הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוויניר או פרופסיה במהלך סייקל!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
אחת ולתמיד, פרוויניר או פרופסיה עוזר לשמור על השיער בזמן סייקל? כן? לא?
מה הדעות המקצועיות?

מה הדעות המקצועיות?
ת: לא לעשות סייקל וככה בטוח תשמור על השיער
ש: אבל אני אפסיק להיות גדול/חזק
ת: תתאמן נכון או על ידי מאמן/ידע שתרכוש וככה תראה תואות מבלי לסכן את בריאותך!
ש: תודה רבה! אני אהיה הרבה יותר בריא בזכותך!
ת: על לא דבר תמיד שמח לעזור לאנשים מפני טעויות!

תשובה ילדותית אחי.
אני מסכים שהניסוח לא הכי בוגר (אבל תסתכל גם מנקודת המבט שלי, כל יום מישהו חדש מתעניין בסטרואידים...)
אבל ההבנה שיש חיים מעבר לגיל ארבעים היא הבנה מאוד בוגרת, הבנה שאני מנסה לחלוק אתך!

• פותח/ת השרשור
אני מסכים שהניסוח לא הכי בוגר (אבל תסתכל גם מנקודת המבט שלי, כל יום מישהו חדש מתעניין בסטרואידים...)
אבל ההבנה שיש חיים מעבר לגיל ארבעים היא הבנה מאוד בוגרת, הבנה שאני מנסה לחלוק אתך!
קודם כל אני קרוב לגיל 40, דבר שני יש לי ניסיון שנים עם סייקלים ואחרי הפסקה חזרתי…
דבר נוסף את העובדות היבשות אני מכיר… לכן רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים שמשתמשים תוך כדי עם פרופרסיה או פרוויניר ואם זה עזר להם במשהו…

פרופסיה ופרואבניר הן בפועל אותה תרופה שמכילה את החומר Finasteride.
השימוש בה נעשה באופן קבוע ולא תלוי סייקל! ברגע שמפסיקים לקחת את התרופה השיער שגדל או נשאר על הראש (בזכות התרופה) נושר ותיתכן החמרה בנשירת השיער.
אסור לשלב Finasteride עם סטרואידים מנגזרת NOR-19, גורם להחמרה של תופעות לוואי ומחריף את תהליך ההקרחה.
תופעות לוואי של Finasteride: אובדן חשק מיני, קושי בזיקפה, ירידה בכמות הזרע.
חשוב לציין שגם הרבה משתמשים מדווחים על עלייה בחרדה ודיכאון עקב שימוש בתרופה.
בחלק נדיר מהמשתמשים התרופה גרמה לאובדנות ומוות, יצרנית התרופה המקורית Merck נתבעה בטענה שידעה כי התרופה גרמה למקרי מוות ואובדנות ולא דיווחה במהלך שלבי הניסויים.
תודות להרבה כסף לFDA הם קיבלו אישור לתרופה בתמורה להוספת המילה 'עלול לגרום לדיכאון'.

אני אישית ממליץ לחקור על התרופה לפני... או פשוט לחסוך להשתלה.

• פותח/ת השרשור
פרופסיה ופרואבניר הן בפועל אותה תרופה שמכילה את החומר Finasteride.
השימוש בה נעשה באופן קבוע ולא תלוי סייקל! ברגע שמפסיקים לקחת את התרופה השיער שגדל או נשאר על הראש (בזכות התרופה) נושר ותיתכן החמרה בנשירת השיער.
אסור לשלב Finasteride עם סטרואידים מנגזרת NOR-19, גורם להחמרה של תופעות לוואי ומחריף את תהליך ההקרחה.
תופעות לוואי של Finasteride: אובדן חשק מיני, קושי בזיקפה, ירידה בכמות הזרע.
חשוב לציין שגם הרבה משתמשים מדווחים על עלייה בחרדה ודיכאון עקב שימוש בתרופה.
בחלק נדיר מהמשתמשים התרופה גרמה לאובדנות ומוות, יצרנית התרופה המקורית Merck נתבעה בטענה שידעה כי התרופה גרמה למקרי מוות ואובדנות ולא דיווחה במהלך שלבי הניסויים.
תודות להרבה כסף לFDA הם קיבלו אישור לתרופה בתמורה להוספת המילה 'עלול לגרום לדיכאון'.

אני אישית ממליץ לחקור על התרופה לפני... או פשוט לחסוך להשתלה.
היי תודה על התשובה המפורטת.
איזה סטרואידים נמנים תחת נור 19…?

ודווקא אחרי השתלה ממליצים לקחת פרופסיה באופן קבוע…

האם רק הם נור 19?
מה לגבי מאסטרון, אנאבר? דיבול?
ואתה אומר שדווקא עם חומרים נור 19 הפרופסיה תחמיר את ההקרחה?
אני על נור19 ...אני על סייקל של טסט וnpp לוקח מינוקסידיל,פרופסיה כבר מעל שנה+עברתי השתלת שיער לפני 4 חודשים, הכול פיקס אין נשירה או משהו הפרופסיה נהדרת ...אבל שוב זה אינדיבידואלי לכל אחד..מה שכן עם טרנבולון היה לי כיסוח לזקיקי שיער לכן עשיתי את ההשתלה..

מאסטרון ואנאבר הם נגזרות של DHT , דיאנבול הוא נגזרת של טסטוסטרון.

ואתה אומר שדווקא עם חומרים נור 19 הפרופסיה תחמיר את ההקרחה?
אתה יכול לצפות בזה..

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=egi9I1KPtwk
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני על נור19 ...אני על סייקל של טסט וnpp לוקח מינוקסידיל,פרופסיה כבר מעל שנה+עברתי השתלת שיער לפני 4 חודשים, הכול פיקס אין נשירה או משהו הפרופסיה נהדרת ...אבל שוב זה אינדיבידואלי לכל אחד..מה שכן עם טרנבולון היה לי כיסוח לזקיקי שיער לכן עשיתי את ההשתלה..
אתה על פרופסיה אוראלית? או נוזלית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית