עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אתה לא , דקה לא מעביר מספיק אסטרוגן זאת אומרת שאם הזמן רמות האסטרוגן יתחילו ליפול משמעותי זה 1..עובדה משעשעת על דקה, אתה יכול לעשות סייקל של דקה סולו, דקה כן מומרת בגוף לרמה מסויימת של אסטרוגן וזה משהו שאנשים עושים.
בכל מקרה אין שום בעיה עד שתקבל עוד טסט תזריק רק דקה
אני החלפתי פעמיים בסייקל אחד ארוך מטרן ארוך לדקה קצר לטרן קצר לדקה קצר שוב (500 מ״ג דקה) עם 2.5 מ״ג דוטסטרייד (חוסם DHT) כל יום במשך כבר 9 חודשים ואין שום בעיה עם חיי מין, יש לך הסבר אוליי קצת יותר מורחב אבל מתומצת ? באמת מעונייןלא אתה לא , דקה לא מעביר מספיק אסטרוגן זאת אומרת שאם הזמן רמות האסטרוגן יתחילו ליפול משמעותי זה 1..
2 דקה לא עובר ל dht זאת אומרת אם הזמן 0 רמות dht אני לא צריך להסביר למה זה יוביל..
3 דקה זה אנדרוגן בדיוק כמו טרן להעביר את הגוף ל dnn בלי שום dht יכול לגרום לנזק בלתי הפיך של שנים בלי חיי מיו נורמלים אם בכלל..
בשביל שדקה יהיה בסיס צריך להוסיף אנבולי 1 שיעבור ל אסטרוגן כמו דיבול ונגזרת dht כמו פרימו..
בקיצור אין על טסט!
כל עוד יש בסיס טסט זה לא משנה החוסם dht עבד עד גדר מסויים ולא איפס לך אותו ל 0.אני החלפתי פעמיים בסייקל אחד ארוך מטרן ארוך לדקה קצר לטרן קצר לדקה קצר שוב (500 מ״ג דקה) עם 2.5 מ״ג דוטסטרייד (חוסם DHT) כל יום במשך כבר 9 חודשים ואין שום בעיה עם חיי מין, יש לך הסבר אוליי קצת יותר מורחב אבל מתומצת ? באמת מעוניין
אחי חאלס להקיא מידע כאילו אתה לא יודע מה, אני מדבר איתך מה קורה בשטח, מה כן אפשר לעשות, זה אידיאלי ? לא , אבל אפשרי אז חאלס נו כבר.לא אתה לא , דקה לא מעביר מספיק אסטרוגן זאת אומרת שאם הזמן רמות האסטרוגן יתחילו ליפול משמעותי זה 1..
2 דקה לא עובר ל dht זאת אומרת אם הזמן 0 רמות dht אני לא צריך להסביר למה זה יוביל..
3 דקה זה אנדרוגן בדיוק כמו טרן להעביר את הגוף ל dnn בלי שום dht יכול לגרום לנזק בלתי הפיך של שנים בלי חיי מיו נורמלים אם בכלל..
בשביל שדקה יהיה בסיס צריך להוסיף אנבולי 1 שיעבור ל אסטרוגן כמו דיבול ונגזרת dht כמו פרימו..
בקיצור אין על טסט!
עובדה משעשעת על דקה, אתה יכול לעשות סייקל של דקה סולו, דקה כן מומרת בגוף לרמה מסויימת של אסטרוגן וזה משהו שאנשים עושים.
בכל מקרה אין שום בעיה עד שתקבל עוד טסט תזריק רק דקה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
מישהו כאן התנסה בסייקל דקה סולו ללא טסט?