הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנות אוכל בחיטוב ובמסה

2 מגשי פיצה ? מניח שאתה צוחק
2 מגשי פיצה (4500 קלוריות לארוחה אחת) זה מתכון מעולה להיות שמן, לא מאסיונר 🤣😂
הכל בצחוק..
האמת שגם במסה אני דואג לאכול נקי,
רק כמויות יותר גדולות.

הכל בצחוק..
האמת שגם במסה אני דואג לאכול נקי,
רק כמויות יותר גדולות.
מה ההפרש בין כמות הקלוריות שלך במסה לקלוריות בחיטוב?
כלומר כמה קלוריות ואיזה סוג קלוריו. אתה מוסיף לחיטוב כדי להגיע למסה?

מה ההפרש בין כמות הקלוריות שלך במסה לקלוריות בחיטוב?
כלומר כמה קלוריות ואיזה סוג קלוריו. אתה מוסיף לחיטוב כדי להגיע למסה?
מעלה מהנטרלי עוד 500 קלוריות.. וכל שבועיים עושה התאמות, במסה בדרך כלל מוסיף עוד 200 קלוריות שאני רואה שאין עליה במשקל.

והקלוריות בעיקר מפחמימות וחלבונים..
אורז, בטטה, גריסי פנינה.
עוף, קוטג, ביצים, בשר הודו, אבקת חלבון.
תרד, ברוקולי, כרובית.
שומנים: אגוזים, שקדים, שמן זית, טחינה

חיטוב - חזה עוף/פרגית/סלמון בצלחת עם אורז/תפוחי אדמה, מבקש את הסלט בלי שמן או רוטב. אסייתי - סושי יכול להיות אופציה טובה או רק ניגירי לצד אורז מאודה. מקסיקני - אפשר לקחת bowl של אורז עם בשר עוף ושעועית.
מסה - מרשה לעצמי להנות מאוכל יותר מושחת - המבורגר, כריכי בשר, שווארמה, פיצה וכו'.

חיטוב - בעיקר טונה וחזה עוף כמקורות חלבון רזים מהחי, קוטג, גבינה לבנה, המון ירקות, אורז או תפו״א כמקורות פחמימות עיקריים.
חוטא בלא מעט משקה מוגז אפס-קלוריות כדי לקבל קצת ״מתוק״.
שוקל מזון וסופר קלוריות של כל גרגר שנכנס לפה.

מסה - אוכל די מה שבא לי, לא סופר קלוריות, מקפיד על מזון בריא אבל אוכל גם ג׳אנק אם מתחשק לי.
עוקב אחרי משקל הגוף והתקדמות במשקלי עבודה, אבל לא חי תחת משטר תזונה מחמיר.

חיטוב - ע"פ סדר התחלת היום -
חטיף חלבון, יוגורט חלבון+קשיו, טונה+שמן זית+פרכיות, חזה עוף+אורז+טחינה, קרקרים עם דבש לפני אימון, סקופ חלבון, ביצים+גבנץ+ירקות +פחמימה כלשהי, קינוח עד 200 קלוריות

מאסה - אותו הדבר, כמויות גדולות יותר

• פותח/ת השרשור
חיטוב - חזה עוף/פרגית/סלמון בצלחת עם אורז/תפוחי אדמה, מבקש את הסלט בלי שמן או רוטב. אסייתי - סושי יכול להיות אופציה טובה או רק ניגירי לצד אורז מאודה. מקסיקני - אפשר לקחת bowl של אורז עם בשר עוף ושעועית.
מסה - מרשה לעצמי להנות מאוכל יותר מושחת - המבורגר, כריכי בשר, שווארמה, פיצה וכו'.
אתה מחשב את הקלוריות? אם כן, איך?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חיטוב - ע"פ סדר התחלת היום -
חטיף חלבון, יוגורט חלבון+קשיו, טונה+שמן זית+פרכיות, חזה עוף+אורז+טחינה, קרקרים עם דבש לפני אימון, סקופ חלבון, ביצים+גבנץ+ירקות +פחמימה כלשהי, קינוח עד 200 קלוריות

מאסה - אותו הדבר, כמויות גדולות יותר
יש לי חדר אוכל בעבודה אז מנסה להבין איך אתה מעריך את הכמויות (נאמר ואני מקציב 800-1,000 קלוריות לארוחת צהריים כרגע)?

בזמן חיטוב אני מביא אוכל לעבודה.
הכל שקול ומדוד.
במקומך הייתי שוקל דפוס פעולה דומה.
חבל לפגוע באפקטיביות החיטוב ולמרוח את הסבל מעבר לנדרש.
אתה יכול כמובן לעשות הערכת יתר של מה שאתה צורך בחדר אוכל בעבודה כדי לוודא שאתה לא חורג מהמאזן היומי שלך, אבל זה אומר שתאכל פחות ממה שמותר לך, אז אתה מעצים את הסבל של החיטוב.

אתה מחשב את הקלוריות? אם כן, איך?
ביום יום כן ואני אוכל רק דברים שאני מכין ומחשב מראש. אם קורה אחת ל.. שאני נאלץ לאכול בחוץ אני מעריך את הארוחות האלו בכ 700-1,000 קלוריות. תלוי בכמות ובסוג הבשר.
יש לי חדר אוכל בעבודה אז מנסה להבין איך אתה מעריך את הכמויות
כשהייתי אוכל בחדר אוכל בצבא הייתי לוקח איתי משקל ושוקל את האוכל. ארוחת צהריים טיפוסית הייתה באזור 700-900 קלוריות (תלוי בסוג הבשר) אז לדעתי אתה מעריך טוב.

ביום יום כן ואני אוכל רק דברים שאני מכין ומחשב מראש. אם קורה אחת ל.. שאני נאלץ לאכול בחוץ אני מעריך את הארוחות האלו בכ 700-1,000 קלוריות. תלוי בכמות ובסוג הבשר.

כשהייתי אוכל בחדר אוכל בצבא הייתי לוקח איתי משקל ושוקל את האוכל. ארוחת צהריים טיפוסית הייתה באזור 700-900 קלוריות (תלוי בסוג הבשר) אז לדעתי אתה מעריך טוב.

1. להביא משקל לעבודה זו אופצייה טובה.
2. אין לך שום דרך לדעת האם הוא מעריך טוב או לא טוב את מנות המזון שלו. כמו לא את גודל המנות או את הרכבן.

אין לך שום דרך לדעת האם הוא מעריך טוב או לא טוב את מנות המזון שלו. כמו לא את גודל המנות או את הרכבן.
אתה צודק, אני לא באמת יודע כמה הוא מעמיס, איזה סוג בשר הוא בוחר, איזה סלטים הוא לוקח וכו'. אבל בהנחה והוא אוכל ארוחת צהריים "חיטובית" - נגיד בוחר בשר רזה כמו חזה עוף/דג לבן לעומת כרעיים/סלמון/בקר, בוחר בשר שנעשה על הפלנצ'ה ולא טובע ברוטב, לוקח סלט ירקות רגיל ולא סלטים עם מיונז/רטבים שונים ולוקח מנה סבירה של פחמימה - נגיד כף-כף וחצי של אורז (הכפות הגדולות שבחדרי אוכל) אז לדעתי הנחה של 800-1,000 קלוריות לארוחה זו השערה סבירה. ועדיין, ברור לי שההגדרות האלו לא אומרות שום דבר, ואני לא באמת יודע, אבל צריך להניח משהו לשם השיח.
בסופו של דבר במציאות הוא יעשה את ההתאמות בהתאם לקצב הירידה.

נאמר ואתם חייבים להזמין צהריים. מה הייתם מזמינים בחיטוב ובמסה ולמה?
הייתי מתאים את הכול כמה שיותר קרוב למאקרו שאני צריך.

בחיטוב אני לא אוכל בחוץ ואם כן אני לוקח משהו שאני יודע שיהיה פחות קלוריות שמנראה לי, למשל מייד הולך על סלטים.
כשאני לא בחיטוב אני פשוט דואג להזמין או לאכול דברים שמתאימים למקרו שלי ולא גאנק

אין המבורגרים פיצות צ'יפסים או כל מיני שטויות כאלה למשל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית