התחלת סייקל לאחר ג׳ינו

israel m

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום חברים אשמח לייעוץ רק עם מי שבאמת מבין כי הקשבתי בעבר לאחרים שחשבו לעזור אבל לא באמת הבינו משהו ורק גרמו נזק🙏🏻 עשיתי סייקלים קצרים בעבר אחד חודשיים ללא שום תופעות ואחריו הפסקה של שנתיים ושוב סייקל של חודש שעצרתי כי גרם לי להתחלה של ג׳ינו קטן בפטמה הימנית, לקחתי קבוטרים ואידמידקס אחרי שהג׳ינו כבר הופיע וזה לא באמת הוריד אותו וספק אם בכלל עצר אותו, הסייקל היה כדורים של דיאנהבול וזריקות פעם בשבוע, 1מג מכל תמיסה מצטרף תמונות …
עכשיו אני שוב רוצה לעשות סייקל חדש קצר אבל ממש פוחד שהג׳ינו יופיע/ייבלוט שוב (אני 4 שנים בלי סייקל והגינו לא נראה לעין אבל כן מורגש גושון קטן עדיין)
אשמח לדעת אם אפשר לעשות שוב סייקל אפילו ״סייקלון״ קצר רק שייתן בוסט לגוף ועל מה הייתם ממליצים ?

קבצים מצורפים

• F6CEDF29-8689-47E1-A385-AF0E40381668.png
    F6CEDF29-8689-47E1-A385-AF0E40381668.png
    KB 971.1 · צפיות: 113
  • 732BA2E3-D4B8-4260-8E27-2128D2312D4C.png
    732BA2E3-D4B8-4260-8E27-2128D2312D4C.png
    KB 624.8 · צפיות: 68
  • F9E4B885-67FA-4928-A766-F95E15EA4B46.jpeg
    F9E4B885-67FA-4928-A766-F95E15EA4B46.jpeg
    KB 110.3 · צפיות: 64
לא הבנתי...לקחת טרן טסט,ודיבול או טורינבול? בתמונה ששלחת זה טורי לא דיבול... דבר שני, כמה פעמים בשבוע הזרקת? ממה שאני רואה בתמונה יש לך שם טרן קצר טסט ארוך וטורינבול

קיבלת עיצות גרועות כאן שגרמו לך נזק ואתה מתייעץ כאן שוב?

אני כנראה יהיה זה שיתן לך את העיצה הטובה ביותר, אם אין לך ידע מדהים על הנושא, זה מטורף לדעתי לקחת את החומרים האלו.

ממליץ לך להניח את החומרים בצד ולהשקיע במאמן טוב, תזונה טובה, ולדחוף חזק באימונים.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי...לקחת טרן טסט,ודיבול או טורינבול? בתמונה ששלחת זה טורי לא דיבול... דבר שני, כמה פעמים בשבוע הזרקת? ממה שאני רואה בתמונה יש לך שם טרן קצר טסט ארוך וטורינבול
התמונות הן מהסייקל הקצר השני , השאלה אם יש סייקל קצר לעשות שלא עושה ג׳ינו/שלא ייגרום לו להתפתח שוב
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

קיבלת עיצות גרועות כאן שגרמו לך נזק ואתה מתייעץ כאן שוב?

אני כנראה יהיה זה שיתן לך את העיצה הטובה ביותר, אם אין לך ידע מדהים על הנושא, זה מטורף לדעתי לקחת את החומרים האלו.

ממליץ לך להניח את החומרים בצד ולהשקיע במאמן טוב, תזונה טובה, ולדחוף חזק באימונים.
לא קיבלתי פה עיצות, העיצות היו מהאנשים שהמליצו לי על הסייקל והחומרים… פשוט ראיתי פה תגובות של מבינים ונתקלו במקרה שלי לכן שאלתי

ג׳ינו, מה אתה סהר קאזס, גינו, אין שום ביטוי של ״גי׳״.
וכולה גינו, אם כבר גדל ונוצר אז נוצר, תעשה סייקל תפרע, תחסוך כסף תוך כדי ולך תסיר בניתוח עם הבלוטה.

• פותח/ת השרשור
ג׳ינו, מה אתה סהר קאזס, גינו, אין שום ביטוי של ״גי׳״.
וכולה גינו, אם כבר גדל ונוצר אז נוצר, תעשה סייקל תפרע, תחסוך כסף תוך כדי ולך תסיר בניתוח עם הבלוטה.
תמשיך לעשות תפודים ושחרר אותנו אח שלי… תחסוך כסף להשתיל מוח ;)

תודה על התשובה 🙏🏻 הכוונה לכסף או נזק? והשאלה אם יש סייקל/חומר שלא מוציא גינו?

גם וגם, כל סייקל אשר יהיה יעלה כסף, והסיכוי לתופעות לוואי לא שוות את הרווח שתראה מסייקל של חודש, שלדעתי הוא אפסי
ג'ינו יכול לצאת מאסטרוגן גבוה (טסט) או פרולקטין גבוה (דקה לצורך העניין)
אין ביטחון שלא יצא לך ג'ינו גם אם תיקח ארמידקס וכבותרים, זה אינדיווידואלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית