G Gravlax משתמש מתחיל 6 3 נק' מוניטין: 18 0 6 3 ביום ראשון ב-15:48 #1 יש לי פח ייעודי אדום למזרקים שקניתי והוא מתחיל להתמלא, כשיגיע הרגע ויהיה מלא מה אני עושה איתו? לאן אני לוקח אותו? יש מקום ייעודי שאפשר לתת לו אותו שיטפל בפסולת הזאת כמו שצריך?
יש לי פח ייעודי אדום למזרקים שקניתי והוא מתחיל להתמלא, כשיגיע הרגע ויהיה מלא מה אני עושה איתו? לאן אני לוקח אותו? יש מקום ייעודי שאפשר לתת לו אותו שיטפל בפסולת הזאת כמו שצריך?
McGregor משתמש משקיע 6,030 5,394 נק' מוניטין: 3,964 0 6,030 5,394 ביום ראשון ב-21:10 #2 לפח אשפה אולי? או שאתה מפחד שיגנבו לך די אנ איי? Upvote 0 Downvote
G Gravlax משתמש מתחיל 6 3 נק' מוניטין: 18 0 6 3 ביום ראשון ב-21:12 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י McGregor: לפח אשפה אולי? או שאתה מפחד שיגנבו לך די אנ איי? לחצו כדי להרחיב... תריץ חיפוש בגוגל למה אסור לזרוק מזרקים לפח אשפה רגיל... מה אתה חושב אני מפגר? Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י McGregor: לפח אשפה אולי? או שאתה מפחד שיגנבו לך די אנ איי? לחצו כדי להרחיב... תריץ חיפוש בגוגל למה אסור לזרוק מזרקים לפח אשפה רגיל... מה אתה חושב אני מפגר?
McGregor משתמש משקיע 6,030 5,394 נק' מוניטין: 3,964 0 6,030 5,394 ביום שני ב-08:33 #4 תפסיקו לחיות בסרט שמים הכל בפח אשפה השכונתי, בקופסא סגורה עובדי העירייה באים עם משאית ומעמיסים את הפח, אף עובד לא יפגע מהמחטים שלך, תהיה רגוע בדיוק כמו שאם תזרוק סיגריה דולקת לפח לא יקרה כלום Upvote 0 Downvote
תפסיקו לחיות בסרט שמים הכל בפח אשפה השכונתי, בקופסא סגורה עובדי העירייה באים עם משאית ומעמיסים את הפח, אף עובד לא יפגע מהמחטים שלך, תהיה רגוע בדיוק כמו שאם תזרוק סיגריה דולקת לפח לא יקרה כלום