הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גראס

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
יש לי ויכוח עם חבר,
הוא אומר שזה לא מזיק ושרק אם אתה מתמכר אז זה לא טוב כמו כל דבר אחר.
הוא אמר שזה רק פוגע בזיכרון לטווח הקצר=כמה שעות,
וגורם לאושר.
ואני אמרתי שזה מזיק אומנם לא כמו סיגריה אבל מזיק
מה אתם אומרים?

לדעתי יש בזה משהו שגורם נזק.

קודם כל כן אפשר להיות מכור לזה. לא פיזית אולי אבל מנטלית כן.

אני מכיר אנשים שסיפרו לי שבתקופה שלהם הם היו כל היום מתעסקים בזה. לא רק מעשנים. עושים עם זה חביתה, שמים בסלט, כל מני. יושבים בבית ומעשנים, לא הולכים לשיעורים באוניברסיטה...

לגבי נזקים לגוף הפיזי או הנפשי לא יודע.. אני מניח שיש סמים יותר מסוכנים, למרות שעל פי החוק שניהם מסוכנים ונמצאים תחת אותה הפקודה.

שמע אני מניח שכמו כל דבר זה תלוי במינון... אם הבן אדם חי על זה טוב לא יכול לצאת מזה.

"קודם כל כן אפשר להיות מכור לזה. לא פיזית אולי אבל מנטלית כן."
כמו נרגילה בערך, בניגוד לסיגריות.

אז מה אתה אומר שזה כמו נרגילה?

לדעתי לא, כי יש לזה השפעות אחרות לגמרי מנרגילה

גם אם יש בזה משהו מזיק, אני לא חושב שזה רלוונטי ברמות האלה. בהנחה שאתה לא מעשן את זה - זה פחות מזיק לגוף מאלכוהול, סיגריות\נרגילה, סטרואידים, וכמובן מכל שאר הסמים הנפוצים.

יש את הקטע של התמכרות פסיכולוגית אבל אני באמת חושב שזה שטויות ולא ראוי לציון, באותה מידה אפשר "להתמכר" למשחק מחשב או לגלישה בפורום או לשתיית קולה.

אני אמרתי שזה כמו נרגילה מבחינת התמכרות, אבל כמו שSomeone... ציין בקשר לסוגים אחרים של אותה התמכרות, זה לא שונה בהרבה.
במינונים רלוונטיים ונמוכים, זה לא נראה לי מזיק. משתמשים בזה כטרופה בבתי חולים, אם לא ידעת את זה.

מה שמזיק זה פעולת העישון עצמה, לא מעשנים את החומר נקי (אלא אם זה רפואי) אלא מערבבים עם טבק של סיגריות ומעשנים בג'וינט\באנג ככה שאתה מכניס לעצמך את הזבל של הסיגריות.

לחולים שיש להם אישור לגראס רפואי יש אפשרות לקבל מכשיר מאדה(מלשון אדים) שמבטל את פעולת העישון, הם מקבלים אדים של החומר הפעיל THC ישר לתוך המערכת וזה כביכול יותר בריא כי מוותרים על פעולת העישון הלא בריאה.

לגבי החומר עצמו בריא או לא בריא, תלוי את מי אתה שואל, תשובה חד-משמעית לא תקבל.

לגבי ההתעסקות והאובססיביות, התעסקות כפייתית שפוגעת לך בסדר היום היא לא טובה ולא משנה איזה פעילות זאת, אם זה הגראס, אם זה התעסקות באימונים בתזונה, או כל דבר אחר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית