חומרים של pure platinum

• פותח/ת השרשור לוי
  • פורסם בתאריך

לוי

משתמש מתחיל
37
22
נק' מוניטין:
29
37
22
לכל החברים הנכבדים. השתמשתי בהרבה חומרים של פיור:
קלן עבד פצצה ביומיים ריקן אותי 3 קילו נוזלים
אפדרין ממריץ אותי רצח ועושה אותי אדום
אם קיי- רעב מאוד בימים הראשונים. תוך כמה ימים הידיים נרדמות קבוע. גם בלילה.
הורמון גדילה- עשה לי תסמונת התעלה הקרפלית- כידוע להורמון גדילה. היה לי ממש כאבים וקושי לישון עד שהורדתי מינון מ-4ו ל-2U
טסט- טוב בזה כולם מודים שעובד לפי מה שראיתי. גם הבדיקות דם אצלי הראו מעל 50. ואני קרוב לגיל 40
דקה- תוך שבועיים כאבי פרקים ממש פחתו. קצת דיכאון בחשק מיני.
אנאדרול- נתן לי כח מטורף שירד דרסטי לאחר השימוש למרות שהייתי על 750 טסט ו-400 דקה. לחץ גדול של נוזלים בפאמפים באימון. פנים התנפחו. כמובן שגם משקל עלה בהתאם לכל הסייקל.
דיאנבול- אמנם הוסיף כח אבל הרגשתי רע איתו וגם נתן ג''ינו.
פרובירון וארימידקס- עצר את הג'יינו
נולבדקס- הוריד את הג''ינו לגמרי
טסט קצר- הוספתי בסייקל האחרון והרגשתי עלייה מיידית בליבידו למרות שהייתי על 600 דקה. תפקוד מיני מצויין לעומת הסייקל הקודם עם הדקה.

מה שאני מנסה להגיד הוא, שלא קניתי מוצר אחד שלהם שאיכזב אותי. אני קונה מהדילר הראשי שלהם. כנראה שהרוב כאן מכירים אותו.

מצד שני אני ראיתי כאן הרבה ביקורות רעות עליהם. עכשיו לדעתי יכול להיות שהבעיה היא שהרבה קונים זיופים שלהם. על האריזות של הזיופים יש אתר מפוברק "pureplatinum.pro". לפני כ-5 שנים שהייתי חדש בתחום קניתי אנאדרול של הזיוף הזה, והוא פשוט לא עשה כלום.

מה גם שראיתי משתמש אחד מתלונן פה על הטסט שלהם. והוא בעצם מעלה תמונה של קרטון עם כתובת האתר המזוייף:

Tokowiw

משתמש קבוע​

1,573715
נק' מוניטין:
1,100
positive_reputation_bar1.svg

0
השתמשתי אני בפיור פלטינום ולא יצאתי מרוצה בכלל..הרגשתי כאילו אין חומר פעיל שם/מדולל ביותר,השתמשתי בטסט אננטט.
צירפתי לך תמונה של מה שהשתמשתי

קבצים מצורפים​

• IMG20211002034218.jpg
    IMG20211002034218.jpg
    KB 85.3 · צפיות: 315

מה אתם חושבים חברים? אולי בגלל זה הביקורות על החברה הזאת כאלה קיצוניות, מאנשים שמרוצים מאוד ועד אנשים שמתלוננים שזה שמן ענבים, או הגיעו לבית חולים עם זיהום.
אני אישית שנתיים עם חומרים רק שלהם ומאוד מרוצה. לפני ניסיתי zphc ו swiss. גם היה טוב. שיניתי בגלל המחיר והזמינות.

במקרה מה שדיברת על המשתמש זה אני.. זה משתמש ישן שלי..אכן חוויה שלי איתם הייתה רעה בלשון המעטה...אבל מצד שני אתה אומר שהתמונה שהעליתי מעידה על מוצר מזוייף..אז אם ככה טוב לדעת ..אני למען האמת לא נתקל בחברה הזו לאחרונה בשוק יותר מידי גם ככה...

• פותח/ת השרשור
היי חבר
תודה על העדכון. תמיד כדאי לבדוק את הקוד של המוצר. באיזור שלי נתקלים בחברה הזאת די הרבה האמת...
ראיתי גם אצל חברים כמה זיופים של החברה הזאת, סופרדרול, אנאדרול, סארמים, קלן...
אני סבור שהרבה מהתלונות זה בגלל הזיופים.

אגב, שמרתי קרטון של קלן המזוייף עם שם האתר המפוברק. גם באתר שלהם בדקתי קוד ויצא זיוף. אבל למעשה הזיוף הזה גם עבד. הדילר שלי אמר שקלן זה חומר זול לכן לפעמים גם הזיופים עובדים. אני מצרף את התמונה של הקרטון המזוייף עם הקוד.

קבצים מצורפים

• תמונה של WhatsApp‏ 2025-03-10 בשעה 21.27.53_69a1e0b9.jpg
    תמונה של WhatsApp‏ 2025-03-10 בשעה 21.27.53_69a1e0b9.jpg
    KB 67 · צפיות: 127
זהו גם על החומר הכביכול מזוייף שהיה אצלי היה גם מדבקה כסופה לבדיקת אותנטיות וכול החרטא הזה... היה נראה אותנטי ואמין לגמרי..

• פותח/ת השרשור
כן. מרוב שזה נראה אותנטי אנשים לא בודקים. גם אני לא בדקתי את האנאדרול עד שחבילה שלמה לא עשתה כלום....
לפני כשבועיים סיימתי סייקל עם אנאדרול מקורי שלהם. הכח שהוא נתן זה היה פשוט מטורף.

הורמון גדילה- עשה לי תסמונת התעלה הקרפלית- כידוע להורמון גדילה. היה לי ממש כאבים וקושי לישון עד שהורדתי מינון מ-4ו ל-2U
טסט- טוב בזה כולם מודים שעובד לפי מה שראיתי. גם הבדיקות דם אצלי הראו מעל 50. ואני קרוב לגיל 40
אנאדרול- נתן לי כח מטורף שירד דרסטי לאחר השימוש למרות שהייתי על 750 טסט ו-400 דקה. לחץ גדול של נוזלים בפאמפים באימון. פנים התנפחו. כמובן שגם משקל עלה בהתאם לכל הסייקל.
טסט קצר- הוספתי בסייקל האחרון והרגשתי עלייה מיידית בליבידו למרות שהייתי על 600 דקה. תפקוד מיני מצויין לעומת הסייקל הקודם עם הדקה.

מה שאני מנסה להגיד הוא, שלא קניתי מוצר אחד שלהם שאיכזב אותי. אני קונה מהדילר הראשי שלהם. כנראה שהרוב כאן מכירים אותו.

מצד שני אני ראיתי כאן הרבה ביקורות רעות עליהם. עכשיו לדעתי יכול להיות שהבעיה היא שהרבה קונים זיופים שלהם. על האריזות של הזיופים יש אתר מפוברק "pureplatinum.pro". לפני כ-5 שנים שהייתי חדש בתחום קניתי אנאדרול של הזיוף הזה, והוא פשוט לא עשה כלום.

מה גם שראיתי משתמש אחד מתלונן פה על הטסט שלהם. והוא בעצם מעלה תמונה של קרטון עם כתובת האתר המזוייף:

[/HEADING]
[HEADING=3]Tokowiw

משתמש קבוע​

1,573715
נק' מוניטין:
1,100

0
השתמשתי אני בפיור פלטינום ולא יצאתי מרוצה בכלל..הרגשתי כאילו אין חומר פעיל שם/מדולל ביותר,השתמשתי בטסט אננטט.

קבצים מצורפים​

• IMG20211002034218.jpg
    IMG20211002034218.jpg

מה אתם חושבים חברים? אולי בגלל זה הביקורות על החברה הזאת כאלה קיצוניות, מאנשים שמרוצים מאוד ועד אנשים שמתלוננים שזה שמן ענבים, או הגיעו לבית חולים עם זיהום.
אני אישית שנתיים עם חומרים רק שלהם ומאוד מרוצה. לפני ניסיתי zphc ו swiss. גם היה טוב. שיניתי בגלל המחיר והזמינות.
לגבי אפדרין שלהם אז כך אפדרין נמצא בפקודת הסמים המסוכנים ברוב מדינות בעולם גם בארץ הנושא בעייתי מאוד לכן קשה לי מאוד לאמין שהיצרן שלהם עד כידי כך מפגר בשביל לקחת כזה סיכון גדול בשביל להזמין חומרי גלם ולייצר פה בארץ אפדרין. דבר נוסף אתה לא אמור להיות אדום בגלל אפדרין אבל בגלל שרשמת שאתה אדום אז אני יודע בידיוק מה יש בפנים אפדרין זה לא ואני מעדיף שלא לרשום פה מה יש בפנים בשביל לא לתת פה רעיונות לכל מיני חאפרים להתחיל לעשות ייצור של אפדרין מזויף. ממריץ זה כן עושה אותך אדום כן אפדרין זה לא. תיהיה בטוח.
בשביל ייצור של הורמון גדילה איכותי וטוב שעובד צריח השקעה וידע רב הרבה יותר מלראות סרטון ברשת זה לא כמו איך לעשות שמן של טסט בבית. מי שרוצה GH טוב ילך על משהו טוב ולא על חברה סוג ב' מישראל.
טסטים שלהם אמורים לעבוד אם קנו חומרי גלם סבירים ויודעים את העבודה בהמשך כמו שצריח. זה לא עסק יקר טסטים ודיבול. (זול) אין טעם לזייף.
התלונות הרבות שהגיעו עלי ונשמעו פה בפורום על פיור פלאטיניום זה בעיקר על חומרים אחרים שהחומרי גלם שלהם יקרים משמעותית. כמו טרן מסטרון ופרימו עד כמה שזכור לי. חבר שהשתמש בטרן שלהם(ממש בחודש האחרון) אומר שזה שמפנייה לאומת טרן של חברות טובות בשוק (לא נעשה כאן פרסומות בפוסט)
לגבי הסייקל שעשית וחומרים שנגעת כמו דקה דיבול והתופעה של הגינו ובעיה בחשק מיני בסייקל כזה רצוי לשלב דוסטינקס/קאבוטרים וארומזין רפואי של בית מרקחת מהתחלה הוא מונע את הבעיות האלה מראש. ואז אין צורך לרוץ אחרי טמוקסיפן/פרווירון וארימידקס.
אנדרול יצא לי להשתמש בעבר של הרבה חברות תמיד עפתי ממנו חומר רעיל זה נראה גם בבדיקות דם-כבד.
והבעיה הכי קריטית זה תנאי מעבדה ברגע שזה לא פס ייצור בחדר נקי מיני מעבדה חבל על הזמן לא שווה את הסיכון בכלל( תוצאות זה כבר לא פאקטור)
שורה תחתונה יש תגובות לא טובות בשטח על החברה אני לא יודע אם אכן מדובר בזיופים או פשוט ב פס ייצור אחר/ ישן יותר זה לא משנה כבר כל עוד יש חומרים טובים יותר בשוק זה עדיף. ושכל אחד יעשה את הבחירות שלו בסוף זה הגוף שלכם הבריאות שלכם.

• פותח/ת השרשור
שלום חבר, תודה על התגובה הארוכה.

לגבי האפרדין, אדימות בעור זה אחד מסימני תופעות הלוואי שלו:

Serious side effectsSigns of an allergic reaction, like rash; hives; itching; red, swollen, blistered, or peeling skin with or without fever; wheezing; tightness in the chest or throat; trouble breathing, swallowing, or talking; unusual hoarseness; or swelling of the mouth, face, lips, tongue, or throat.
זה היה קורה לי בהתחלה, אחר כך ככל הנראה הגוף התרגל. בכל אופן תוכל לעיין עוד בקישור שהעתקתי לך. לכן קשה לי לקבל את דבריך שאפדרין זה לא.

לגבי מה שכתבת עם הג'יינו... קודם כל אני מודה לך על העצה. מ''מ אין לי מושג איך להשיג את הדברים האלו רפואיים מבית מרקחת.
בכל אופן השתמשתי בהם לאורך כל הסייקל כמובן, פשוט שהעלתי מינון בדיבול, כנראה ששני כדורים בשבוע לא היה מספיק, אז העליתי את הארימידקס ליום כן יום לא, ופרובירון ל-2 ביום, וזה הסתדר.

לגבי הטרן... אני עדיין לא ניסיתי, אבל יש לי חברים במכון שקיבלו מזה כח מטורף, מהטרן של פיור. יש לי גם חבר שהוא על חומרים כבר איזה 20 שנה והוא טוען שהחומר של פיור עבד עליו הכי טוב. כולל טרן. אז שוב אנחנו יותר בקטע של השערות, זה אומר ככה וזה ככה... ולך תדע מה האינטרס.

בכל אופן מה שיותר מעניין אותי הוא מה שכתבת לגבי ייצור בישראל, סוג ב', תנאי ייצור...
אני קראתי תגובות בפורומים של חו''ל. יש אנשים שמרוצים מהחברה הזאת גם בארה''ב.
ה"יבואן" שלהם טוען (אם נניח שהוא באמת יבואן ולא יצרן....) ששום דבר מהחומרים שלהם לא מיוצר בישראל. רק שאורזים את זה כאן.
איך אתה יודע שמייצרים את זה בישראל ושזה חברה סוג ב'? האם היית וראית איך מייצרים את זה ואיפה? או ששמעת?

ואדרבא אם אתה מכיר חברות הרבה יותר טובות אז למה לא לעדכן?

שלום חבר, תודה על התגובה הארוכה.

לגבי האפרדין, אדימות בעור זה אחד מסימני תופעות הלוואי שלו:

Serious side effectsSigns of an allergic reaction, like rash; hives; itching; red, swollen, blistered, or peeling skin with or without fever; wheezing; tightness in the chest or throat; trouble breathing, swallowing, or talking; unusual hoarseness; or swelling of the mouth, face, lips, tongue, or throat.
זה היה קורה לי בהתחלה, אחר כך ככל הנראה הגוף התרגל. בכל אופן תוכל לעיין עוד בקישור שהעתקתי לך. לכן קשה לי לקבל את דבריך שאפדרין זה לא.

לגבי מה שכתבת עם הג'יינו... קודם כל אני מודה לך על העצה. מ''מ אין לי מושג איך להשיג את הדברים האלו רפואיים מבית מרקחת.
בכל אופן השתמשתי בהם לאורך כל הסייקל כמובן, פשוט שהעלתי מינון בדיבול, כנראה ששני כדורים בשבוע לא היה מספיק, אז העליתי את הארימידקס ליום כן יום לא, ופרובירון ל-2 ביום, וזה הסתדר.

לגבי הטרן... אני עדיין לא ניסיתי, אבל יש לי חברים במכון שקיבלו מזה כח מטורף, מהטרן של פיור. יש לי גם חבר שהוא על חומרים כבר איזה 20 שנה והוא טוען שהחומר של פיור עבד עליו הכי טוב. כולל טרן. אז שוב אנחנו יותר בקטע של השערות, זה אומר ככה וזה ככה... ולך תדע מה האינטרס.

בכל אופן מה שיותר מעניין אותי הוא מה שכתבת לגבי ייצור בישראל, סוג ב', תנאי ייצור...
אני קראתי תגובות בפורומים של חו''ל. יש אנשים שמרוצים מהחברה הזאת גם בארה''ב.
ה"יבואן" שלהם טוען (אם נניח שהוא באמת יבואן ולא יצרן....) ששום דבר מהחומרים שלהם לא מיוצר בישראל. רק שאורזים את זה כאן.
איך אתה יודע שמייצרים את זה בישראל ושזה חברה סוג ב'? האם היית וראית איך מייצרים את זה ואיפה? או ששמעת?

ואדרבא אם אתה מכיר חברות הרבה יותר טובות אז למה לא לעדכן?
יש לי ניסיון שימוש בתקופות קיץ מידי פעם קרוב ל-20 שנה עם אפדרין . אפדרין מקורי נקי עובד חלק במינון 30 מלגרם+קפאין+אספירין בלי תופעות שרשום פה באדם בריא. אני יודע ממה הופיע לך התופעה שהאית אדום זה חומר ממריץ אחר בפנים.
להבא לפני שאתה משתמש בחומרים כמו דקה (או טרן בהמשך) תדאג שיהיה לך קשרים אם דילר שעובד עם בית מרקחת. , יש 2 סוגים שונים של גינו ויש גינו שלא משנה כמה טמוקסיפן ופרווירון תשתה זה לא יעזור ותיהיה חייב להביא קאבוטרים + ארומזין/ ועוד ועוד. גם HCG אוביטריל רפואי לעשכים רצוי רק רפואי של בית מרקחת מהקרור.
לגבי תנאי ייצור וכו יש דברים שלא צריח לדבר אליהם פתוח בפורום החופשי בשורה התחתונה כבר היה יצרן (ודילר) של חומרים בקרית גט שנעצר וישב בכלא על זה שהלקוחות שלו הגיעו לבתי חולים עם קריסת מערכות ועוד. תנאי מעבדה פורסמו בעיתון לול תרנגולים במושב עם אסבסט רעיל על הרצפה (אפילו בהודו לא תראה גועל נפש כזה )
בפורום דברו הרבה על חברות טובות בעבר גם 10 שנים אחורה תאמין לי שום דבר לא השתנה חברה טובה השם שלה כל הזמן נשאר באוויר אחת מהם זה VERTEX . גם גולדן דראגון הפס ייצור החדש בקבוקים שקופים עם קודים מאוד אוהבים. יש עוד כמה לא חסר מי שבתחום כבר ישמע על חברות שהשם שלהם ירוץ טוב.

[/HEADING]
[HEADING=3]Tokowiw

משתמש קבוע​

1,573715
נק' מוניטין:
1,100

0

קבצים מצורפים​

• IMG20211002034218.jpg
    IMG20211002034218.jpg

מסכים עם כל מילה!!!! בתוך לקוח של פיור, השתמשתי בלא מעט מוצרים שלהם והכל עבד מעולה.
כבר בעבר המלצתי על הפיור.

[/HEADING]
[HEADING=3]Tokowiw

משתמש קבוע​

1,573715
נק' מוניטין:
1,100

0

קבצים מצורפים​

• IMG20211002034218.jpg
    IMG20211002034218.jpg

לגבי הדילר , כמובן בלי שמות כי אי אפשר רק שנדע אם קונים מהדילר הנכון . הוא מראשון לציון או שמדובר בעיר אחרת ? אני בטוח שהמידע הזה יעזור להרבה להיות בטוחים ורגועים יותר אם מדובר באותו הדילר . תודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית