נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
נאמר ואתם חייבים להזמין צהריים. מה הייתם מזמינים בחיטוב ובמסה ולמה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
2 מגשי פיצה ? מניח שאתה צוחקבחיטוב משולש פיצה 😢
ובמסה 2 מגשי פיצה 🤣 🤣 🤣
הכל בצחוק..2 מגשי פיצה ? מניח שאתה צוחק
2 מגשי פיצה (4500 קלוריות לארוחה אחת) זה מתכון מעולה להיות שמן, לא מאסיונר 🤣😂
מה ההפרש בין כמות הקלוריות שלך במסה לקלוריות בחיטוב?הכל בצחוק..
האמת שגם במסה אני דואג לאכול נקי,
רק כמויות יותר גדולות.
מעלה מהנטרלי עוד 500 קלוריות.. וכל שבועיים עושה התאמות, במסה בדרך כלל מוסיף עוד 200 קלוריות שאני רואה שאין עליה במשקל.מה ההפרש בין כמות הקלוריות שלך במסה לקלוריות בחיטוב?
כלומר כמה קלוריות ואיזה סוג קלוריו. אתה מוסיף לחיטוב כדי להגיע למסה?
אתה מחשב את הקלוריות? אם כן, איך?חיטוב - חזה עוף/פרגית/סלמון בצלחת עם אורז/תפוחי אדמה, מבקש את הסלט בלי שמן או רוטב. אסייתי - סושי יכול להיות אופציה טובה או רק ניגירי לצד אורז מאודה. מקסיקני - אפשר לקחת bowl של אורז עם בשר עוף ושעועית.
מסה - מרשה לעצמי להנות מאוכל יותר מושחת - המבורגר, כריכי בשר, שווארמה, פיצה וכו'.
יש לי חדר אוכל בעבודה אז מנסה להבין איך אתה מעריך את הכמויות (נאמר ואני מקציב 800-1,000 קלוריות לארוחת צהריים כרגע)?חיטוב - ע"פ סדר התחלת היום -
חטיף חלבון, יוגורט חלבון+קשיו, טונה+שמן זית+פרכיות, חזה עוף+אורז+טחינה, קרקרים עם דבש לפני אימון, סקופ חלבון, ביצים+גבנץ+ירקות +פחמימה כלשהי, קינוח עד 200 קלוריות
מאסה - אותו הדבר, כמויות גדולות יותר
ביום יום כן ואני אוכל רק דברים שאני מכין ומחשב מראש. אם קורה אחת ל.. שאני נאלץ לאכול בחוץ אני מעריך את הארוחות האלו בכ 700-1,000 קלוריות. תלוי בכמות ובסוג הבשר.אתה מחשב את הקלוריות? אם כן, איך?
כשהייתי אוכל בחדר אוכל בצבא הייתי לוקח איתי משקל ושוקל את האוכל. ארוחת צהריים טיפוסית הייתה באזור 700-900 קלוריות (תלוי בסוג הבשר) אז לדעתי אתה מעריך טוב.יש לי חדר אוכל בעבודה אז מנסה להבין איך אתה מעריך את הכמויות
ביום יום כן ואני אוכל רק דברים שאני מכין ומחשב מראש. אם קורה אחת ל.. שאני נאלץ לאכול בחוץ אני מעריך את הארוחות האלו בכ 700-1,000 קלוריות. תלוי בכמות ובסוג הבשר.
כשהייתי אוכל בחדר אוכל בצבא הייתי לוקח איתי משקל ושוקל את האוכל. ארוחת צהריים טיפוסית הייתה באזור 700-900 קלוריות (תלוי בסוג הבשר) אז לדעתי אתה מעריך טוב.
אתה צודק, אני לא באמת יודע כמה הוא מעמיס, איזה סוג בשר הוא בוחר, איזה סלטים הוא לוקח וכו'. אבל בהנחה והוא אוכל ארוחת צהריים "חיטובית" - נגיד בוחר בשר רזה כמו חזה עוף/דג לבן לעומת כרעיים/סלמון/בקר, בוחר בשר שנעשה על הפלנצ'ה ולא טובע ברוטב, לוקח סלט ירקות רגיל ולא סלטים עם מיונז/רטבים שונים ולוקח מנה סבירה של פחמימה - נגיד כף-כף וחצי של אורז (הכפות הגדולות שבחדרי אוכל) אז לדעתי הנחה של 800-1,000 קלוריות לארוחה זו השערה סבירה. ועדיין, ברור לי שההגדרות האלו לא אומרות שום דבר, ואני לא באמת יודע, אבל צריך להניח משהו לשם השיח.אין לך שום דרך לדעת האם הוא מעריך טוב או לא טוב את מנות המזון שלו. כמו לא את גודל המנות או את הרכבן.
הייתי מתאים את הכול כמה שיותר קרוב למאקרו שאני צריך.נאמר ואתם חייבים להזמין צהריים. מה הייתם מזמינים בחיטוב ובמסה ולמה?