נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
- פותח/ת השרשור
מעניין אותי כמה הציבור הלהט"ב מקבלים מהמדינה על טיפולים ומצעדים?
מעניין כמה הערבים שהם האויבים שלנו מקבלים בעזה וביהודה והשומרון?
יש לי את הביקורת שלי על הממשלה וההתנהלות מול הציבור החרדי, אבל העסק מנופח מאוד.
הם לא מקבלים הרבה מהמדינה, יש קבוצות גדולות במדינה שלא תורמות ומקבלות הרבה יותר.
לגבי הציבור הלהט"ב כמעט רוב הלהטבים שאני מכיר עשו שירות צבאי מלא ורובם עובדים במשרות עם שכר גבוה ולכן גם משלמים מיסים בהתאם.
כסף למצדעים וטיפולים... לגבי מצדעים שנערכים פעם בשנה בחלק מהערים הגיוני שהם יקבלו תקצוב מהמדינה / עירייה בכל זאת אנחנו אוכלוסייה משלמת מיסים וארנונה , בנוסף אני חושב שטיפולים שמגיעים בחוק לסטרייטים צריכים להינתן בצורה שווה גם לקהילת הלהט"ב (אפילו שאני אישית מתנגד לרוב הטיפולים האלה).
לגבי הערבים ביש"ע אני פחות מכיר את חלוקת הכספים.
האם אנחנו מעבירים כספים של מדינת ישראל יענו כספי המיסים של אזרחי ישראל?
או שאנחנו מעבירים כספים שאנחנו מקבלים ממדינות ערב שנועד לסייע לערביי יש"ע?
לגבי הציבור החרדי / דתי / דתי-לאומי.
אני חייב לומר שאין לי שום בעיה עם המגזר הדתי והדתי לאומי , זה מגזר שחלקו הגדול תורם המון לחברה הישראלית , בכוח העבודה , משרתים בצבא / שירותי לאומי.
ויש לי הרבה כבוד למגזר הזה.
לצערי יש לי קושי עם המגזר החרדי , לא בגלל שהוא דתי או הומופובי וכו'... הקושי שלי שהם אוכלוסיה יחסית גדולה שלא מוכנה לקחת חלק בנטל של צורכי המדינה.
אבל אין להם בעיה לדרוש תקציבי ענק לישיבות , למוסדות לימוד , לקצבאות וכדומה..
בואו תנו משהו מכם , תשרתו בצבא או לפחות בשירות לאומי.. לא יתכן שציבור מסויים יקבל פטור וציבור אחר יקבל על עצמו עוד נטל (הארכת שירות מילואים) , במיוחד בתקופה הזאת.
"תורתו אומנותו" - מכבד ומקבל , אז שאותם מנהיגים חרדים יחליטו מי הם אותם תלמידי תורה עילאיים ושהם יקבלו זכאות לפטור וקצבאות. (כמובן בהתאם למכסה שתקבע את כמות תלמידי תורה).. בוא כולנו יודעים בלי זילזול שלא כל תלמיד חרדי הוא עילוי גדול בתורה ויושב יום וליל בספרי הקודש..
ומי שלא עומד באותם תנאים יצטרך לתת את חלקו בחברה...
נערך לאחרונה: