עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש אנשים שלא סופרים במסה נניח. סתם שואל מתוך עניין. אני אישית סופרלמה לא לספור? מה זה שונה מכל מאכל אחר?
אתה יכול לא לספור כלום במסה, אבל אין הבדל בין קטשופ לחזה עוף לשמן לסוכר לפיצה. בכולם יש קלוריות ואין הבדל בינהן.יש אנשים שלא סופרים במסה נניח. סתם שואל מתוך עניין. אני אישית סופר
פרסמתי בתור סקר. יש קטשופ היינץ שהוא 44 קל ל100 גרם. בבקבוק יש סביבות ה400 גרם. גם אם תשפך בקבוק ביום בחיטוב לא יקרה המון. סתם פרסמתי מתוך עניין לראות דעות של אנשיםאתה יכול לא לספור כלום במסה, אבל אין הבדל בין קטשופ לחזה עוף לשמן לסוכר לפיצה. בכולם יש קלוריות ואין הבדל בינהן.
אני לא חושב שהוא תקף, הוא ציין עובדה, שאפשר לספור או לא לספור מה שתרצה.למה לתקוף חח? פרסמתי בתור סקר. יש קטשופ היינץ שהוא 44 קל ל100 גרם. בבקבוק יש סביבות ה400 גרם. גם אם תשפך בקבוק ביום בחיטוב לא יקרה המון. סתם פרסמתי מתוך עניין לראות דעות של אנשים
צודק, זו הייתה הכוונה.אני לא חושב שהוא תקף, הוא ציין עובדה, שאפשר לספור או לא לספור מה שתרצה.
וקטשופ מכיל קלוריות כמו כל מאכל אחר.
אני לא רואה כאן תקיפה.
אז תחשוב שאתה שם 30 קלוריות של קטשופ בארוחה. הוספת גם 50 קלוריות מתפוח. עוד 40 קלוריות משמן בשביל הדבר שאתה שם עליו את הקטשופ. עוד 20 קלוריות אכלת מאיזה ירק באותה ארוחה. כבר יש לך 140 קלוריות קלילות שהיו מתפספסות לך אם לא היית סופר. זה לא מעט ביחס לשובע שאתה מקבל מזה.פרסמתי בתור סקר. יש קטשופ היינץ שהוא 44 קל ל100 גרם. בבקבוק יש סביבות ה400 גרם. גם אם תשפך בקבוק ביום בחיטוב לא יקרה המון. סתם פרסמתי מתוך עניין לראות דעות של אנשים
משתמש ברוטב/מטבל סלסה, עמבה, שיפקוניות, מלפפון במלח, כרוב כבוש או לבבות דקל.איזה קטשופ משתמשים? היינץ של ה100? של ה44?
שתפו 😃