הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Acp 105

ronanjelo

משתמש מתחיל
45
2
נק' מוניטין:
2
45
2
אני בן 19 וטבעי עם טסט חופשי 606
אני רוצה להכניס acp 105
הבנתי שאחרי סייקל של 40 יום אני אעלה בטסט הטבעי ל900 על ידי הacp וזה יחזיק לחצי שנה
אפשרי להמשיך ככה כל חצי שנה?
מישהו התנסה לפני שאני מתחיל עם זה?
אחרי חצי שנה אם אני לא אחזק עוד טיפה
אז הטסט ינשור בבום ועוד למתחת מ600??

קשקוש מוחלט. תישאר טבעי עד גיל 21 אתה תמשיך לגדול טוב. בגיל 21 אם תרצה לגדול עוד תחזור לדבר על הנושא שוב. בנתיים תן לעכברי מעבדה להמשיך לתפקד במחקרים של בני אדם.

סארמס זה בולשיט!! בזבוז של כסף.
מה שבאת עובד זה אנבולים (מחט בתחת)...
לא מסכים לגבי כל הסארמים כי יש כמה שנתנו עבודה טובה בשטח וזה בדוק בשילוב של חומרים אבל כל אחד והדעה שלו.

• פותח/ת השרשור
קשקוש מוחלט. תישאר טבעי עד גיל 21 אתה תמשיך לגדול טוב. בגיל 21 אם תרצה לגדול עוד תחזור לדבר על הנושא שוב. בנתיים תן לעכברי מעבדה להמשיך לתפקד במחקרים של בני אדם.
הבעיה שעשיתי לפני שנה סייקל של 500 טסט בשבוע לאיזה חודשיים והגוף שלי כאילו אבל כבר משוקם מאז לא נגעתי אז נראלי שהטסט כבר עכשיו בנפילה
לא?

לא מסכים לגבי כל הסארמים כי יש כמה שנתנו עבודה טובה בשטח וזה בדוק בשילוב של חומרים אבל כל אחד והדעה שלו.
אני אסביר...
הסיכוי שתקבל סארמס אמיתי שעובד ולא מגנזיום בקפסולה הוא קרוב לאפסי.
במקרה היותר טוב תקבל איזה דיבול או טורינבול בunderdose.
עכשיו אני בא לומר.. אם אתה בכל מקרה הולך לשחק עם המערכת האנדוקרינולוגית שלך עדיף שתעשה את זה עם חומרים שנחקרו יותר כמו טסט ונגזרותיו.
גם טסט יותר זול להכנה ולכן כמעט ולא נתקלתי בזיופים של טסט בברנדים מוכרים!

**** אין לראות בפוסט זה המלצה לשימוש באנבולים - להפך זה חרא של דבר לא שווה לגעת!!

הבעיה שעשיתי לפני שנה סייקל של 500 טסט בשבוע לאיזה חודשיים והגוף שלי כאילו אבל כבר משוקם מאז לא נגעתי אז נראלי שהטסט כבר עכשיו בנפילה
לא?
תקרא את הודעה שלי כמה פעמים עד שתבין זה העובדה זה מה שאני מציע לך לחזור אם שאלות בעוד שנתיים ובנתיים להמשיך לעבוד קשה וטבעי.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תקרא את הודעה שלי כמה פעמים עד שתבין זה העובדה זה מה שאני מציע לך לחזור אם שאלות בעוד שנתיים ובנתיים להמשיך לעבוד קשה וטבעי.
ולגבי הטסט שלך וההורמונים אתה מוזמן לבדוק אותם במעבדה דרך רופא.

• פותח/ת השרשור
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ולגבי הטסט שלך וההורמונים אתה מוזמן לבדוק אותם במעבדה דרך רופא.
אפשרי לקחת טמוקסיפן שלוש ימים בשבוע כדי להעלות את הטסט כמה שיותר
חחחחח סייקל פיסיטי נקי

אפשרי לקחת טמוקסיפן שלוש ימים בשבוע כדי להעלות את הטסט כמה שיותר
חחחחח סייקל פיסיטי נקי
טמוקסיפן חוסם אסטרוגן ורעיל לכבד , אתה תגרום לעלייה בתפקודי כבד קבועה וגם לאסטרוגן נמוך שיפגע בפיתוח גוף בהמשך. כי אתה צריח גם אסטרוגן .

• פותח/ת השרשור
טמוקסיפן חוסם אסטרוגן ורעיל לכבד , אתה תגרום לעלייה בתפקודי כבד קבועה וגם לאסטרוגן נמוך שיפגע בפיתוח גוף בהמשך. כי אתה צריח גם אסטרוגן .
אני מחכה כבר לשנת 2050 שיהיה איזה סטרואיד בלי תופעות לוואי😁😁😌😌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית