הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליפו6

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
אוקיי אני רוצה להזמין ליפו6 מBB.COM עכשיו הבנתי שהוא לא חוקי בארץ,מה יכולים לעשות לי?או אם בכלל עושים משהו על זה(מבחינת החוק).ולמה הוא לא חוקי?בגלל שיש בו ממש קצת יהומבין?

• פותח/ת השרשור
כי אפדרין נחשב אנאבולי,ולא רוצה להכנס לזה.מעדיף ליפו6.אז אתה אומר לא יעשו עם זה בעיות?ולמה זה לא חוקי?

איזה אנאבולי הוא בדיוק נחשב? אם כבר הוא חומר פחות מסוכן מיהומבין וחומר שנחקר הרבה יותר בעולם הרפואה, לדעתי לא יעשו לך בעיות אבל לך תדע אף פעם לא הבאתי ליפו 6 אבל כן הבאתי מוצרים שמרכיבים בתוכם יהומבין כחלק מפורמולה לדוגמא.
בקשר ללמה זה לא חוקי, ב-2 מילים שאומרות הכל: משרד הבריאות.

• פותח/ת השרשור
לליפו יש תופעות לוואי? אולי עקב היהומבין?או שזה בכמות קטנה מדי כדי שיהיו השפעות לוואי?

אני קניתי ליפו6(X אם זה משנה), דרך ebay... שתי חבילות, הגיע בסדר גמור לדואר בלי בעיות ובלי עניינים

מטי.

אני חושב שכל "שורפי השומן החוקיים" האלו לא משתווים ברמתם לאפדרין וקלן, הם מאוד יקרים במיוחד הליפו 6 הזה.
אין מה לפחד מאפדרין כל עוד לוקחים אותו במינון שפוי.

• פותח/ת השרשור
איך הליפו עצמו?טוב או שביזבוז כסף ועדיף כבר לקנות כדורי קפאין וזהו?

לא יודע אני לקחתי לא אהבתי, לקחתי גם יהומבין נקי ולא אהבתי אבל היי זה רק אני, אם לא תקח לא תדע.

תגידו חברה הנאנו ואפור והנו אקספלוד שווים משהו?
אם אתה מחפש בוסט חזק לאימונים,פאמפ,מרץ,ריכוז,וכוח שבסופו של דבר יוביל לגדילה במאסת שריר בעיקר ביגלל הגירוי של השרירים מהמשקלי העבודה שיעלו והאימונים החזקים יותר,אז כן הם שווים. אבל שלא תבין לא נכון זה נותן אחלה תוצעות בסוף אבל לא כמו תוצעות של סטרואידים לדוגמה.

תגידו חברה הנאנו ואפור והנו אקספלוד שווים משהו?
מהקטגוריה של המוצרים לפני אימון ניסיתי כמעט את כולם והNO אקספלואוד רמה אחת מעל כולם
הייתי נותן אימונים כאלו מטורפים עם החרא הזה כמו שלא נתתי בחיים
יאללה שיגמר כבר הסופר פאמפ המסריח הזה ישר שם NO בהזמנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית