שלום לכולם ,אני ממש אשמח לעזרתכם אני עובד עצות באמת מודה מראש למי שיענה לי לא מובן מאלין מבחינתי
בן 24 מתחרה ידוע בפיתוח גוף בארץ ובחו״ל כבר 6 שנים על חומרים ואימונים אינטנסיביים
בחודש האחרון אני עובר משהו מאוד מוזר ולא תקין שלרפואה אין פתרון
יש לי כאבי גוף/שרירים מאוד חזקים 24/7
3 פעמים במהלך החודש האחרון אחרי אימוני רגלים קשים יחסית עלה לי החום בלילה ל38.5
עשיתי בדיקות דם הכל תקין כבר הייתי במיון עשו לי אינפוזיות (מבחינתם זה בגלל שהcpk והקראטנין טיפה גבוהים ) מיותר לציין שאחרי יומיים הערכים חזרו לנורמה
אני כבר הייתי בטוח שזה אימון יתר אז נחתי שבועיים ירדתי בחודש האחרון ל150 טסט
חזרתי ל2 אימונים עוד פעם אותו דבר
כרגע אני על אימונים בעצמיות מאוד נמוכה ועכשיו עוד פעם חולשה מטורפת וכאבי שרירים פסיכים (כבר הייתי בטוח שזה פיבורמלגיה מרוב הכאבים )
בנוסף שמתי לב למשהו נוסף לא הזרקתי בולדנון במשך השבועים האחרונים והיה הקלה במצב
אתמול עשיתי זריקה של בולדנון והיום קמתי עם פעם עם כאבים ,יכול להיות שהשמן לא טוב??
למרות שהזריקה עוברת חלק אין כאבים באיזור אין כלום
אולי אפילו השמן של הטסט
אז המסקנה או שזה אימון יתר ממש חריף או שיש משהו לא טוב בשמנים או שחלילה זה כבר מחלות מאוד קשות שאפילו בבדיקות דם לא רואים?
בן 24 מתחרה ידוע בפיתוח גוף בארץ ובחו״ל כבר 6 שנים על חומרים ואימונים אינטנסיביים
בחודש האחרון אני עובר משהו מאוד מוזר ולא תקין שלרפואה אין פתרון
יש לי כאבי גוף/שרירים מאוד חזקים 24/7
3 פעמים במהלך החודש האחרון אחרי אימוני רגלים קשים יחסית עלה לי החום בלילה ל38.5
עשיתי בדיקות דם הכל תקין כבר הייתי במיון עשו לי אינפוזיות (מבחינתם זה בגלל שהcpk והקראטנין טיפה גבוהים ) מיותר לציין שאחרי יומיים הערכים חזרו לנורמה
אני כבר הייתי בטוח שזה אימון יתר אז נחתי שבועיים ירדתי בחודש האחרון ל150 טסט
חזרתי ל2 אימונים עוד פעם אותו דבר
כרגע אני על אימונים בעצמיות מאוד נמוכה ועכשיו עוד פעם חולשה מטורפת וכאבי שרירים פסיכים (כבר הייתי בטוח שזה פיבורמלגיה מרוב הכאבים )
בנוסף שמתי לב למשהו נוסף לא הזרקתי בולדנון במשך השבועים האחרונים והיה הקלה במצב
אתמול עשיתי זריקה של בולדנון והיום קמתי עם פעם עם כאבים ,יכול להיות שהשמן לא טוב??
למרות שהזריקה עוברת חלק אין כאבים באיזור אין כלום
אולי אפילו השמן של הטסט
אז המסקנה או שזה אימון יתר ממש חריף או שיש משהו לא טוב בשמנים או שחלילה זה כבר מחלות מאוד קשות שאפילו בבדיקות דם לא רואים?
נערך לאחרונה: