הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התנהגות בלתי נסבלת בחדר כושר

Mango562

משתמש מתחיל
44
8
נק' מוניטין:
8
44
8
אני מתאמנת כבר דיי הרבה זמן , לא בקביעות וכבר בלי שאיפות מסויימות אלא בעיקר לנפש ובריאות הגוף .
ועברתי לא מזמן לחדר כושר חדש ולעומת החדר כושר הקודם שם יש המון נשים שגם חשבתי שזה יהיה נחמד שיש קצת נוכחות נשית בחדר כושר אבל מסתבר שלא .
נתקלתי כמה וכמה פעמים בנשים שנועצות מבטי שנאה וזלזול כאילו מינימום עשיתי להן משהו .
יותר מזה גם באיזה אימון מישהי שהמתינה שאסיים עם הסטנד למוט (עד היום לא יודעת איך קוראים לזה) פשוט הסתובבה סביבי והתלוננה על הסבלנות שהיא מאבדת שהיא ממתינה שאסיים והעיזה גם לעקוץ אותי וללכלך עליי עם שתי נערות שגם התאמנו באותו מתחם(רק התחלתי את הסרטים וזה לקח בדיוק 5-7 דקות שזה נראה זמן לגיטימי (?) להמתין)
. הרתיח אותי מאוד אבל לא אמרתי כלום כי היה נראה שהיא גם מחפשת קצת לריב ועליי אישית עבר יום קשה ולא היה לי ראש לשטויות האלה.
בכל מקרה לא מבינה מאיפה לאנשים יש אומץ להתנהג ככה לזרים , זה פשוט חוסר כבוד ומרתיח .
לולא הבריכה מזמן הייתי בורחת משם .
אמנם זה לא המקום לזה אבל רציתי מאוד לשתף את העניין הזוועתי הזה .

מי זאת הפתטית הזאת היא כנראה מקנאה בך או משהו אל תתיחסי ...אצלי בחדכ כולם חברים עם כולם לא יודע באיזה חדכ את מתאמנת אבל בדרכ בתור אחד שעבר הרבה חדרי כושר לא נתקלתי ביותר מידי אנשים שמחפשים לריב או דברים כאלו הרוב מתעסקים בעצמם ובאימון שלהם...

איזו אישה דוחה
הייתי אומרת לה חד וחלק ״כל מילה שאת אומרת עליי , אני מוסיפה עוד 3 דק׳ מנוחה בין סט לסט״
ונראה אותה מדברת.

• פותח/ת השרשור
חחחחח תתעסקי בעצמך
חח נראה אותך מגיב ככה בקלילות אם מישהו היה עושה לך דבר כזה באמצע אימון
מי זאת הפתטית הזאת היא כנראה מקנאה בך או משהו אל תתיחסי ...אצלי בחדכ כולם חברים עם כולם לא יודע באיזה חדכ את מתאמנת אבל בדרכ בתור אחד שעבר הרבה חדרי כושר לא נתקלתי ביותר מידי אנשים שמחפשים לריב או דברים כאלו הרוב מתעסקים בעצמם ובאימון שלהם...
נראה שזה ההתנהגות שלה ברגיל בלי קשר אליי . וואלה מבאס להתקל באנשים כאלה כבר כמה אימונים , כנראה שאני יודעת לבחור את השעות הלא נכונות ללכת לחדר כושר .

חח נראה אותך מגיב ככה בקלילות אם מישהו היה עושה לך דבר כזה באמצע אימון

נראה שזה ההתנהגות שלה ברגיל בלי קשר אליי . וואלה מבאס להתקל באנשים כאלה כבר כמה אימונים , כנראה שאני יודעת לבחור את השעות הלא נכונות ללכת לחדר כושר .
לא יודע אם קלילות אבל גם את מבינה שהיא פשוט לא 100%, אוזניות ופוקוס על הסט הקרוב 🤓

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית