עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה שמופץ כאן בישראל זה ככל הנראה זיוף ? ממה שנאמר לי מהדילר הוא מביא את זה מרוסיה ישירות דרך בית מרקחת . האמת ראיתי ארגז אצלו עם מדבקות של משלוח/דואר וכל החומרים בפנים . אבל שוב לך תאמין שזה הגמיע משם ממקום אמין. זה פשוט הזייה שפה בארץ כולנו מתעסקים רק במה מזוייף מה אמיתי ואי אפשר לסמוך על דילרים פשוט מבאסהיה לי סרטון בטלפון אם אני ימצא אני יעלה של משתמש שקנה אותם בארץ וניסה לבדוק את הקודים באתר בחו'ל וזה לא עבר לו. זה עבר רק באתר אחר.
ייצרן מקורי של פארמאקום לפני 20-15 שנה עבד סבבה אחרי זה עשה עקיצה על כל הדילרים בעולם ונעלם לכמה שנים(מכר לכולם שמן ריק)יש סרטון ב יוטיוב איך פשטו על דירת ייצור שלו בחיפושים אחריו. חומרים שלהם צצו שוב בשנתיים וחצי אחרונות.
למה הוא אמר שזה מגיע ישירות מבית מרקחת לא הבנתי?אז מה שמופץ כאן בישראל זה ככל הנראה זיוף ? ממה שנאמר לי מהדילר הוא מביא את זה מרוסיה ישירות דרך בית מרקחת . האמת ראיתי ארגז אצלו עם מדבקות של משלוח/דואר וכל החומרים בפנים . אבל שוב לך תאמין שזה הגמיע משם ממקום אמין. זה פשוט הזייה שפה בארץ כולנו מתעסקים רק במה מזוייף מה אמיתי ואי אפשר לסמוך על דילרים פשוט מבאס
כן , שיש לו מישהו שקונה את זה בתוך רוסיה ודואג לשלוח לכאן . זה מגיע מרוסיהלמה הוא אמר שזה מגיע ישירות מבית מרקחת לא הבנתי?
נניח וזה מגיע מרוסיה לא הבנתי באיזה קשר הוא ציין את בית מרקחת?כן , שיש לו מישהו שקונה את זה בתוך רוסיה ודואג לשלוח לכאן . זה מגיע מרוסיה
היה לי סרטון בטלפון אם אני ימצא אני יעלה של משתמש שקנה אותם בארץ וניסה לבדוק את הקודים באתר בחו'ל וזה לא עבר לו. זה עבר רק באתר אחר.
ייצרן מקורי של פארמאקום לפני 20-15 שנה עבד סבבה אחרי זה עשה עקיצה על כל הדילרים בעולם ונעלם לכמה שנים(מכר לכולם שמן ריק)יש סרטון ב יוטיוב איך פשטו על דירת ייצור שלו בחיפושים אחריו. חומרים שלהם צצו שוב בשנתיים וחצי אחרונות.
אם הייתי יכול להזמין ישירות מה חברה זה היה מצוין.אני קונה אותם מחול מ2015 מעולם לא הייתה עקיצה אצלי בשמן.
נובמבר האחרון שקיבלתי כנל אוראליים שמנים רגיל הכל עובד
את הזיוף די קל לזהות, חבר קנה בקבוק טסט שלהם מבנאדם שהכיתוב הפונט היה שונה לגמרי מהמקור כנל עוד דברים.
עם הקוד עובד רוץ ע
הדילר שאני קונה ממנו מוכר גם אלפה פארמה , אני בהתלבטות מה לקחת אלפה פאמרה או פארמה קום כל זה בהתחשב ששניהם מקוריים ולא זיוף. כל העניין הזה שכולם חוששים מזויפים זה מבאס יש לא מעט שמוכנים לשלם מחיר מלא ולשלם טוב אבל לקבל חומר אמיתי !!!את הזיוף די קל לזהות, חבר קנה בקבוק טסט שלהם מבנאדם שהכיתוב הפונט היה שונה לגמרי מהמקור כנל עוד דברים.
עם הקוד עובד רוץ על זה
הדילר שלך חרטטןאז מה שמופץ כאן בישראל זה ככל הנראה זיוף ? ממה שנאמר לי מהדילר הוא מביא את זה מרוסיה ישירות דרך בית מרקחת . האמת ראיתי ארגז אצלו עם מדבקות של משלוח/דואר וכל החומרים בפנים . אבל שוב לך תאמין שזה הגמיע משם ממקום אמין. זה פשוט הזייה שפה בארץ כולנו מתעסקים רק במה מזוייף מה אמיתי ואי אפשר לסמוך על דילרים פשוט מבאס