הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו בדק את האלפא פארמה שרץ היום בארץ?

נראה סבבה ועובר קוד באתר
מישהו בדק?
תלוי על מה אתה מדבר? האלפה שרץ היום בישראל מיוצר בכל מיני מקומות שונים על ידי אנשים שונים. יש ייצור של אמפולות. יש בבקבוקים מסוג אחד ויש בקבוקים ואריזות מסוג אחר. יש בקבוקים שהקוד עובר באתר אבל הגומי של הבקבוקים מתפורר בפנים תוצאות סבירות.

• פותח/ת השרשור
תלוי על מה אתה מדבר? האלפה שרץ היום בישראל מיוצר בכל מיני מקומות שונים על ידי אנשים שונים. יש ייצור של אמפולות. יש בבקבוקים מסוג אחד ויש בקבוקים ואריזות מסוג אחר. יש בקבוקים שהקוד עובר באתר אבל הגומי של הבקבוקים מתפורר בפנים תוצאות סבירות.
צירפתי כמה תמונות
קניתי ממש בקטנה ועלה לא זול
מרוב רמאים הפכתי לסקפטי ברמה שגם קוד באתר לא מספיק לי
אם יתברר שזה אכן מקורי מתכנן לקנות עוד

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · צפיות: 65
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · צפיות: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · צפיות: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · צפיות: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · צפיות: 60
עזוב רגע את הקוד בצד ומראה חיצוני. אם קנית תשתמש בבקבוק ותראה איך התוצאות וכל השאר מסביב אם יהיה טוב ותרצה לקנות עוד תקנה אם לא טוב אל תקנה מה בעיה.

• פותח/ת השרשור
עזוב רגע את הקוד בצד ומראה חיצוני. אם קנית תשתמש בבקבוק ותראה איך התוצאות וכל השאר מסביב אם יהיה טוב ותרצה לקנות עוד תקנה אם לא טוב אל תקנה מה בעיה.
זה לא כזה פשוט עם חומרים ארוכים וחוץ מזה משתדלים להיות כמה שפחות שפני נסיונות

זה לא כזה פשוט עם חומרים ארוכים וחוץ מזה משתדלים להיות כמה שפחות שפני נסיונות
כבר קנית...שילמת.. אחרי שבוע 2-3 אתה צריח לראות תוצאות של הטסט הזה. אם זה טוב אתה תדע אם זה לא טוב אז הולך לפח.

אני גם משתמש באלפא פארמה מקורי בוודאות וכרגע זה החומר שלדעתי הכי טוב בישראל.. אני חושב שהכל פה שיט אחד גדול. צריך להיזהר כי יש המון זיופים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית