הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גוף וחולשה עם מעט חום בגלל אימון יתר /זיהום מהחומרים

Ari_7677

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לכולם ,אני ממש אשמח לעזרתכם אני עובד עצות באמת מודה מראש למי שיענה לי לא מובן מאלין מבחינתי

בן 24 מתחרה ידוע בפיתוח גוף בארץ ובחו״ל כבר 6 שנים על חומרים ואימונים אינטנסיביים
בחודש האחרון אני עובר משהו מאוד מוזר ולא תקין שלרפואה אין פתרון
יש לי כאבי גוף/שרירים מאוד חזקים 24/7
3 פעמים במהלך החודש האחרון אחרי אימוני רגלים קשים יחסית עלה לי החום בלילה ל38.5
עשיתי בדיקות דם הכל תקין כבר הייתי במיון עשו לי אינפוזיות (מבחינתם זה בגלל שהcpk והקראטנין טיפה גבוהים ) מיותר לציין שאחרי יומיים הערכים חזרו לנורמה

אני כבר הייתי בטוח שזה אימון יתר אז נחתי שבועיים ירדתי בחודש האחרון ל150 טסט
חזרתי ל2 אימונים עוד פעם אותו דבר
כרגע אני על אימונים בעצמיות מאוד נמוכה ועכשיו עוד פעם חולשה מטורפת וכאבי שרירים פסיכים (כבר הייתי בטוח שזה פיבורמלגיה מרוב הכאבים )

בנוסף שמתי לב למשהו נוסף לא הזרקתי בולדנון במשך השבועים האחרונים והיה הקלה במצב
אתמול עשיתי זריקה של בולדנון והיום קמתי עם פעם עם כאבים ,יכול להיות שהשמן לא טוב??
למרות שהזריקה עוברת חלק אין כאבים באיזור אין כלום
אולי אפילו השמן של הטסט

אז המסקנה או שזה אימון יתר ממש חריף או שיש משהו לא טוב בשמנים או שחלילה זה כבר מחלות מאוד קשות שאפילו בבדיקות דם לא רואים?

נערך לאחרונה:
אתה לא משתמש ב-GH ? רק טסט עכשיו 150 מלגרם? אני ממליץ לך לעשות PCT ולצאת למנוחה של כמה חודשים טובים ולראות אם הכל מסתדר לך. אם הכל יעבור תעשה בדיקות מקיפות לא רק דם. כולל CT איברים לב וכו(אם לא עשית את זה בשנה האחרונה) ואם הכל פיקס ואתה רוצה לחזור להתחרות תחזור לסייקל אם תרצה שוב להשתמש בשמן שקיים אצלך עכשיו ואתה תחזור עליו והוא יעשה לך בעיה אז זה המקור ורצוי לא להשתמש יותר במקור הזה כי זה מגיע ממקום לא טוב.
אתה גם יכול ברגע זה להחליף את השמן אבל אני ממליץ יותר על האופציה הראשונה לשקם את המערכת ולראות מה קורה איתך.
שאלה נוספת עשית חיסוני קורונה ? אם כן כמה? יש מחוסנים בארץ ובעולם שמדווחים עד היום על תופעות דומות. קשה לקשר אבל אולי זה הכיוון.
שאתה אומר שהבדיקות דם שלך תקינות זה כולל ברזל ? אין לך עודף ברזל?

• פותח/ת השרשור
אתה לא משתמש ב-GH ? רק טסט עכשיו 150 מלגרם? אני ממליץ לך לעשות PCT ולצאת למנוחה של כמה חודשים טובים ולראות אם הכל מסתדר לך. אם הכל יעבור תעשה בדיקות מקיפות לא רק דם. כולל CT איברים לב וכו(אם לא עשית את זה בשנה האחרונה) ואם הכל פיקס ואתה רוצה לחזור להתחרות תחזור לסייקל אם תרצה שוב להשתמש בשמן שקיים אצלך עכשיו ואתה תחזור עליו והוא יעשה לך בעיה אז זה המקור ורצוי לא להשתמש יותר במקור הזה כי זה מגיע ממקום לא טוב.
אתה גם יכול ברגע זה להחליף את השמן אבל אני ממליץ יותר על האופציה הראשונה לשקם את המערכת ולראות מה קורה איתך.
שאלה נוספת עשית חיסוני קורונה ? אם כן כמה? יש מחוסנים בארץ ובעולם שמדווחים עד היום על תופעות דומות. קשה לקשר אבל אולי זה הכיוון.
שאתה אומר שהבדיקות דם שלך תקינות זה כולל ברזל ? אין לך עודף ברזל?

כן אני על 2 יחידות Gh
עשיתי 2 חיסוני קורונה ,הברזל ממש על הרף הגבוה
אבל לא חורג יותר מידי

אני גם חשבתי לעשות הפסקה אבל אבל אני מנסה למצוא את הבעיה האם זה אימון יתר אם זה חומר שגורם לזיהום בדם דובר על זה את הראש כי כבר ניסיתי לנוח וזה לא כל כך פתר את הבעיה

אז קודם כל אתה לא בסדר כי באת להתלונן על בעיה ולא מסרת את כל הפרטים המדויקים אתה רואה שאלתי שאלות קיבלתי עוד מיידע.
GH כן יכול לעשות בעיה כזאת גם לכן אני ממליץ לך להוריד את הGH וגם לרדת מהטסט הזה וכך טסט אחר שלא עושה בעיה לאף אחד ממקור אחר. או PCT זה בחירה שלך.
תעשה תרומת דם להוריד ברזל בדם.
תעשה מה שאמרתי ואני מקווה שהכל יעבור לך.

• פותח/ת השרשור
צודק אחי טעות שלי שלא ציינתי לגבי הGh
אני אפסיק איתו ואשנה גם את סוג הטסט
למה לדעתך הGh עושה לי את זה ?

היי, קודם כל - לא להילחץ! כל דבר כזה סופו להיגמר..
כמה שקשה לך, זה ייגמר עוד שבוע/שבועיים...
אלו תופעות לוואי שיכולות להיות קשורות באלף ואחד דברים, קשה מאוד לשים את האצבע על הבעיה האמיתית, אבל קודם כל אומר לך, ומנסיון כמובן -
הכל עובר.

אני ממשיך - חום יכול לעלות לך וכתוצאה מכך גם חולשה קודם כל ולפני הכל - מטכניקת זריקה שגויה. יכול גם מאוד להיות שלא תרגיש כלום אחרי הזריקה, אבל בזריקה עצמה פגעת באזור לא נכון, או הכנסת את המזרק, הוצאת ואז הכנסת שוב - כל אלה יכולים לגרום לך לעלייה בחום ולחולשה שיופיעו כ-4 ימים אחרי הזריקה ולאו דווקא מיד אחרי הזריקה.

אני ממשיך - קוקטייל של סייקל מוזר יחד עם קלן יכול לגרום לך לזה.

חומרים מזוהמים - יכולים לגרום לזה.

דלקת בבלוטת התריס (מניסיון) יכול לגרום לך לזה.

אני לא אמליץ לך מה לעשות כדי לא לגרום לנזק, וגם כי אני לא רופא - אני אגיד לך מה עשיתי -

כשקרו לי התופעות האלה האלה הבנתי קודם כל כמה המערכת החיסונית שלי חלשה, ואין מה לעשות מערכת חיסונית נחלשת כשאתה על חומרים.
אז לוקחים תוספים כמו אשווגנדה, אומגה 3, מולטי ויטמין, כורכומין, מגנזיום, אוכלים ירקות, כל מה שאפשר כדי לחזק את המערכת החיסונית ולתת לה ״זריקת עידוד״ כדי לחפות על ההיחלשות שנובעת משימוש בחומרים.
שנית, אני לא יצאתי ל-pct (דעה אישית: אני גם חושב שזו שטות גדולה, זו רק דעתי, אז חברים לא להתעצבן 😃 ומה שעשיתי פשוט זה יצאתי ל-trt עם 250 טסט כל עשרה ימים, בזמן הזה כמובן בדיקות דם, פאנל כבד, הורמונלי וכו׳ - לראות שבלוטת התריס שלך תקינה.
לנוח וזה עובר, תזכור מה אמרתי.

ואל תשכח שרוב הבעיות מגיעות מטכניקת זריקה שגויה, וגם כי אם נמצא לידך מישהו חולה הסיכוי שתידבק היא יותר גבוהה ממישהו אחר שלא לוקח חומרים.

• פותח/ת השרשור
היי, קודם כל - לא להילחץ! כל דבר כזה סופו להיגמר..
כמה שקשה לך, זה ייגמר עוד שבוע/שבועיים...
אלו תופעות לוואי שיכולות להיות קשורות באלף ואחד דברים, קשה מאוד לשים את האצבע על הבעיה האמיתית, אבל קודם כל אומר לך, ומנסיון כמובן -
הכל עובר.

אני ממשיך - חום יכול לעלות לך וכתוצאה מכך גם חולשה קודם כל ולפני הכל - מטכניקת זריקה שגויה. יכול גם מאוד להיות שלא תרגיש כלום אחרי הזריקה, אבל בזריקה עצמה פגעת באזור לא נכון, או הכנסת את המזרק, הוצאת ואז הכנסת שוב - כל אלה יכולים לגרום לך לעלייה בחום ולחולשה שיופיעו כ-4 ימים אחרי הזריקה ולאו דווקא מיד אחרי הזריקה.

אני ממשיך - קוקטייל של סייקל מוזר יחד עם קלן יכול לגרום לך לזה.

חומרים מזוהמים - יכולים לגרום לזה.

דלקת בבלוטת התריס (מניסיון) יכול לגרום לך לזה.

אני לא אמליץ לך מה לעשות כדי לא לגרום לנזק, וגם כי אני לא רופא - אני אגיד לך מה עשיתי -

כשקרו לי התופעות האלה האלה הבנתי קודם כל כמה המערכת החיסונית שלי חלשה, ואין מה לעשות מערכת חיסונית נחלשת כשאתה על חומרים.
אז לוקחים תוספים כמו אשווגנדה, אומגה 3, מולטי ויטמין, כורכומין, מגנזיום, אוכלים ירקות, כל מה שאפשר כדי לחזק את המערכת החיסונית ולתת לה ״זריקת עידוד״ כדי לחפות על ההיחלשות שנובעת משימוש בחומרים.
שנית, אני לא יצאתי ל-pct (דעה אישית: אני גם חושב שזו שטות גדולה, זו רק דעתי, אז חברים לא להתעצבן 😃 ומה שעשיתי פשוט זה יצאתי ל-trt עם 250 טסט כל עשרה ימים, בזמן הזה כמובן בדיקות דם, פאנל כבד, הורמונלי וכו׳ - לראות שבלוטת התריס שלך תקינה.
לנוח וזה עובר, תזכור מה אמרתי.

ואל תשכח שרוב הבעיות מגיעות מטכניקת זריקה שגויה, וגם כי אם נמצא לידך מישהו חולה הסיכוי שתידבק היא יותר גבוהה ממישהו אחר שלא לוקח חומרים.
קודם כל תודה על התגובה אחי
אני לא בטוח שזה הטכניקה של הזריקה כי אני מזריק ככה כל החיים כבר כמה שנים טובות

עשיתי בדיקות דם בטרם בדיוק אתמול כבד כליות הכל תקין גם הלב תקין צילום חזה וריאות תקין

על פניו אין לי כאילו כלום אבל אני מרגיש זוועה
כאבי שרירים וחולשה מוטרפת
לא יכול לשים את האצבע על מה זה בדיוק Gh ,שמנים ,אפילו אינסולין שכחתי לצין שאני לוקח גם מרוב שזה יום יומי

קודם כל תודה על התגובה אחי
אני לא בטוח שזה הטכניקה של הזריקה כי אני מזריק ככה כל החיים כבר כמה שנים טובות

עשיתי בדיקות דם בטרם בדיוק אתמול כבד כליות הכל תקין גם הלב תקין צילום חזה וריאות תקין

על פניו אין לי כאילו כלום אבל אני מרגיש זוועה
כאבי שרירים וחולשה מוטרפת
לא יכול לשים את האצבע על מה זה בדיוק Gh ,שמנים ,אפילו אינסולין שכחתי לצין שאני לוקח גם מרוב שזה יום יומי

אינסולין מאוד מסוכן לקחת, מאוד מאוד וגם צריך לדעת איך וכמה ולמה..
לא הייתי מתעסק בזה אלא אם כן אתה לוקח 12 יחידות ביום gh

שנית, מה עם בלוטת התריס שלך? תבדוק בבדיקות דם (ערך tsh).

וכשאתה בא להתייעץ, לא משנה אם זה פורום או רופא המשפחה - אתה חייב לאגד כל את המידע שיש לך.
אין דבר כזה ״שכחתי לציין״. אתה מחפש תשובה נכונה, ראוי שתתן גם את המידע הנכון.
היעדר מידע רלוונטי יוביל אותך למציאת תשובה שלא תתאים לקייס שלך..

• פותח/ת השרשור

וכשאתה בא להתייעץ, לא משנה אם זה פורום או רופא המשפחה - אתה חייב לאגד כל את המידע שיש לך.
צודק 100% אחי ,רשמתי את הפוסט כשאני עם חום וכאבי גוף בכלל לא היתי מפוקס

הבולטות תריס תקינות לגמרי
על פניו כל הבדיקות דם תקינות
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לדעתך זה יכול להיות מאינסולין ?
זאת תופעת לוואי שלא מוכרת לי

עיקר הבעיה שאני סובל כרגע זה יותר הכאבי שרירים וכאבי גוף המטורפים עם החולשה פחות החום

צודק 100% אחי ,רשמתי את הפוסט כשאני עם חום וכאבי גוף בכלל לא היתי מפוקס

הבולטות תריס תקינות לגמרי
על פניו כל הבדיקות דם תקינות
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לדעתך זה יכול להיות מאינסולין ?
זאת תופעת לוואי שלא מוכרת לי

עיקר הבעיה שאני סובל כרגע זה יותר הכאבי שרירים וכאבי גוף המטורפים עם החולשה פחות החום

אם אתה באמצע סייקל, אם תפסיק אחרת אתה הורס את האפקט שאתה מצפה לו.
אם סיימת אז צא ל-trt או pct (תלוי אם אתה מתכוון להמשיך או להפסיק חומרים).
מבחינת מנוחה, אני יודע שזה מאוד קשה מנטלי - אבל קח מנוחה מאימונים לפחות 5 ימים רצופים.
תישן טוב, תאכל טוב.
אני בטוח שזה יעבור. אני בטוח כי אני מדבר מניסיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית