אובטריל | HCG | תחליף ל-פרגניל

דניאל אליהו

משתמש מתחיל
78
28
נק' מוניטין:
34
78
28
שלום לכולם,

לאחרונה, הופסק לצמיתות את יצור הפרגניל. שאלתי היא, האם טובטריל תחליף טוב במקום פרגניל?

ואם כן, מה הדרך הנכונה להשתמש בו תוך כדי הסייקל? הרי כל העט מגיע עם 0.5 מ"ל - איך ניתן להזריק 500UI בשבוע? -כמעט בלתי אפשרי להשתמש בעט הזה, הוא מיועד להזרקה חד פעמית בלבד.
מישהו התנסה בו? איך משתמשים בו?

תודה רבה לכם!

קונים ויאל של מים בקטריוסטטים ל10 מל. שואבים משם חצי מל ומזריקים בזהירות את האוביטרל לתוך הויאל וואלה יש לך שימוש רב פעמי של אוביטרל. נב, אוביטרל זה 6500 יחידות ולא 5000.

• פותח/ת השרשור
קונים ויאל של מים בקטריוסטטים ל10 מל. שואבים משם חצי מל ומזריקים בזהירות את האוביטרל לתוך הויאל וואלה יש לך שימוש רב פעמי של אוביטרל. נב, אוביטרל זה 6500 יחידות ולא 5000.

איפה קונים מים בקטריוסטטים בישראל? - אני אישית חיפשתי בהרבה בתי מקחת בארץ ולא מצאתי !!

אפשר גם לקנות מחטים לעט וכל תקתוק זה 260iu.
בהתחלה ערבבתי עם מים בקטריוסטטים, עכשיו הבאתי מחטים כאלה, עושה אותה עבודה.

נ. ב
מים בקטריוסטטים קונים מאמזון מגיע תוך שבוע בערך.

• פותח/ת השרשור
אפשר גם לקנות מחטים לעט וכל תקתוק זה 260iu.
בהתחלה ערבבתי עם מים בקטריוסטטים, עכשיו הבאתי מחטים כאלה, עושה אותה עבודה.

נ. ב
מים בקטריוסטטים קונים מאמזון מגיע תוך שבוע בערך.
נשמע לי יותר הגיוני, האם זה אומר שיש 25 תקתוקים בכל העט? חילקתי 6500 ב260 יצא לי 25.

מאיפה קונים מחטים לעט הספישל הזה? בית מרקחת לא מצאתי כזה מחט מיוחד..

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרת,

האם יצא לך לאחרונה לבדוק את האובטריל באמצעות בדיקת הריון? - אינני בטוח האמת מהמקור שלי שהוא באמת שמר את התרופה במקרר.. או אם באמת העט שבידי הוא מקורי ולא מזויף

אוביטרל יכול להשמר בלי קירור ל30 יום בעיקרון.

מה שיש לי זה מבית מרקחת, לא בדקתי עם בדיקת הריון.

אבל אם יש לך ספק, תבדוק באמת.

אוביטרל יכול להשמר בלי קירור ל30 יום בעיקרון.

מה שיש לי זה מבית מרקחת, לא בדקתי עם בדיקת הריון.

אבל אם יש לך ספק, תבדוק באמת.
אוביטריל נשמר רק במקרר גם לפני שימוש/ערבוב שלו עם מים נוספים או אחרי. בחום בלי מקרר החומר מת. בבית מרקחת הוא במקרר.וזה ההוראות נשמר במקרר בלבד.

לפי אתר החברה החומר יכול לשרוד 30 יום בטמפרטורת החדר.
כמובן שעם קירור זה ישמר לפי התוקף שעל האריזה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

1712574400902.png

נערך לאחרונה:
לפי אתר החברה החומר יכול לשרוד 30 יום בטמפרטורת החדר.
כמובן שעם קירור זה ישמר לפי התוקף שעל האריזה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

צפה בקובץ המצורף 95070
כיסוי תחת של החברה אולי גם מה זה טמפרטורת חדר? בישראל החום פה מטורף המוצר לא ישרוד אחי ,.

במקרה הזה כיסוי תחת יהיה בדיוק הפוך... יכתבו עד 8 מעלות וזהו.
יותר חשבתי לקטע של נסיעה או טיסה או משהו כזה.
או אם אירן תתקוף ולא יהיה חשמל...
בכל מקרה, כמובן שעדיף להשאיר בקירור תמיד.

שלום לכולם,

לאחרונה, הופסק לצמיתות את יצור הפרגניל. שאלתי היא, האם טובטריל תחליף טוב במקום פרגניל?

ואם כן, מה הדרך הנכונה להשתמש בו תוך כדי הסייקל? הרי כל העט מגיע עם 0.5 מ"ל - איך ניתן להזריק 500UI בשבוע? -כמעט בלתי אפשרי להשתמש בעט הזה, הוא מיועד להזרקה חד פעמית בלבד.
מישהו התנסה בו? איך משתמשים בו?

תודה רבה לכם!

שאלה אחרת,

האם יצא לך לאחרונה לבדוק את האובטריל באמצעות בדיקת הריון? - אינני בטוח האמת מהמקור שלי שהוא באמת שמר את התרופה במקרר.. או אם באמת העט שבידי הוא מקורי ולא מזויף
בדקתי את זה כמה וכמה פעמים.
זה לא נותן תוצאה חיובית ואני מקבל את זה עם מרשם מהרופא כך שהעיניים שלי עליו מרגע שיצא מהבית מרקחת כך שהחומר עובד בוודאות.
כששאלתי את הרופא לגבי התוצאה הוא הסביר בפשטות שבשביל לראות תוצאה חיובית כמו בבדיקת הריון צריך שיהיה בשתן ריכוז מאוד גבוה של hcg השווה ערך לכמה וכמה עטים של אוביטרל כל שלטפטף ממנו כמה טיפות או אפילו מזרק שלם לא ייתן תוצאה חיובית
אם החלטת להשתגע ולשפוך כמה עטים לתוך כוס ולעשות בדיקה תעדכן בשביל הסקרנות…

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית