעלות יותר קלוריות״ אכן לא מעוגן במדע אבל אני יכול להגיד שגם לי וגם להרבה מתאמנים שניסו רוורס דיאט כן רואים איזשהו פיצוי אם כי אני לא יודע להצביע על הסיבה ועל הרלוונטיות אל מול דיאט ברייק.

בכיוון השני יש את הפן המנטלי,
לרוב זה מה שמדריך אותי שאני מתלבט מה לתת הוא המצב של המתאמן שמולי, אם זה אדם שהתקשה בחיטוב / אדם שפיתח חסכים ורעב ברמה גבוהה אז כן אתן לו דיאט ברייק.
לעומת זו אדם שקצת קשה לו לראות עלייה דרסטית במשקל בזמן קצר / אדם שמסתדר על קלוריות נמוכות ולא ״נפגע״ מתהליך החיטוב כן אפשר לתת לו רוורס דיאט לדעתי

כרגיל עוזר תמיד…אז תודה על זה❤️
מצד אחד כן בטח יהיה לי קשה מבחינת רעב וגם עצם זה שהתהליך מתארך אבל יודעת שהבוסט נוזלים ונפח אוכל שאקבל מהדיאט ברייק אולי יהיה לי קשה יותר להכיל

כרגיל עוזר תמיד…אז תודה על זה❤️
מצד אחד כן בטח יהיה לי קשה מבחינת רעב וגם עצם זה שהתהליך מתארך אבל יודעת שהבוסט נוזלים ונפח אוכל שאקבל מהדיאט ברייק אולי יהיה לי קשה יותר להכיל
באהבה,
אם כך אולי הייתי מנסה להעלות קלוריות ברוורס אבל יותר גס, נניח ב2-3 פעימות עד הגעה לניטרלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית