הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקאות אהובים?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
כולל שתייה קלה ואלכוהול.

אני שותה לרוב דיאט ספרייט, מיים כשאני מחוץ לבית וקפה בבקרים ולפעמים אני עושה OVERDOSE כדי ללמוד (כן אני מכור).
מבחינת אלכוהול הצלחתי למצוא את התחליף לווינשטפן (בירה) שהיה בארץ וכאן זה נקרא hefeweizen דיי דומה ודיי נחמד אבל עדיין לא ב-100% אותו הדבר.
יש עוד בירות שלפעמים אני שותה אבל זה תלוי במצב ואין משהו קבוע.

מה איתכם? 🚬🤪🚬

קולה זה טופ שבטופ שבטופ, המשקה האולטי מולטי אולטימטיבי

בירה אני עוד לא מנוסה מספיק, עד עכשיו לף היא היחידה שמשכה אותי, אבל אני שותה אותה לעיתים רחוקות

ויזן זה סוג הבירה בעיקרון ככה הסביר לי חבר שהיה גר בגרמניה כמעט
8 שנים ועבד בפאב כל הזמן הזה שם יחד עם הלימודים.
תנסה למצוא וארשינטר ואם אהבת וינשטייפן תנסה למצוא קייזרדום שהוא ויזן או וויזר עקרונית לכל חברה גרמנית יש כל סוג של בירה לרוב.ככה שתחפש ויזן או וויזר לא משנה איזה חברה זה יהיה באותו סגנון של ויינשטייפן
http://www.beerguide.de/bamberg/bamberg.htm

נערך לאחרונה:
קפה קפה קפה קפה קפה קפה
דיאט קולה זירו
ובגזרת אלכוהול בסדר יורד לפי תדירות שתיה: יין אדום (עדיף פינו נואר או שיראז), בירות (Krombacher, Barbar, Maredsous, La Schouffe), ג'ין, וויסקי, קלבדוס. מגיזרת קוקטיילים - קוסמו וכל מששטן-שור מערבב בכשרון 😃

בירה: גולדסטאר,לף בראון
וויסקי: גלנפידך
קלה: קולה (אורגינל לא דיאט ולא זירו)
פירות: מגנו\אפרסק

יש לי חולשה לפרישייק על בסיס חלב

מים, תה (ירוק\שחור בתפזורת). בירה (לאגר, פורטר, אייל וקצת וויס). חריפים :ברנדי, רום, ערק\אוזו.
חלב.

נערך לאחרונה:
מים בעיקר. לא אוהב קולה וכאלה. לא שזה מגעיל אותי, משתדל שלא לשתות.

תה. כן ככה זה שאתה רוסי.

בירה. תלוי. אין לי בעיה עם רוב הסוגים, אבל לא אוהב גינס, ולא אוהב מתוקות כמו ברבר ולא חזקות כמו גורדון.

תכלס הדבר שאני הכי אוהב בלי קשר שתיה או אוכל זה גלידה :-P וגלידה טובה כמובן

hefeweizen זה פשוט בירה מחיטה. יש כל מיני סוגים של בירה מחיטה (בהירה, כהה, מהולה במים או במיץ לימון וכו'). גם Weihenstefan זה שם כללי למותג בירה, גם להם יש בהירות, כהות, מהולות ואפילו בירות נטולות אלכוהול, קורביניאן, בירות מפטריות (טעייייים). בארץ מוכרים בדרך כלל את הבירה הבהירה שלהם.

מים מן הסתם
קולה זירו \ דיאט ספרייט

אייס קפה\תה (לא אוהב משקאות חמים, מספיק חם בארץ)

בירות - נוטה לכיוון לאגרים חזקים וכהים, בוק\דופלבוק כמו פאולנר salvator
אם אין כסף אז גולדסטאר 😃

חריף - וויסקי (גלנמורנג'י \ גלנפידיך \ ג'ים בין \ ג'ק דניאלס), וודקה (גריי גוס \ ואן גוך), ייגר. אבל בסוף יוצא ששותים זבל כי כל הדברים האלה יקרים מידיי בארץ 😵‍💫🥊

שתיה אהובה: מים, חלב, שוקו, קוקה קולה, מיץ אשכוליות, תה.

הלוקסוס: מיץ תפוזים סחוט.

קפה: קפה ערבי.

או עם ג'ין או לבד (לא הייתי קורא לזה נקי כי זה לא אלכוהולי 😃 )
האמת שהטוניק בארץ דיי מגעיל אבל מסתפקים במה שיש. יש רק של שוופס או של טמפו. שוופס הכי גרוע.

מעטים האנשים שאוהבים טוניק. בקנדה התמכרתי לזה.

אין כמו סלארה (בירה סמוק סטאוט בוטיק ישראלי)
לאחרונה.. עד אז מקום ראשון היה גינס->מרפיס->אוהרס בסדר הזה.
אחרי זה בא מים ורק מים
ובמאסה הרבה חלב.

קולה
בירה בלגית
ויסקי סינגל מאלט (מי שמכיר מקליין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית