הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חוו"ד על חברת פארמה קום

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
אשמח לחוות דעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ?
כדאי או לא , נגיד בהשוואה לאלפה פארמה .

תודה מראש

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-02-02 at 13.48.00 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-02 at 13.48.00 (1).jpeg
    KB 56.9 · צפיות: 70
  • WhatsApp Image 2025-02-02 at 13.48.00.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-02 at 13.48.00.jpeg
    KB 53.4 · צפיות: 48
היה לי סרטון בטלפון אם אני ימצא אני יעלה של משתמש שקנה אותם בארץ וניסה לבדוק את הקודים באתר בחו'ל וזה לא עבר לו. זה עבר רק באתר אחר.
ייצרן מקורי של פארמאקום לפני 20-15 שנה עבד סבבה אחרי זה עשה עקיצה על כל הדילרים בעולם ונעלם לכמה שנים(מכר לכולם שמן ריק)יש סרטון ב יוטיוב איך פשטו על דירת ייצור שלו בחיפושים אחריו. חומרים שלהם צצו שוב בשנתיים וחצי אחרונות.

• פותח/ת השרשור
היה לי סרטון בטלפון אם אני ימצא אני יעלה של משתמש שקנה אותם בארץ וניסה לבדוק את הקודים באתר בחו'ל וזה לא עבר לו. זה עבר רק באתר אחר.
ייצרן מקורי של פארמאקום לפני 20-15 שנה עבד סבבה אחרי זה עשה עקיצה על כל הדילרים בעולם ונעלם לכמה שנים(מכר לכולם שמן ריק)יש סרטון ב יוטיוב איך פשטו על דירת ייצור שלו בחיפושים אחריו. חומרים שלהם צצו שוב בשנתיים וחצי אחרונות.
אז מה שמופץ כאן בישראל זה ככל הנראה זיוף ? ממה שנאמר לי מהדילר הוא מביא את זה מרוסיה ישירות דרך בית מרקחת . האמת ראיתי ארגז אצלו עם מדבקות של משלוח/דואר וכל החומרים בפנים . אבל שוב לך תאמין שזה הגמיע משם ממקום אמין. זה פשוט הזייה שפה בארץ כולנו מתעסקים רק במה מזוייף מה אמיתי ואי אפשר לסמוך על דילרים פשוט מבאס

אז מה שמופץ כאן בישראל זה ככל הנראה זיוף ? ממה שנאמר לי מהדילר הוא מביא את זה מרוסיה ישירות דרך בית מרקחת . האמת ראיתי ארגז אצלו עם מדבקות של משלוח/דואר וכל החומרים בפנים . אבל שוב לך תאמין שזה הגמיע משם ממקום אמין. זה פשוט הזייה שפה בארץ כולנו מתעסקים רק במה מזוייף מה אמיתי ואי אפשר לסמוך על דילרים פשוט מבאס
למה הוא אמר שזה מגיע ישירות מבית מרקחת לא הבנתי?

אני קונה אותם מחול מ2015 מעולם לא הייתה עקיצה אצלי בשמן.
נובמבר האחרון שקיבלתי כנל אוראליים שמנים רגיל הכל עובד

• פותח/ת השרשור
אני קונה אותם מחול מ2015 מעולם לא הייתה עקיצה אצלי בשמן.
נובמבר האחרון שקיבלתי כנל אוראליים שמנים רגיל הכל עובד
אם הייתי יכול להזמין ישירות מה חברה זה היה מצוין.
יש דילר במרכז שהוא מביא כמויות גדולות אל פארמה קום. רק החשש אם זה אמיתי

את הזיוף די קל לזהות, חבר קנה בקבוק טסט שלהם מבנאדם שהכיתוב הפונט היה שונה לגמרי מהמקור כנל עוד דברים.
עם הקוד עובד רוץ על זה

• פותח/ת השרשור
את הזיוף די קל לזהות, חבר קנה בקבוק טסט שלהם מבנאדם שהכיתוב הפונט היה שונה לגמרי מהמקור כנל עוד דברים.
עם הקוד עובד רוץ ע
עם הקוד עובד רוץ על זה
הדילר שאני קונה ממנו מוכר גם אלפה פארמה , אני בהתלבטות מה לקחת אלפה פאמרה או פארמה קום כל זה בהתחשב ששניהם מקוריים ולא זיוף. כל העניין הזה שכולם חוששים מזויפים זה מבאס יש לא מעט שמוכנים לשלם מחיר מלא ולשלם טוב אבל לקבל חומר אמיתי !!!

אלפא לא קניתי או השתמשתי אבל זכור לי שזה משמעותית יקר יותר מפרמקום, באותו מחיר במידה ומקורי אתה לא אמור ליפול בשתיהם

הדילר שלך חרטטן
שום בית מרקחת ברוסיה לא מוכר חומרים של חברה אנדגראונד זה לא תאילנד ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית