הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מסה שאלה דחופה תקוע

• פותח/ת השרשור allnk
  • פורסם בתאריך

allnk

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי חברים
אשמח לעצתכם. אני כשלושה חודשים על סייקל טסט ארוך פלוס בולד ביחס של 400 400 בשבוע.
עליתי מ67 קילו ל73 עם עליה קלה באחוזי שומן (התחלתי את הסייקל באחוז שומן נמוך מעשר). בשלושה שבועות האחרונים אני מרגיש תקוע. תפריט של 3200 קלוריות והמשקל קבוע. מתאמן חמש פעמים בשבוע.

אשמח לעצה מה אפשר לשפר מבחינת סייקל לחודש האחרון? כשהמטרה היא עליה במשקל. להוסיף חומר, להגדיל מינון, להוריד משהו. כל דבר יתקבל בברכה.

עשיתי בדיקת אסטרוידל ואני על מאה.

אודה לכם על העזרה

לא מבין למה אתה עושה סייקל במשקל 67 זה דבר ראשון, בנוגע לבולדנון עדיפות במינון גבוה מ400 ברוב המקרים .
לגבי תקיעה במשקל גוף אתה כנראה לא אוכל מספיק
חודש אחרון אתה יכול לקחת אולי אוראלי
החומרים בדם כבר תקופה 4 שבועות אין לך יותר מידי אופציות
רק להתאמן חזק יותר לאכול יותר ולהתאושש

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה.

ואסטרודיל מאה מצריך ארימדקס?

אני חושב שאוסיף אנאבר לחודש האחרון.

תודה על התשובה.

ואסטרודיל מאה מצריך ארימדקס?

אני חושב שאוסיף אנאבר לחודש האחרון.
האסטרוגן אמור להיות קרוב ל 40.
100 זה קצת גבוה.
הייתי מכניס 0.5 AI פעמיים בשבוע ולאחר שבוע עושה שוב בדיקת דם.

האסטרוגן אמור להיות קרוב ל 40.
100 זה קצת גבוה.
הייתי מכניס 0.5 AI פעמיים בשבוע ולאחר שבוע עושה שוב בדיקת דם.
ממש לא הייתי עושה את זה. כל עוד הוא לא סובל מתסמינים של e2 גבוה (נוזלים, מון פייס, לחץ דם, עקצוצים בפטמות, ליבדו וכו') אין צורך להכניס ארמדיקס שמזיין את הlipids ומעלה ערכי כבד.

ממש לא הייתי עושה את זה. כל עוד הוא לא סובל מתסמינים של e2 גבוה (נוזלים, מון פייס, לחץ דם, עקצוצים בפטמות, ליבדו וכו') אין צורך להכניס ארמדיקס שמזיין את הlipids ומעלה ערכי כבד.
זהו אני עם e2 117 יצא לי בבדיקת דם אך ללא תופעות אסטרוגניות,אין עקצוצים בפטמות או דברים כאלו ...מבחינת ליבידו מה הכוונה? יש חשק מעל הממוצע זה בטוח חח אני כנראה לא אכניס ארימידקס לבנתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית