הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל להתחיל mk677 - בן 22

• פותח/ת השרשור Inon1
  • פורסם בתאריך

Inon1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני בן 22 חייל משוחרר מתאמן כבר 3-4 שנים פלוס מינוס עם הפסקות
הבעיה העיקרית שלי היא לעלות מסה, אני אוכל 2000-3000 קל׳ ביום ומרגיש שאין לי איפה לדחוף עוד.
הסיבה שהסתכלתי על mk677 זה נטו בגלל הגברת התיאבון.
עוד חצי שנה אני בדרום אמריקה ומחפש לעלות כמה שיותר מסה עד אז.
ממליצים להתחיל להשתמש?
ואשמח להמלצות לחברות מקוריות ואמינות

עוד חצי שנה אני בדרום אמריקה ומחפש לעלות כמה שיותר מסה עד אז.
ואז מה תעשה שם? תעלה חצי שנה ואז לא תתאמן/תאכל שם כמו שצריך (?) אז תרד הכל בחודש-חודשיים

תיאבון בונים ואפשר בקלות לבנות זאת באופן "טבעי" ולא צריך חומרים בשביל זה. ה-MK677 לא כזה מגביר תיאבון כמו שקראת והאפקט הזה נגמר דיי מהר.

הטווח שאתה כותב 2,000 עד 3,000 זה טווח מאוד גדול כך שיש פה סבירות גבוהה שאתה אולי לא יודע באמת כמה אתה אוכל ומנסה לדחוף פשוט כמה שיותר ומנחש שזה 2,000 או 3,000 קלוריות ביום נתון.

אם הניטרלי שלך הוא 3,000+ קלוריות זה אומר שאתה מאוד פעיל. תתחיל מלאמוד את סך הצעדים שלך והפעילות הגופנית שלך ולראות איפה אפשר לקצץ. לגבי האוכל, תפזר אותו כמה שיותר במהלך היום. אל תאכל 2-3 ארוחות גדולות, גם אם אתה חסר זמן, תמצא זמן.

תתחיל לאכול דחוס יותר. במקום לחם, תאכל פיתה או לחמנייה. במקום גבינות 5% תאכל גבינות יותר שמנות 9-16%. במקום לאכול אורז, תאכל פסטה. במקום לאכול חזה עוף תאכל בשר אדום רמת שומן בינונית, פרגית, כרע עוף, סלמון וכן הלאה.

• פותח/ת השרשור
ואז מה תעשה שם? תעלה חצי שנה ואז לא תתאמן/תאכל שם כמו שצריך (?) אז תרד הכל בחודש-חודשיים

תיאבון בונים ואפשר בקלות לבנות זאת באופן "טבעי" ולא צריך חומרים בשביל זה. ה-MK677 לא כזה מגביר תיאבון כמו שקראת והאפקט הזה נגמר דיי מהר.

הטווח שאתה כותב 2,000 עד 3,000 זה טווח מאוד גדול כך שיש פה סבירות גבוהה שאתה אולי לא יודע באמת כמה אתה אוכל ומנסה לדחוף פשוט כמה שיותר ומנחש שזה 2,000 או 3,000 קלוריות ביום נתון.

אם הניטרלי שלך הוא 3,000+ קלוריות זה אומר שאתה מאוד פעיל. תתחיל מלאמוד את סך הצעדים שלך והפעילות הגופנית שלך ולראות איפה אפשר לקצץ. לגבי האוכל, תפזר אותו כמה שיותר במהלך היום. אל תאכל 2-3 ארוחות גדולות, גם אם אתה חסר זמן, תמצא זמן.

תתחיל לאכול דחוס יותר. במקום לחם, תאכל פיתה או לחמנייה. במקום גבינות 5% תאכל גבינות יותר שמנות 9-16%. במקום לאכול אורז, תאכל פסטה. במקום לאכול חזה עוף תאכל בשר אדום רמת שומן בינונית, פרגית, כרע עוף, סלמון וכן הלאה.
הניטרלי שלי זה באיזור ה1600, אני פשוט חושב שיש לי חילוף חומרים ממש מהיר (בשירותים איזה שלוש ארבע פעמים ביום לפחות)
ויש ימים שאני לא אוכל מספיק או מרגיש מלא בלי סיבה.

שמעתי על אנשים שעולים בין 4-8 קילו בחודש-חודשיים ואני רוצה את הבוסט הזה ומשם אני כבר אדע לאכול יותר ולשמור על זה כמה שאפשר.

הניטרלי שלי זה באיזור ה1600, אני פשוט חושב שיש לי חילוף חומרים ממש מהיר (בשירותים איזה שלוש ארבע פעמים ביום לפחות)
ויש ימים שאני לא אוכל מספיק או מרגיש מלא בלי סיבה.

שמעתי על אנשים שעולים בין 4-8 קילו בחודש-חודשיים ואני רוצה את הבוסט הזה ומשם אני כבר אדע לאכול יותר ולשמור על זה כמה שאפשר.
נשמע שאתה בנתיב הבטוח להתדרדרות.
ההבנה שלך היא לא מדויקת, המספרים שלך סביר להניח גם כן לא.

להעלות 4 ק"ג בחודש זה מופרך לכל הדעות וילווה ברובו בנוזלים ושומן.

בהצלחה

זה התגובה הכי מדוייקת והכי נכונה למצב שלך...מניסיון, mk זה בולשיט, מציע לך לצרוך גם מנות שומן בריאות שדחוסות בקלוריות, שמן זית,בוטנים, אגוזים למיניהן

הניטרלי שלי זה באיזור ה1600
זה ניטרלי של מישהו בגובה 1.60 שוקל 40 קילו. הסיכוי שזה הניטרלי שלך שואף ל-0. לא יודע איך אתה מחשב, אבל החישובים שלך לא נכונים.

תתחיל מכאן:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית