הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפולים כגון TRT, פפטידים לשיפור יכולת התחדשות וריפוי , הורמוני גדילה וכד' עם ליווי מלא של בדיקות ואיזון תקופתי של מינונים

ישראל33

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
5 ימי אימון
מעוניין בהתייעצות בעניין עם גורם מקצועי, האם מישהו בקהילה מכיר מישהו מקצועי עם ראש פתוח?
(כן לצערי ברפואה המודרנית מאוד מקובעים לקונספציות מיושנות)
תודה על כל טיפ, קישור , מענה ועזרה חברים.

הם לא קיימים בארץ, לפחות ממה שידוע לי.

אף רופא לא ייתן לך ייעוץ כי זה תחום מאוד אפור כאן בארץ.

אתה רוצה ייעוץ ? יש לא מעט רופאים שיעשו איתך שיחות זום מחול. קח בחשבון שזה מאוד לא זול.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי, ת
שובה לעניין וגם מה שחשבתי... מקווה שישתנה בקרוב.
מעל גיל 40 זה רק יכול לתרום ואין לי שום כוונה לחפש במקומות מפוקפקים

אם מצאת מישהו כזה בארץ נשמח אם תשתף.
ניסיתי לחפש כמוך מישהו מקצועי ולא איזה בודיבילדר עם נסיון בסייקלים, לצערי לא מצאתי ולדעתי פשוט אין דבר כזה בארץ.
לדעתי קיים בארה"ב , בבריטניה ובטח בעוד הרבה מדינות אחרות...

תראה לגבי פפטידים לריפוי שיפור בפציעות זה TB500 ו BCP157 . יש דעות טובות בעולם ובארץ . TRT של טסט ידוע שעובד מצוין. GH הורמון טוב שעושה תעבודה. כל העניין של הבדיקות דם זה בחינם בקופת חולים שלך לדרוש ולקבל. נפלת על רופא בעייתי? תחליף אותו בסוף תמצא אחד טוב. בבדיקות דם אתה רואה איך הגוף שלך מגיב להכל אם ה GH עושה בעיה לבלוטת טריס תוריד אותו. הורמונים/ בכל דבר שצריח לטפל תטפל כולסטרול/ המטוקריט / סוכר כבד כליות וכל השאר.
למטרות שאתה מבקש המינונים של הכל הם יחסית נמוכים. TRT וכו .
בדיקות נוספות פעם בשנה במידת הצורך CT איברים. אקו לב / בדיקות מאמץ וכו'.
יש רופאים בעולם שכנראה עושים את זה אונליין בכמה שקלים (תצטרך לשלם) בארץ שמעתי לפני כמה חודשים כמה לוקח על זה איזה מישהו עדיף לך לשמור תכסף אחרת לא ישאר לך לחומרים הכל ילך לבדיקות דם שאתה גם כך יכול לקבל חינם.
יש רופא ברוסיה שעושה את זה שאני מקשיב לו לפעמים מדבר לעניין לא מחדש לי הרבה אבל מרענן את הראש. youtube וכו'.
בארץ יש רופאים שאני מכיר שיש להם ניסיון בחומרים גם הם על TRT אבל הם לא מתעסקים בזה כ ליווי בדברים האלה.
יש לי חבר באמריקה תשמע זה לא לאמין חבר שלי בן 41 נכנס לרופאה (אישה) אחרי בדיקות דם היא רשמה לו טסט TRT ואמרה לו שגם היא על טסט 😂 ☠️

נראה שיש ביקוש ואין כרגע היצע בכלל.
הראשון שיפתח מרפאה כזאת וחוקית יעשה מיליונים מהר מאד.
היו רופאים בעבר שהתחילו לחלק מרשמים על ימין ועל שמאל משרד הבריאות מהר מאוד סגר להם את הבסטה. כי מבחינת המערכת רמות של טסט וכו' אצלך צריכים להיות בטווח שלהם. למערכת לא אכפת שהם נמוכים ולא גבוהים. וברגע שרופא רושם מרשם TRT לבן אדם שהטסט שלו תקין למערכת הממוחשבת שלהם יש פה בעיה על מה ולמה? אתה מבין. שלא נדבר על GH.
ולשלם כסף על בדיקות דם? על מה ולמה שיש לך את זה חינם?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם. איך לא הכרתי את הקהילה הזאת עד עכשיו...
בכל מקרה נמשיך לחפש, הרפואה הקונבציונלית בארץ מביכה בלשון המעטה שמדובר בשיפור איכות המכונה המדהימה שאנחנו קוראים לה "גוף האדם".
אמשיך לעקוב ואשמח לעוד הצעות, מחשבות ותובנות אחים יקרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית