הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי מתחילים PCT? אילו בדיקות לבצע?

• פותח/ת השרשור Gali34
  • פורסם בתאריך

Gali34

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
צריך עזרה, אחרי סייקל של טסט אנטט בלבד למשך 10 שבועות , תוצאות סבבה , אבל התחילו לצאת לי הרבה פצעים בגב ובכתפיים השבוע, השאלות: pct מתי מתחילים pct? איזה בדיקות עושים לפני ? אני לא נמצא בישראל אבל יש איפה איפה לעשות בדיקות , יש לי כאן טמוקסיפן 20 ו כלומיד 50, האם זה מספיק ל pct, ואם כן איזה מינון לאיזה תקופה? ןהאם ה pct עוזר לעלים את הפצעים? תודה לכל מי שיכול לעזור. ..זה פעם ראשונה שלי

אני אענה לך בהתחלה כמו איזה אחד שעונה פה לאנשים ( ישר תוקף )
" למה אתה מתחיל סייקל אם אתה לא יודע איך עושים PCT??? תלמד קודם אחרי זה תתחיל

חחח
פצעים זה טבעי אתה בסייקל וגם ב PCT יהיו פצעים
טמוקסיפן 40 מ"ג למשך שבועיים
כלומיד 100 למשך שבועיים
פרוורין
אחרי שבועים
20 מג לשבועיים טמוקסיפן
כלומיד 50 לשבועיים
פרווריון

• פותח/ת השרשור
שבועיים אחרי הסייקל , מתחילים pct? איזה בדיקות עושים ... וזה בסדר לתקוף אין בעיה, הרבה פעמים אני עושה דברים מתוך דחף מטופש, אז תקיפה יכולה לעזור

נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

צריך עזרה, אחרי סייקל של טסט אנטט בלבד למשך 10 שבועות , תוצאות סבבה , אבל התחילו לצאת לי הרבה פצעים בגב ובכתפיים השבוע, השאלות: pct מתי מתחילים pct? איזה בדיקות עושים לפני ? אני לא נמצא בישראל אבל יש איפה איפה לעשות בדיקות , יש לי כאן טמוקסיפן 20 ו כלומיד 50, האם זה מספיק ל pct, ואם כן איזה מינון לאיזה תקופה? ןהאם ה pct עוזר לעלים את הפצעים? תודה לכל מי שיכול לעזור. ..זה פעם ראשונה שלי
כמה
צריך עזרה, אחרי סייקל של טסט אנטט בלבד למשך 10 שבועות , תוצאות סבבה , אבל התחילו לצאת לי הרבה פצעים בגב ובכתפיים השבוע, השאלות: pct מתי מתחילים pct? איזה בדיקות עושים לפני ? אני לא נמצא בישראל אבל יש איפה איפה לעשות בדיקות , יש לי כאן טמוקסיפן 20 ו כלומיד 50, האם זה מספיק ל pct, ואם כן איזה מינון לאיזה תקופה? ןהאם ה pct עוזר לעלים את הפצעים? תודה לכל מי שיכול לעזור. ..זה פעם ראשונה
שאלה לא קשורה כמה בערך עלית בכוח באחוזים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית