הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בדיקות דם ירושלים

Jerusboy

משתמש מתחיל
112
71
נק' מוניטין:
166
112
71
היי חברים,

נמצא לקראת סוף סייקל של Test 800mg ו-EQ 400mg בשבוע. לאחרונה התחלתי להרגיש קצת קוצר נשימה (נשימה כבדה) ושינויים קלים במצב הרוח. בנוסף, הופיע אקנה בפנים ובגב.

הנחתי שהבולדנון (EQ) יאזן את האסטרוגן, אבל אני מודע לזה שהוא יכול לעשות "Crash" לאסטרוגן בניגוד למאסטרון, ואולי מכאן נובעת הבעיה. אני חייב לבצע בדיקות דם כדי להבין אם ה-E2 גבוה מדי או נמוך מדי, וכמובן לבדוק המטוקריט (Hematocrit) בגלל ה-EQ והתחושה בנשימה.

אשמח לעזרתכם בשתי שאלות:

1. המלצה לרופא: מישהו מכיר רופא במכבי (אזור ירושלים) שמבין בתחום, לא שופט, ויזרום עם הפניות לבדיקות הרלוונטיות? (גם המלצה לקופה אחרת בירושלים תעזור).-קיבלתי לכללי חוץ מפרופיל הורמונלי.
  2. בדיקות בפרטי: אם לא אשיג הפניה – מה המינימום ההכרחי בפרטי כדי לא לצאת בנזק כספי כבד? אם אעשה E2 בפרטי (סביב 200 ש"ח) ואת ספירת הדם הכללית בקופה, זה מספיק לדעתכם כדי לקבל תמונה ברורה?
תודה מראש על העזרה!

בדיקות בפרטי: אם לא אשיג הפניה – מה המינימום ההכרחי בפרטי כדי לא לצאת בנזק כספי כבד? אם אעשה E2 בפרטי (סביב 200 ש"ח) ואת ספירת הדם הכללית בקופה, זה מספיק לדעתכם כדי לקבל תמונה ברורה?
כן

המלצה לרופא: מישהו מכיר רופא במכבי (אזור ירושלים) שמבין בתחום, לא שופט, ויזרום עם הפניות לבדיקות הרלוונטיות? (גם המלצה לקופה אחרת בירושלים תעזור).-קיבלתי לכללי חוץ מפרופיל הורמונלי.
מניח שאם תשתף את רופא המשפחה שאתה משתמש בסטרואידים ייתנו לך איזה בדיקות שאתה רוצה..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה מייק
כן

מניח שאם תשתף את רופא המשפחה שאתה משתמש בסטרואידים ייתנו לך איזה בדיקות שאתה רוצה..
תודה רבה מייק 🙏🏻,
מפחד לשתף שלא יפגע לי בביטוח בריאות פרטי בעתיד .
בסוף שלחתי לרופא הודעה שהמאמן שלי ביקש את הבדיקות הורמונליות והוא הכניס לי הכל אז הסתדר .

תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית