הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Tb 500 הכי טוב לגידים?

testomax

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום רוצה להבין איזה מהפפטידים עובד ומרפא ומחזק הכי טוב את הגידים שלי. והאם חוץ מהפפטידים יש עוד משהוא, אני ישמח לדעת. (חוץ מדקה ו gh)

שלום רוצה להבין איזה מהפפטידים עובד ומרפא ומחזק הכי טוב את הגידים שלי. והאם חוץ מהפפטידים יש עוד משהוא, אני ישמח לדעת. (חוץ מדקה ו gh)
לפני שאתה פונה לחומרים עם שבטיחות השימוש בהם לא ברורה לחלוטין - כדאי שתפרט מה הבעיה והאם ניסית פתרונות אחרים לפני כן.

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה פונה לחומרים עם שבטיחות השימוש בהם לא ברורה לחלוטין - כדאי שתפרט מה הבעיה והאם ניסית פתרונות אחרים לפני כן.
דלקת כנראה בגיד שנים של כאבים עשיתי קורטיזון במפרק האגודל השבית לי תאגודל וכנראה מקרין לגיד באמה לא מצליח להרים מישקלים כמו שצריך

לא רוצה להפחיד אותך או משהו.
אבל לי היה חוסר תחושה ונמלול ב2 אצבעות ביד שמאל וקושי בקיפול המרפק ואחרי שכל מיני רופאים אמרו שזה כלום ומנוחה וכדור כזה ואחר.
בסוף אחרי סדרת צילומי mri התברר שיש לי שברי עצמות שתקועות בעצב ואם לא מנתחים ועכשיו כנראה שאאבד כח ותחושה בחלק מיד שמאל.

האם בדקת לעומק מה הבעיה אצלך ובוודאות מדובר רק בדלקת?

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להפחיד אותך או משהו.
אבל לי היה חוסר תחושה ונמלול ב2 אצבעות ביד שמאל וקושי בקיפול המרפק ואחרי שכל מיני רופאים אמרו שזה כלום ומנוחה וכדור כזה ואחר.
בסוף אחרי סדרת צילומי mri התברר שיש לי שברי עצמות שתקועות בעצב ואם לא מנתחים ועכשיו כנראה שאאבד כח ותחושה בחלק מיד שמאל.

האם בדקת לעומק מה הבעיה אצלך ובוודאות מדובר רק בדלקת?
אני לא בטוח שדלקת אני חושב לפי הערכה שלי שהתקצר הגיד צריך למתוח אותו, ביגלל זה רוצה לנסות תכשירים שונים פעם ראשונה עליתי על gh בסייקלים שלי והרגשתי שינוי אבל התעלה הקרפלית הרגה אותי והפסקתי עד עכשיו סובל מהקרפלית . רוצה לציין שדילר קודם שלי גיליתי מאוחר שהוא נוכל מהרמות הגבוהות והיה מוכר לי חומר מזוייף היתי לוקח דקה טרן ועוד חומרים התברר שהכול היה טסט בבדיקות דם היה לי טסט 100 שזה מטורף וgh שלו היו מים סטריליים וככה שנה שלמה היתי לוקח את זה ומקשיב לו עד שעליתי על הבעיה היו לי דלקות מטורפות בגידים בקיצור עשה לי בלאגאן שלם שמה. כרגע הדילר החדש אמין מאוד מ500 טסט ודקה עברתי תשיא שלי כשהייתי עושה ליפני כמעט שתיי גרם חומר בשבוע(חומר מזוייף) למרבה המזל חוץ מטסט בשמיים הבדיקות היו תקינות אצלי ואקנה בגב שלאט לאט עובר בקיצור זה הסיפור שלי.
היום כל חומר איכותי שאני לוקח עושה לי שינויים דרסטיים כי בתאכלס זה פעם ראשונה שאני מרגיש אותו אז אני מאמין שהרבה חומרים מסנתזי קולגן יעשו תעבודה כי זה מה שהיה חסר לי כל הזמן הזה

מצער לשמוע שיש רמאים כאלה שלא פחות ממסכנים חיים ממש.
לדעתי דקה בכללי אמור לעזור לדלקות וכו.

האם חובה בזריקות ? מדוע לא בכדורים לא אפקטיבי ? ואיך יודעים שאכן החומר אמין מבין כל האתרים בחול ?
החומרים האלה בכדורים זה כמו לקחת טסט דקה וטרן בכדורים זה לא הדבר האמיתי.
אתר שמוכרים את זה בכדורים תפסול אותם. תצריח אתרים וחברות שיש אליהם תגובות טובות, חברות אמינות ומוכרות שעושים דברים אמיתיים.

• פותח/ת השרשור
החומרים האלה בכדורים זה כמו לקחת טסט דקה וטרן בכדורים זה לא הדבר האמיתי.
אתר שמוכרים את זה בכדורים תפסול אותם. תצריח אתרים וחברות שיש אליהם תגובות טובות, חברות אמינות ומוכרות שעושים דברים אמיתיים.
בחיים שלי לא ראיתי טרן או דקה בכדורים

tb500 לא לוקחים בריקה תת עורית מכיוון שהספיגה של החומר תהייה מאוד נמוכה.
זה לא כמו סטרואידים אנאבוליים.

• פותח/ת השרשור
tb500 לא לוקחים בריקה תת עורית מכיוון שהספיגה של החומר תהייה מאוד נמוכה.
זה לא כמו סטרואידים אנאבוליים.
דווקא tb ו bcp ראיתי בכדורים וזה קיים רק היעילות שלהם נמוכה מזריקה בגלל הפירוק בכבד אני מניח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית