הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 44 מתאמן 5 שנים, שנתיים אחרונות עם טסט, לא מרוצה! תעזרו יהודים טובים 😃

superman69

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אז אני בן 44, מתאמן 5 שנים בחדר כושר, גובה מטר 65 משקל 65.
בשנתיים האחרונות אני על טסט בזריקה, כרגע 1CC כל 5 ימים. בעבר לקחתי לחודש חודשיים סטרואיד בזריקה שלא זוכר את שמו.
בכל מקרה חוץ מהחצי השנה הראשונה שלקחתי טסט ואז ראיתי תוצאות משמעותיות, מאז אני לא רואה תוצאות משמעותיות.
באופן כללי אני לא נראה כל כך כמו בן אדם שמתאמן, אני רואה אנשים בלי טסט שנראים יותר שריריים ממני.
יש לי ידיים מעט רחבות והחזה קצת גדל בחצי השנה הראשונה של הטסט, אבל זהו, יש כרס קטנה שגם בחיטוב כשאני יורד מ65 קילו ל61 קילו
עדיין הכרס הקטנה נשארת ולא רוצה להיעלם (ב61 קילו רואים רק את הקוביות העליונות בבטן בלבד).

אני ממש רוצה ידיים יותר גדולות וחטובות יותר ובטן שטוחה!
חשבתי לנסות ל-3 חודשים RAD 140 (סארמס), זה יעזור?
כמובן שאחרי זה אני גם אצרוך פחות קלוריות ואעשה יותר קרדיו - אבל אני מפחד ששוב אחרי חיטוב
אני אתקע עדיין עם הכרס הקטנה וגם מאוד קשה לי להישאר הרבה זמן על 61 קילו, תמיד אני
בסוף עולה את כל המשקל חזרה.

איך מגיעים ל10% - 12% שומן ומצליחים להישאר עם זה רוב החיים בלי לסבול?
יש איזה שהם חומרים או משהו אחר שאנשים עושים שעוזרים להם להישאר במצב הזה?
או פשוט אולי הגנים שלהם טובים יותר משלי? קשה לי בלי לפחות ארוחת צ'יט אחת או שתיים בשבוע.
כבר חשבתי אולי לעשות את הניתוח ליפו הזה של השאיבת שומן מהבטן התחתונה.

תודה רבה לעוזרים, מקווה שתעזרו לי להגשים את החלום!

חשבתי לנסות ל-3 חודשים RAD 140 (סארמס), זה יעזור?
לא

אבל אני מפחד ששוב אחרי חיטוב
אני אתקע עדיין עם הכרס הקטנה וגם מאוד קשה לי להישאר הרבה זמן על 61 קילו, תמיד אני
בסוף עולה את כל המשקל חזרה.
זה קורה כי כנראה אתה:
1. לא עולה "איכותי" (חסר סבלנות)
2. אין לך מספיק מסת שריר ואתה נכנס לחיטובים מהר מידי

עולים במסת השריר באופן איטי ובטוח. במספרים שלך זה אמור להיות 600-700 גרם עליה בחודש באופן טבעי. באופן לא טבעי אפשר בקצב מהיר יותר, תלוי בהרבה משתנים החל מאיזה חומרים לוקחים, מינונים, וותק אימונים, תזונה והרשימה עוד ארוכה.

כרגע 1CC כל 5 ימים.
1CC לא אומר כלום. צריך לדעת כמה מ"ג ולמה החלטת את המינון הזה כל 5 ימים ולמה מלכתחילה התחלת TRT.

בעבר לקחתי לחודש חודשיים סטרואיד בזריקה שלא זוכר את שמו.
משתמע שאין לך הרבה מושג מה אתה עושה. אתה מנסה לירות לכל הכיוונים וחושב שאם תזריק או תיקח משהו אז זה בהכרח יעבוד. הייתי חוסר למקורות, מתחיל מהתזונה כי נראה ששם יש בעיה גדולה מאוד ולא משנה איזה חומר תיקח זה לא ממש יעזור לך

באופן כללי אני לא נראה כל כך כמו בן אדם שמתאמן, אני רואה אנשים בלי טסט שנראים יותר שריריים ממני.
אין לך מה לחפש במסלול הלא טבעי כרגע. תלמד להתאמן, לבנות לעצמך תפריט (או לפנות לבעל מקצוע) ותפתח הרגלים להתמיד בתזונה.
כבר חשבתי אולי לעשות את הניתוח ליפו הזה של השאיבת שומן מהבטן התחתונה.
אתה מחפש קיצורי דרך. במקרה הטוב תגיע למטרה ואז תגלה תופעות לוואי, השלכות לטווח הארוך ופציעות. במקרה הפחות טוב גם לא תראה תוצאות.
אתה כבר יודע שעליה\ירידה במשקל זה תוצאה של מאזן קלורי חיובי\שלילי, שתלוי במה שאתה אוכל וכמה אנרגיה אתה מוציא.
קשה לענות מה הדרך המתאימה לך בלי לדעת מידע על מה אתה אוכל וכמה אתה פעיל. אבל לרוב המתאמנים התשובה תהיה שילוב של:
- הפחתה במזון עתיר קלוריות 'ג'אנק'
- הוספה של ירקות (כמעט בלי הגבלה כרצונך) ופירות (אבל לא להגזים פירות שעמוסים בסוכר כמו תמרים)
- לשלב אירובי באופן קבוע באימונים שלך. תמצא פעילות שמעלה את הדופק שלך ואתה מסוגל להתמיד בה. הליכה\ריצה\אופניים\שחייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית