עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפחות זה... פעם קודמת זה היה איזה 70
כן, 24 על משלוח זה עוד סביר. אצלי זה מציג 40% הנחה :/לפחות זה... פעם קודמת זה היה איזה 70
יש עכשיו 50% באפליקציה דא
כי ישראל היא שוק קטן שלא שווה את ההתגמשות וההתעסקות אז כדאי לגבות יותר?מה הם לא מבינים אנחנו צריכים להזמין מתחת ל75 דולר? למה הם עושים מעל 304 שח משלוח חינם במקום 20 שקל פחות
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
בשביל מה יש להם נציגות בארץ אם לא בשביל להבין את הדברים האלה....
היתרון היחיד שלהם זה המחיר, האבקת חלבון שלהם ממש ממוצעת ולא עומדת עם מותגים גדולים כמו BSN נגידכי ישראל היא שוק קטן שלא שווה את ההתגמשות וההתעסקות אז כדאי לגבות יותר?
באמת האופציה היחידה שעולה לי לראש. אני צריך להזמין חלבון ומתלבט אם שווה משם.
שמע זה לא שכזה אכפת לי אם אתה מזמין מהם או לא אבל להגיד שכולם בבריטניה נגד ישראל ובעד פלסטין זה פשוט לא נכון, הייתי שם לאיזה שבועיים שלוש שנה שעברה ופגשתי לא קצת בריטים(בעיקר אירים שגרים בלונדון) שנגד ישראל אבל הרוב ובמיוחד רוב האנגלים והסקוטים לגמרי היו בעד ישראל, בעיקר אילרנד ידועה שממש נגד ישראל והרבה מזה זה בגלל זה שאירלנד מנסה לעשות כל דבר נגד האנגלים שהם שונאים, משמע אם האנגלים אומרים שהם אוהבים את רוסיה, אירלנד שונאת אותם, אם האנגלים שונאים את בולגריה, האירים יאהבו אותם וכדומה, זה מגיע למצבים ממש מוזרים שחבר אירי סיפר לי שיש רחובות שלמים עם אנגלים ששמים דגל ישראל בחלון ואז האירים שמים דגל פלסטין נגד, ולאף אחד מהם לא אכפת בכלל מישראל ופלסטין ולא יודעים כלום על פה, הם סתם עושים את זה דווקא אחד נגד השנילא מזמין כלום מהם!!!
כולם שם בUK זה "פריי פלשתיין" SHITHEADS!!! 🤬
אגורה לא יקבלו ממני!!🖕