הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אתם סופרים קטשופ?

• פותח/ת השרשור Nimitz
  • פורסם בתאריך

Nimitz

משתמש מתחיל
23
2
נק' מוניטין:
2
23
2
סתם מתוך עניין לראות פה.
איך אתם מתייחסים לקטשופ? סופרים? לא סופרים? מה בחיטוב ומה במסה?
איזה קטשופ משתמשים? היינץ של ה100? של ה44?

שתפו 😃

זה הקטשופ שאני משתמש.
כרגע לא סופר קלוריות, אבל אם הייתי סופר, הייתי סופר אותו

קבצים מצורפים

• 20230911_222451.jpg
    20230911_222451.jpg
    1.5 MB · צפיות: 37
יש אנשים שלא סופרים במסה נניח. סתם שואל מתוך עניין. אני אישית סופר
אתה יכול לא לספור כלום במסה, אבל אין הבדל בין קטשופ לחזה עוף לשמן לסוכר לפיצה. בכולם יש קלוריות ואין הבדל בינהן.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לא לספור כלום במסה, אבל אין הבדל בין קטשופ לחזה עוף לשמן לסוכר לפיצה. בכולם יש קלוריות ואין הבדל בינהן.
פרסמתי בתור סקר. יש קטשופ היינץ שהוא 44 קל ל100 גרם. בבקבוק יש סביבות ה400 גרם. גם אם תשפך בקבוק ביום בחיטוב לא יקרה המון. סתם פרסמתי מתוך עניין לראות דעות של אנשים

נערך לאחרונה:
למה לתקוף חח? פרסמתי בתור סקר. יש קטשופ היינץ שהוא 44 קל ל100 גרם. בבקבוק יש סביבות ה400 גרם. גם אם תשפך בקבוק ביום בחיטוב לא יקרה המון. סתם פרסמתי מתוך עניין לראות דעות של אנשים
אני לא חושב שהוא תקף, הוא ציין עובדה, שאפשר לספור או לא לספור מה שתרצה.
וקטשופ מכיל קלוריות כמו כל מאכל אחר.
אני לא רואה כאן תקיפה.

פרסמתי בתור סקר. יש קטשופ היינץ שהוא 44 קל ל100 גרם. בבקבוק יש סביבות ה400 גרם. גם אם תשפך בקבוק ביום בחיטוב לא יקרה המון. סתם פרסמתי מתוך עניין לראות דעות של אנשים
אז תחשוב שאתה שם 30 קלוריות של קטשופ בארוחה. הוספת גם 50 קלוריות מתפוח. עוד 40 קלוריות משמן בשביל הדבר שאתה שם עליו את הקטשופ. עוד 20 קלוריות אכלת מאיזה ירק באותה ארוחה. כבר יש לך 140 קלוריות קלילות שהיו מתפספסות לך אם לא היית סופר. זה לא מעט ביחס לשובע שאתה מקבל מזה.
אם אפשר לא לספור ברור, אבל אם אתה כבר משקיע וסופר הייתי ממליץ לך לספור עד הסוף. כמובן שאם זה הופך להיות נטל על החיים אז לא, אבל זה יתן לך תוצאות פחות טובות.
וכמובן שלא התכוונתי שישמע תוקף, רק ניסיתי להסביר שאין הבדל בין מאכל אחד עם קלוריות למאכל אחר עם קלוריות.

לא משתמש בקטשופ בחיטוב, פשוט מכין את האוכל שלי טעים ואז אין צורך🤓
יצא לי להשתמש בברביקיו ולהעריך בגסות כמות נגיד 30 גרם ואז זה בהערכה גסה (נכון לברביקיו שברשותי) כ35-40 קלוריות

תלוי איזה קטשופ ומה הכמות. אם אתה שם מעט קטשופ מופחת סוכר (30 גרם לצורך העניין) זה מוסיף לך כ-20 קלוריות, לדעתי זה זניח. אבל אם אתה משתמש בקטשום רגיל ומטביע את האוכל שלך בקטשופ (נניח שהשתמשת ב-100 גרם) אז הוספת 120 קלוריות, זה כבר לא זניח וצריך לספור. כמובן שבין שתי הסיטואציות שתיארתי יש מנעד שלם של סיטואציות אחרות מבחינת כמות וסוג ואי אפשר לומר מה עדיף לעשות בכל סיטואציה היפותטית.

כמובן שזה לא אומר בהכרח שאין להתייחס גם לקלוריות שמגיעות מפירות, שמנים, רטבים וכד'. הכל תלוי קונטקסט. גם לגבי שמן לצורך העניין, אין צורך להתחשב ב-4 כפות שמן שהוספת לסיר שלם של אורז (כי התוספת הקלורית לכל מנת אורז תהיה מאוד זניחה), אבל אי אפשר להתעלם מכף שמן שהוספת לסלט ירקות.

אני סופר הכול כולל קלוריות של משקאות זירו כמו מונסטר אקסל טן פירות ירקות והכול בעצם חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית