הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליווי במהלך סייקל

דובי1212

משתמש מתחיל
9
4
נק' מוניטין:
7
9
4
אהלן,

בן 36 מחפש המלצות למאמן לליווי תזונה ואימונים במהלך סייקל. יש הרבה מידע על התחום ולא משנה כמה אחכים ואקרא אני בנוסף מעדיף לקחת משהו בעל ניסיון שילווה אותי בתהליך כולל בדיקות דם תקופתיות וכו׳.

אשמח להמלצות

אהלן,

בן 36 מחפש המלצות למאמן לליווי תזונה ואימונים במהלך סייקל. יש הרבה מידע על התחום ולא משנה כמה אחכים ואקרא אני בנוסף מעדיף לקחת משהו בעל ניסיון שילווה אותי בתהליך כולל בדיקות דם תקופתיות וכו׳.

אשמח להמלצות
תעשה חיפוש באזור שאתה נמצא בוא תשאל קצת אנשים בסוף יש מי שהשם שלו הולך לפניו. אפשר לעבוד עם מאמן גם מרחוק אם תמצא כזה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה על המענה.
יש הרבה מאמנים טובים שראיתי וגם מתאמן אצל אחד כזה אבל לא מצאתי משהו שמשתמש בעצמו מומלץ לליווי. האמת שבפורום ראיתי מי לא מומלץ.

אם לא נוח לרשום כאן גם בפרטי זה בסדר למרות שפרגון מאמן טוב זה תמיד טוב

אהלן,

אשמח להמלצות
אני גסם באותו מצב ומחפש מלווה מעפולה והסביבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית