הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גשר או PCT מה אתם ממליצים

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
התחלתי סייקל של אנטט + פרימו ל12 שבועות בערך , לא סייקל ראשון שלי .

נתונים : גיל 44 , בריא , מתאמן הרבה שנים , עשיתי מספר סייקלים לאורך השנים .
אני בדרך כלל נכנס לסייקל לפני קיץ ולא כל שנה באופן קבוע , יוצא לי פעם בשנתיים/שלוש/ארבע שנים בערך.

השאלה היא אם אני נכנס לסייקלים לפני קיץ אחד לשנתיים שלוש בערך ולא באופן קבוע מה הכי מומלץ לעשות , גשר ' TRT' PCT ?
לחילופין הולץ לי להוריד מינונים בהדרגתיות לפני סוף הסייקל וזה עוזר לגוף להתאושש כמובן בתוספת PCT

זה דילמה/שיקול דעת פשוט. אחרי שתסיים סייקל אתה נראה מצוין נכון? אם אין לך טעם לעלות עוד רמה אתה לא עושה עוד סייקל. אם יש לך מטרה לשמר כמה שיותר את התוצאות של סייקל והבריאות תקינה אתה צריח לרדת על TRT . ואתה יכול להיות על TRT כל עוד הבריאות תקינה והכל בסדר. אם באיזה שהוא שלב לא אכפת לך להפסיק להראות "בסייקל" ולרדת למצב הטבעי שלך תעשה PCT. אם חלילה משהו בריאותי גם רד לPCT.

אהבתי את התשובה.
במיוחד שמדובר בבחור בן 44,
בלי כל מיני הפחדות שיש פה לפעמים.

מנסיון שלך, אפשר לצאת ל pct גם אחרי שנים של בלאסט אנד קרוז שכזה?

• פותח/ת השרשור
זה דילמה/שיקול דעת פשוט. אחרי שתסיים סייקל אתה נראה מצוין נכון? אם אין לך טעם לעלות עוד רמה אתה לא עושה עוד סייקל. אם יש לך מטרה לשמר כמה שיותר את התוצאות של סייקל והבריאות תקינה אתה צריח לרדת על TRT . ואתה יכול להיות על TRT כל עוד הבריאות תקינה והכל בסדר. אם באיזה שהוא שלב לא אכפת לך להפסיק להראות "בסייקל" ולרדת למצב הטבעי שלך תעשה PCT. אם חלילה משהו בריאותי גם רד לPCT.
תודה רבה על התשובה וההסבר . לגבי TRT איך עושים , מה מומלץ ? תמיד עשיתי סייקל ואחריו PCT לפי הפרוטוקול הרגיל והקבוע .

בגדול TRT רצוי להיות על מינון של טסט הכי נמוך שאפשר בתנאי שהמינון הזה מספק את כל הצרכים שלך בחיים. זה יכול להיות כ-150 מלגרם טסט הרוך בשבוע אפשר לחלק ל2 זריקות. יש מתאמנים שהמינון הזה לא מספיק להם אז הם עושים 250 מלגרם בשבוע זה TRT.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אהבתי את התשובה.
במיוחד שמדובר בבחור בן 44,
בלי כל מיני הפחדות שיש פה לפעמים.

מנסיון שלך, אפשר לצאת ל pct גם אחרי שנים של בלאסט אנד קרוז שכזה?
ברור. PCT כמו שצריח ומקובל כלומיד+טמוקסיפן + אוביטריל HCG בחודשים האחרונים של הסייקל. אם היה שימוש בחומרים שיכולים לעלות פרולקטין בסייקל אז שילוב של דוסטינקס בסייקל וארומזין. ב-PCT ואחריו לשמור על תזונה כמו שצריח מנוחה ואימונים. ותוספים בריאים.

אני אישית (וזו רק דעה אישית מניסיון בלבד), לא מאמין ב-pct
אבל השאלה היא אחרת - האם אתה מתכוון להתחיל סייקל נוסף מתישהו בזמן הקרוב או שאתה רוצה לסיים?
אם אתה רוצה לסיים ולא לעשות חומרים שוב - תעשה pct.
אם אתה שוקל להמשיך, אז צא ל-trt עם 250 כל עשרה ימים, כמובן תזונה בריאה, תוספים כמו אשווגנדה, אומגה 3 וכו׳.
קח בחשבון שברגע שאתה מפחית את המינון של הטסט, הרמות של אסטרוגן עולות אז תכין בצד ארימדקס וגם טמוקסיפן למקרה חירום.

• פותח/ת השרשור
אני אישית (וזו רק דעה אישית מניסיון בלבד), לא מאמין ב-pct
אבל השאלה היא אחרת - האם אתה מתכוון להתחיל סייקל נוסף מתישהו בזמן הקרוב או שאתה רוצה לסיים?
אם אתה רוצה לסיים ולא לעשות חומרים שוב - תעשה pct.
אם אתה שוקל להמשיך, אז צא ל-trt עם 250 כל עשרה ימים, כמובן תזונה בריאה, תוספים כמו אשווגנדה, אומגה 3 וכו׳.
קח בחשבון שברגע שאתה מפחית את המינון של הטסט, הרמות של אסטרוגן עולות אז תכין בצד ארימדקס וגם טמוקסיפן למקרה חירום.
אני כן אחזור לסייקל מתי שהו , הכוון הוא קיץ הבא שוב פעם. בדרך כלל הסייקלים שאני עושה זה אחת לשנתיים שלוש לפני קיץ . לא באופן קבוע , אבל לאור הגיל שלי באה המחשבה על TRT .

השאלה היא אם סיימתי סייקל של 3/4 חודשיים והכוונה להכנס לסייקל רק לקראת קיץ שנה הבאה מה הכי מומלץ?

אני כן אחזור לסייקל מתי שהו , הכוון הוא קיץ הבא שוב פעם. בדרך כלל הסייקלים שאני עושה זה אחת לשנתיים שלוש לפני קיץ . לא באופן קבוע , אבל לאור הגיל שלי באה המחשבה על TRT .

השאלה היא אם סיימתי סייקל של 3/4 חודשיים והכוונה להכנס לסייקל רק לקראת קיץ שנה הבאה מה הכי מומלץ?

אני לא חושב שהפסקה כזו גדולה תסייע לך לשמור מה שהשגת בסייקל.
אז לשיטתך, אם תעשה סייקל פעם בשנה, עד שתגיע לסייקל הבא כבר לא תראה את ההשפעות של הסייקל הקודם ולכאורה אתה כל שנה תתחיל שוב מ-0.
כמובן ש-trt עוזר בגדול לשמר את מה שהשגת בסייקל, וגם יתן לך אפקט באימונים עצמם אבל לא חושב שזה ישמר לך שנה שלמה כמעט את מה שהשגת.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהפסקה כזו גדולה תסייע לך לשמור מה שהשגת בסייקל.
אז לשיטתך, אם תעשה סייקל פעם בשנה, עד שתגיע לסייקל הבא כבר לא תראה את ההשפעות של הסייקל הקודם ולכאורה אתה כל שנה תתחיל שוב מ-0.
כמובן ש-trt עוזר בגדול לשמר את מה שהשגת בסייקל, וגם יתן לך אפקט באימונים עצמם אבל לא חושב שזה ישמר לך שנה שלמה כמעט את מה שהשגת.
מעניין אותי מה החסרונות בTRT ' מה הסיכונים ומה הזמן שאידיאלי למשוך בתוך הTRT ? עד לסייקל הבא

מעניין אותי מה החסרונות בTRT ' מה הסיכונים ומה הזמן שאידיאלי למשוך בתוך הTRT ? עד לסייקל הבא

החסרונות ב-trt הן חסרונות ככל החסרונות שיש בלקיחת חומרים מסוכנים לגוף.
זה שתקרא לזה סייקל או trt לא ישנה את הסיכון שעדיין קיים ואת תופעות הלוואי.
לשיטתי בלבד (זו לא דעה של רופא או מומחה), הכל מתחיל ונגמר במימונים. ככל שהמינון יהיה נמוך יותר, כך התופעות לוואי איתן תתמודד יהיו נמוכות יותר.
אני מציע להתחיל מינון נמוך של 200-250 כל עשרה ימים, במקרה הצורך להעלות.
כמו שאמרתי נוגדי אסטרוגן בהישג יד למקרה חירום.
בדיקות דם כל רבעון לוודא תקינות. לתקן בהתאם.

הזמן האידיאלי? שוב, אין כללי אצבע או כללי ברזל.
trt אפשר חודש ואפשר חודשיים ואז שוב סייקל (מסה/חיטוב) וחוזר חלילה.

יכול להגיד רק מנסיון אישי שלי.
הייתי בקרוז של 150 מג בשבוע 18 שבועות.
עשיתי חיטוב ונראה שהרבה יותר שריר נשמר,
הייתי כ"כ מרוצה שהתלבטתי אם לעשות שוב בלאסט בכלל.

נ.ב
אני לא באדי בילדר או משהו כזה, סה"כ בחור בן 40+ שרוצה גוף סבבה וגם לכיף 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית