דקה לבד

ori gadol

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אם נגמר לי הטסט ויהיה לי רק ברביעי הבא אפשרי להזריק רק דקה היום ? זו הזריקה השנייה השבוע עשיתי כבר אחת טסט ודקה ? אני בסייקל דיבול טסט ודקה

יכול להזריק.
אני מקווה שאתה על טסט ארוך. ותנסה להשיג בינתיים טסט ממקור אחר. לא חסרים דילרים

עובדה משעשעת על דקה, אתה יכול לעשות סייקל של דקה סולו, דקה כן מומרת בגוף לרמה מסויימת של אסטרוגן וזה משהו שאנשים עושים.

בכל מקרה אין שום בעיה עד שתקבל עוד טסט תזריק רק דקה

עובדה משעשעת על דקה, אתה יכול לעשות סייקל של דקה סולו, דקה כן מומרת בגוף לרמה מסויימת של אסטרוגן וזה משהו שאנשים עושים.

לא אתה לא , דקה לא מעביר מספיק אסטרוגן זאת אומרת שאם הזמן רמות האסטרוגן יתחילו ליפול משמעותי זה 1..
2 דקה לא עובר ל dht זאת אומרת אם הזמן 0 רמות dht אני לא צריך להסביר למה זה יוביל..
3 דקה זה אנדרוגן בדיוק כמו טרן להעביר את הגוף ל dnn בלי שום dht יכול לגרום לנזק בלתי הפיך של שנים בלי חיי מיו נורמלים אם בכלל..

בשביל שדקה יהיה בסיס צריך להוסיף אנבולי 1 שיעבור ל אסטרוגן כמו דיבול ונגזרת dht כמו פרימו..

בקיצור אין על טסט!

לא אתה לא , דקה לא מעביר מספיק אסטרוגן זאת אומרת שאם הזמן רמות האסטרוגן יתחילו ליפול משמעותי זה 1..
2 דקה לא עובר ל dht זאת אומרת אם הזמן 0 רמות dht אני לא צריך להסביר למה זה יוביל..
3 דקה זה אנדרוגן בדיוק כמו טרן להעביר את הגוף ל dnn בלי שום dht יכול לגרום לנזק בלתי הפיך של שנים בלי חיי מיו נורמלים אם בכלל..

בשביל שדקה יהיה בסיס צריך להוסיף אנבולי 1 שיעבור ל אסטרוגן כמו דיבול ונגזרת dht כמו פרימו..

בקיצור אין על טסט!
אני החלפתי פעמיים בסייקל אחד ארוך מטרן ארוך לדקה קצר לטרן קצר לדקה קצר שוב (500 מ״ג דקה) עם 2.5 מ״ג דוטסטרייד (חוסם DHT) כל יום במשך כבר 9 חודשים ואין שום בעיה עם חיי מין, יש לך הסבר אוליי קצת יותר מורחב אבל מתומצת ? באמת מעוניין

אני החלפתי פעמיים בסייקל אחד ארוך מטרן ארוך לדקה קצר לטרן קצר לדקה קצר שוב (500 מ״ג דקה) עם 2.5 מ״ג דוטסטרייד (חוסם DHT) כל יום במשך כבר 9 חודשים ואין שום בעיה עם חיי מין, יש לך הסבר אוליי קצת יותר מורחב אבל מתומצת ? באמת מעוניין
כל עוד יש בסיס טסט זה לא משנה החוסם dht עבד עד גדר מסויים ולא איפס לך אותו ל 0.

בקיצור אין על טסט!
אחי חאלס להקיא מידע כאילו אתה לא יודע מה, אני מדבר איתך מה קורה בשטח, מה כן אפשר לעשות, זה אידיאלי ? לא , אבל אפשרי אז חאלס נו כבר.

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מישהו כאן התנסה בסייקל דקה סולו ללא טסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית