ייעוץ tribulus terrestris

סייקל

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אהלן חברה!!
האם למישהו יש ניסיון עם tribulus terrestris . איזה תוצאות הגעתם איתו? מתי מומלץ מניסיון לקחת וכמה? מה ההשפעה על הגוף? ממומלץ לקחת בכלל? באיזה שלב של עונה בשנה של אימונים?
וככה סתאם ........

סוף שבוע נהדר חברים יקרים ......

ולא לשכוח קשה באימונים קל בחוף הים!!!!!!!!😃

חוץ מלהעמיד את שמוליק לא יעיל, לא מעלה את רמות הטסט, לא עושה שום דבר, ביזבוז כסף טוטאלי.
לא יודע אם הגעת למקום הנכון, אבל לרוב הקהילה לא ממש אכפת מחוף הים ורובנו שמנים.

האמת שאני מתוך סקרנות קניתי ב4$, איזה 30 כדורים סתם כדי לנסות, והוא צודק חוץ מלהעמיד לך הוא לא עושה יותר מדי אם בכלל...

חוץ מלהעמיד את שמוליק לא יעיל, לא מעלה את רמות הטסט, לא עושה שום דבר, ביזבוז כסף טוטאלי.
לא יודע אם הגעת למקום הנכון, אבל לרוב הקהילה לא ממש אכפת מחוף הים ורובנו שמנים.

גם את שמוליק לא יודע כמה הוא מעמיד - בזבוז כסף מוחלט - ניסיתי פעם וחוץ מאקנה על הכתפיים ספק אם הוא נותן משהו.

אני זוכר שגם אחד ממנהלי הפורומים נראה לי EMZ ניסה את זה ולמיטב זיכרוני גם לא חוץ מכמה פצעים לא יצא יותר מדי. לא יודע בסוף מה נסגר

ניסיתי.זה עושה אותך חרמן. אין לי מושג מה עם הטסט'.
והאקנה זה לא מזה. הפסקתי עם הטריבולוס והיא עדיין קיימת.
בכל מקרה, לא שווה לקנות את זה בחינם, אבל אם זה בא בתוך מולטי' או כל מוצר אחר אז שיהיה-זה עושה הרגשה כיפית.

נערך לאחרונה:
לא יודע שמעתי שגם היהומבין גורם לך רצון לתקוע ..... וחוץ מסחרחורת ובחילות משימוש למשך שבועיים שעשיתי במינון 20 מ"ג לא הרווחתי כלום - לעניות דעתי גם שומן לא הכי נשרף לי בתהליך. גם בזבוז כסף היהומבין הזה לפחות עבורי.

למרות שאני כן מעריך דיעות אחרות בנושא - כמו דעתו של רן והניסיון שיש לו עם החומר.

זבוז כסף נוראי-ואני עוד השתמשתי בדבר הכי טוב שיש-טריבסטן בולגרי,רפואי אוריגינלי,בהיותי נער טבעי...בזבוז כסף והרבה ציפיות הרוסות..

מסכים עם מה שאתם אומרים לגמרי. אבל קצת קשה לי להבין איך משהו משפיע לך על יצרים מיניים ולא משפיע על טסט'.

לא הבנתי מה זה קשור למה שאמרתי. Androgen receptor הולכים יד ביד עם טסט'. וכשמשהו כתוב It appears על משהו שנוי במחלוקת זה בד"כ חרטא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית