הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משלוח נעלם מאייהרב

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
הזמנתי ויטמינים באיזה 300 שקל באייהרב בתחילת ספטמבר ,
המשלוח הגיע לארץ ונמצא באיזהשהי נקודת חלוקה .
אייהרב לא רוצים להחזיר את הכסף , הם אומרים שהמשלוח יצא תקין מהחברה שלהם וזה אשמת חברת המשלוחים בארץ .

פניתי לחברת המשלוחים - exelot השם יקום דמם , הם מבלבלים את השכל שזה בנקודת הפצה . חודשיים וחצי? יפה .

בקיצור האם הזמנתם מאייהרב בשבוע שבועיים האחרונים והגיע לכם החבילה? אני מפחד להזמין שוב אם הם עובדים עם החארות האלה

מעולם לא נתקלתי בשום בעיה עם הייהרב.
באופן כללי ע"פ חוקי הסחר העולמיים, השולח אחראי על המשלוח ולא המקבל.
במידה והחבילה לא הגיעה בזמן סביר, ניתן לפנות לחברת האשראי בטענה לכשל תמורה.

יכול להיות שעברת את ה5 קילו? או שהזמנת יותר מ5 פריטים(ויטמינים) זהים בחבילה?

נערך לאחרונה:
הזמנתי ויטמינים באיזה 300 שקל באייהרב בתחילת ספטמבר ,
המשלוח הגיע לארץ ונמצא באיזהשהי נקודת חלוקה .
אייהרב לא רוצים להחזיר את הכסף , הם אומרים שהמשלוח יצא תקין מהחברה שלהם וזה אשמת חברת המשלוחים בארץ .

פניתי לחברת המשלוחים - exelot השם יקום דמם , הם מבלבלים את השכל שזה בנקודת הפצה . חודשיים וחצי? יפה .

בקיצור האם הזמנתם מאייהרב בשבוע שבועיים האחרונים והגיע לכם החבילה? אני מפחד להזמין שוב אם הם עובדים עם החארות האלה

exolot חברה זוועתית.
האמ;לק - כשאני מזמין מ-iherb אני משלם על משלוח עד הבית.

קרה לי מקרה דומה לשלך.
חבילה שקיבלתי עליה הודעה שהיא בנקודת החלוקה למרות שלא הגיעה לשם, ושאחרי כמה ימים נוספים גם תויגה באתר כאילו היא נאספה.
שלחתי מיילים לשירות לקוחות iherb - והאמת שהם מיד נתנו לי החזר לרכישה באתר.
שלחתי מיילים גם לחברת אקסולוט - הצלחתי לסחוט מהם הודעה רשמית שזה הלך לאיבוד בקצה שלהם.
כל הסיפור הזה לקח חודשיים והרבה עצבים.
בסוף התהליך שלחתי מייל ל-iherb בצירןף ההודעה של חברת exolot ובבקשה שיפסיקו להתשמש בשירותיה או שלפחות יציעו לצרכנים אופצייה אחרת.
אין עדיין אופצייה אחרת.

חוץ מהמקרה הזה, גם קרה לי פעמיים שללא התרעה, החבילה נשלחה לנקודת חלוקה אחרת מזו שבחרתי, רחוקה מאד ממקום המגורים שלי.
exolot פשוט נוראים.
מי שעוד לא נכווה, שילמד מהכוויות שלנו.

• פותח/ת השרשור
exolot חברה זוועתית.
האמ;לק - כשאני מזמין מ-iherb אני משלם על משלוח עד הבית.

קרה לי מקרה דומה לשלך.
חבילה שקיבלתי עליה הודעה שהיא בנקודת החלוקה למרות שלא הגיעה לשם, ושאחרי כמה ימים נוספים גם תויגה באתר כאילו היא נאספה.
שלחתי מיילים לשירות לקוחות iherb - והאמת שהם מיד נתנו לי החזר לרכישה באתר.
שלחתי מיילים גם לחברת אקסולוט - הצלחתי לסחוט מהם הודעה רשמית שזה הלך לאיבוד בקצה שלהם.
כל הסיפור הזה לקח חודשיים והרבה עצבים.
בסוף התהליך שלחתי מייל ל-iherb בצירןף ההודעה של חברת exolot ובבקשה שיפסיקו להתשמש בשירותיה או שלפחות יציעו לצרכנים אופצייה אחרת.
אין עדיין אופצייה אחרת.

חוץ מהמקרה הזה, גם קרה לי פעמיים שללא התרעה, החבילה נשלחה לנקודת חלוקה אחרת מזו שבחרתי, רחוקה מאד ממקום המגורים שלי.
exolot פשוט נוראים.
מי שעוד לא נכווה, שילמד מהכוויות שלנו.
איזה כיף לדעת שאני לא מקרה יחיד ומיוחד ...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יכול להיות שעברת את ה5 קילו? או שהזמנת יותר מ5 פריטים(ויטמינים) זהים בחבילה?
לא ולא
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מעולם לא נתקלתי בשום בעיה עם הייהרב.
באופן כללי ע"פ חוקי הסחר העולמיים, השולח אחראי על המשלוח ולא המקבל.
במידה והחבילה לא הגיעה בזמן סביר, ניתן לפנות לחברת האשראי בטענה לכשל תמורה.
עכשיו אעשה ביטול עסקה עם האשראי תודה 🤝

• פותח/ת השרשור
עדכון נוסף :
מדהים חברים הגיע משלוח עד הבית בעשרה ימים . תודה לכם החזרתם לי את האמון באתר הזה 🤣 🤣

פעם הבאה מאוד פשוט
מתקשרים לחברת האשראי ועושים כשל תמורה היות שיש ביטוח בגין הזמנה מחול...

^רק לקחת בחשבון שיש סיכוי גבוה שיוזר וכרטיס אשראי על שמך יחסם מקניות עתידיות אצל בעל העסק.

^רק לקחת בחשבון שיש סיכוי גבוה שיוזר וכרטיס אשראי על שמך יחסם מקניות עתידיות אצל בעל העסק.
בול.
ביטול חד צדדי של עסקת אשראי בגלל משלוח שלא הגיע זה מתכון בטוח לסיום מערכת היחסים שלך עם אותו עסק.
במקרים האלה חייבים לעבור דרך שירות הלקוחות של העסק. ברוב מוחלט של המקרים, בהנחה שהבעיה היא בצד ג׳ המשלח, הלקוח יקבל זיכוי מבעל העסק.

ביטול חד צדדי של עסקת אשראי בגלל משלוח שלא הגיע זה מתכון בטוח לסיום מערכת היחסים שלך עם אותו עסק.
במקרים האלה חייבים לעבור דרך שירות הלקוחות של העסק. ברוב מוחלט של המקרים, בהנחה שהבעיה היא בצד ג׳ המשלח, הלקוח יקבל זיכוי מבעל העסק.
תקף גם על זוגיות?
שואל בשביל חבר...

• פותח/ת השרשור
אני מעכשיו משלם רק בפייפאל - הם שוברים את הראש מול העסק . התפללתי לבדוק האם שילמתי בפייפאל ואיך התבאסתי כשראיתי שלא . אז שייחסם האשראי , אני רוצה 300 שקל בחזרה , יש לי עוד אשראי ועוד חשבונות ....

האשראי לא יחסם.
העסק לא באמת יודע את פרטי האשראי המלאים.
רוב האתרים היום מאובטחים בתקן pci-dss, זה אומר שהעסק לא חשוף לפרטי האשראי חוץ מ4 ספרות אחרונות ותאריך.
המקסימום שהם יכולים זה לחסום לך משתמש וגם זה לא מאמין שיעשו כזה מהר, פשוט פותחים אחר.

• פותח/ת השרשור
האשראי לא יחסם.
העסק לא באמת יודע את פרטי האשראי המלאים.
רוב האתרים היום מאובטחים בתקן pci-dss, זה אומר שהעסק לא חשוף לפרטי האשראי חוץ מ4 ספרות אחרונות ותאריך.
המקסימום שהם יכולים זה לחסום לך משתמש וגם זה לא מאמין שיעשו כזה מהר, פשוט פותחים אחר.
אז יאללה שיישרף להם הכפר שרתים 🤣🔥

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית