הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא קשור בהכרח . אבל יוצא לכם ליצור חברויות בחדר כושר ?

• פותח/ת השרשור TV562
  • פורסם בתאריך

TV562

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
כן כן להתאמן לבד זה נחמד ויפה אבל עדיין
אני רואה מלא גברים בחדר כושר מדברים אחד עם השני או אפילו הולכים יחד לאימונים (אולי לא בהכרח שהם מכירים משם ) וזה גורם לי קצת לקנא כי חדר כושר נהיה השעת פנאי שלי וזה נראה נחמד להעביר אימון יחד , יש כמעט נוכחות אפסית של נשים בכל חדר כושר שהייתי בו (שזה 2) ככה שהסיכוי שזה יקרה קלוש.

כן, יוצא לי.
אם אלך לחדר כושר חדש לאימון אחד, סביר להניח שארצה רק לעשות את האימון שלי ולא לדבר עם אף אחד. אבל בחדר כושר הרגיל שלי יש לי מלא חברים, זה עושה את החוויה נחמדה יותר.
אם את/ה מתאמנ/ת בשעות שיש הרבה אנשים, מאוד קל ליצור אינטראקציה וחברות.

נושא דוקא מעניין שלדעתי נוגע לרוב פוקדי חדרי הכושר 😃
אפשר ליצור חברים גם אם התקשורת מאוד בסיסית. פעילות גופנית מגשרת בין תרבויות ולא משנה אם אתה רגיל למזלג או מקלות.
אישית אני אוהב להתאמן לבד בתוכנית הרגילה שלי, אך בהזדמנויות יש לי חבר שהקים מכון משלו ואני ייעצתי לו ככה מניסיוני מה לשים איפה (כן, אני שאני בכלל מהנדס פלסטיקה).
הוא מאמן אישי, לא יודע מילה באנגלית אבל זו חוויה.

gym.jpg

אני הולך מעל עשר שנים לאותו חדר כושר, וחוץ מלומר שלום לנציג בקבלה אני לא מחליף מלה עם אף אחד.
אני מכיר שם הרבה פרצופים, שמעולם לא דיברתי איתם.

זה ממש לא כיוון שאני מתבודד מטבעי או סובל מחרדות חברתיות.
עבורי האימון הוא ״me time”, שקט מהעבודה, מהמשפחה, שאני נהנה להתמסר בו למוסיקה ולמחשבות.
אני נהנה מהזמן לבד עם עצמי וממש ממש לא מחפש לקשקש עם אחרים ברגעים האלה.

יש לנו חבורה של חברים כבר כמה שנים שכולם הכירו בחדר כושר, יש בזה גם היגיון שתתחבר לאנשים שיש לכם אותם תחומיי עניין ותחביבים

אני מתאמן לבד לגמרי במשרד בשעות שכולם עובדים.
ולא מזמן צירפתי את אבא שלי(בן 68) 😃
כמובן שהוא לא עושה את אותו אימון שאני חחח

• פותח/ת השרשור
כן, יוצא לי.
אם אלך לחדר כושר חדש לאימון אחד, סביר להניח שארצה רק לעשות את האימון שלי ולא לדבר עם אף אחד. אבל בחדר כושר הרגיל שלי יש לי מלא חברים, זה עושה את החוויה נחמדה יותר.
אם את/ה מתאמנ/ת בשעות שיש הרבה אנשים, מאוד קל ליצור אינטראקציה וחברות.
כנראה שאצלי בחדר כושר פחות חח כן נשמע בהחלט נחמד להתאמן יחד עם עוד מישהו או לפחות שיהיה קצת חברה שלא ישעמם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית