הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבילה במים קרים

פארגו

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
שלום , יש לי שאלה קצת מוזרה .
עשיתי לא מזמן אמבטיית קרח וזה מדהים.
חושב להתחיל לעשות באופן יומיומי חשיפה לקור קיצוני.

מבחינה אסתטית אני אוהב שרואים גם ביומיום לא בסמוך לאימון עצמו (פאמפ) ורידים בולטים .
יש לי גם בידיים באמות ולאחרונה גם בצד הפנימי של השוקיים (מת על זה)

השאלה שלי היא האם חשיפה יומיומית כזאת לקור יכולה לגרום לורידים להיות פחות בולטים?
מן הסתם בסמוך לטבילה הם לא יהיו בולטים , השאלה אם תהיה לזה השפעה במהלך היום.

בקיצור, במקום להתעסק בדברים חשובים באמת, זה מה שמעסיק אותי בימים אלה.

תודה חבר'ה
תודה!

לא חושב שיש קשר.
ברור שהם יבלטו פחות בקור, כי קור מכווץ כלי דם, אבל אחרי שאתה יוצא הגוף מרחיב בחזרה את הכלי דם כשהטמפרטורה מחוץ לגוף כבר לא קר.

לא חושב שיש קשר.
ברור שהם יבלטו פחות בקור, כי קור מכווץ כלי דם, אבל אחרי שאתה יוצא הגוף מרחיב בחזרה את הכלי דם כשהטמפרטורה מחוץ לגוף כבר לא קר.

קח בחשבון שאין שום יתרון לאמבטיית קרח, להיפך - מחקרים מראים ששימוש קבוע באמבטיות קרח עלולות לפגוע בעליה במסת שריר

קח בחשבון שאין שום יתרון לאמבטיית קרח, להיפך - מחקרים מראים ששימוש קבוע באמבטיות קרח עלולות לפגוע בעליה במסת שריר
מצד שני - לפלצבו יש יכולת השפעה אדירה.
אז אם הבחור מאמין ומרגיש שזה עושה לו טוב, יש סיכוי סטטיסטי גדול, מובחן ומתועד שייתכן שזה באמת עושה לו טוב.

דווקא אלו מאיתנו שביקורתיים מאד (אנוכי ביניהם) מפסידים מהעוגה.
לפעמים להאמין בשטויות אשכרה גורם לשטויות לעבוד במידה מסוימת.

נראה לי ששניכם צריכים מקלחת קרה ביחד..
או איזה מפגש התייחדות בצימר בצפון..מה שנשאר ממנו בנתיים.

הכל טוב, לא התחממתי שאני צריך מקלחת קרה
יש לי צרות גדולות יותר

הכל טוב, לא התחממתי שאני צריך מקלחת קרה
יש לי צרות גדולות יותר
אחי, לך לים... תשתה בירה קרה.
הכל נגמר פה תוך גג 4 חודשים.. 🤣

source nuke GIF

הודאה כנה, אני לא סובל את הרעיון של מקלחות קרות, אני גדלתי בעידן שסאונות היו בריאות והוציאו רעלים, עכשיו הכל התהפך שקור זה בריא, שיהנו בלעדיי. אבל אם מדברים על פסק זמן מנטלי, אין כמו הטבע. לצאת להרים ולכבות את הפלאפון, זה עושה לי משהו נפשי עמוק.
דווקא בחום היום והעומס בבריכות בטבע, אני הולך לנסות לטייל במערות בארץ, זה נראה לי כיוון טוב.

יש אנשי חוף שאוהבים טבע עם אנשים, ויש אנשים כמוני שמחפשים טבע ללא אנשים.

הרבה דברים וזה מורכב, אבל ברוך השם אין לי בעיות בריאותיות ואין לי זכות לבכות על שום דבר, אני גם לא אוהב להתלונן אלא למצוא פתרונות.
מה שמורכב ניתן לראות כיצד אפשר לפשט אותו..
גם לך מותר להתלונן וזה בסדר ואפילו מומלץ לתת מקום לסבל או כאב שאתה מדחיק בפנים, רק חשוב למצוא גם דרך לשחרר אותם...

בכל מקרה יש כאן אנשים שאכפת להם,
שתדע שאם אתה צריך לדבר אנחנו פה.. גם בפרטי.

מה שמורכב ניתן לראות כיצד אפשר לפשט אותו..
גם לך מותר להתלונן וזה בסדר ואפילו מומלץ לתת מקום לסבל או כאב שאתה מדחיק בפנים, רק חשוב למצוא גם דרך לשחרר אותם...

בכל מקרה יש כאן אנשים שאכפת להם,
שתדע שאם אתה צריך לדבר אנחנו פה.. גם בפרטי.
אח יקר אתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית