הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bpc157 האם יעיל לפציעה בשורש כף היד?

Eyal1234

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני סובל מפציעה קשה בשורש כף היד שנה שלמה לא מתאושש ממנה הזמנתי כדורי bpc 157 מאמריקה
אבל שמעתי שזה לא עוזר וצריך תזריקה bpc מישהו יכול לתת אור על המוצר רק אחד שבאמת מבין בחומר הזה

נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

• פותח/ת השרשור
@Eyal1234
מה המקור לפציעה?
מה עם בדיקת אורטופד ובדיקות הדמיה?
דלקת בשורש כף היד סביב האספקט האולמנארי
כבר שנה
עשיתי פעמייםmri טסלה 3 עם חומר ניגוד רק דלקת שלא עוברת
המקור לפציעה עומס יתר מוגזם מאוד הייתי סוס פעם מתאמן טבעי היום גמור

• פותח/ת השרשור
ומה הרופא המטפל הציע לעשות אחרי שחזרת אליו עם הפענוח?
אחרי הזריקות קורטיזון כדורים דיקור אמבטיית פראפין פיזו הכל
עכשיו גלי הלם ממוקדים שלב הבא ניתוח אתרוסקופיה השאלה טם יש דרך לפני ניתוח

ועקבת במדויק אחרי הטיפול שהרופא המליץ? כולל המלצות ה- PT במלואן?
דיקור לא אמור לעזור, זה נכנס תחת טיפול אלטרנטיבי.

• פותח/ת השרשור
ועקבת במדויק אחרי הטיפול שהרופא המליץ? כולל המלצות ה- PT במלואן?
דיקור לא אמור לעזור, זה נכנס תחת טיפול אלטרנטיבי.
הכל
שורה תחתונה אחי שלב לפני ניתוח ישלי חבר מפתח גוף מקצועי המליץ לי על
זריקה bt500 pbc157 ביד 5 זריקות כמו אינסולין למשך שבועיים וחצי מה יכול לפתור לי תבעיה או שחבל על כל הניסווים האלה ואעשה כבר ניתוח לני דלקת

BPC ו-TB זה לא תרופת פלא שסוגרת קרעים או פותרת דלקת שהגיעה לשלב של ניתוח.

במעגלים של מפתחי גוף ברור שימליצו על סטרואידים, אבל יש הבדל ענק בין להעביר איזה כאב מציק בכתף או יד לבין דלקת כרונית בה הרופא אומר לך שאתה עוקב אחרי פרוטוקול טיפולי ורק אם הכל נכשל - צריך ניתוח. אם יש לך נזק מבני, שום זריקה לא תבנה לך את הגיד מחדש בשבועיים.

הבעיה עם העצות האלה מחברים זה שחבר שלך לא לוקח אחריות על מה שיקרה אם תקבל זיהום מהזרקה לא סטרילית בגלל שאלו חומרים שהכינו בכיור של מישהו או אם סתם תבזבז זמן ותחמיר את הנזק.

אם אני הייתי במקומך לא הייתי נוגע בזה. זה ניסוי וטעייה על הגוף שלך. אם אתה לא סגור על הניתוח, לך לחוות דעת שנייה אצל מומחה אורטופד כף יד אחר, אבל אל תתחיל להזריק חומרים מפוקפקים רק כי החבר אמר. זה היד שלך, לא שלו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי אעשה ניתוח כנראה וזהו
עכשיו נהיה לי בצקת מח עצם בקרסול לא מצליח ללכת כבר 3 חודשים נראה מה אלוהים מתכנן לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית