כתבתי שבכללי הם מפגרים שלא שמו סורגים.
אבל הם לא אשמים בהכרח אם הם היו בחדר סמוך או בשירותים..
והם כן אשמים אם הם השאירו אותה לבד בבית.
"נקודה."
הם כן אשמים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתבתי שבכללי הם מפגרים שלא שמו סורגים.
"נקודה."
האם מפגרים = רוצחים ברשלנות? אם כן אני לא כל כך מסכים עם הלקסיקון שלך אבל מסכים עם מה שאמרת.כתבתי שבכללי הם מפגרים שלא שמו סורגים.
"נקודה."
האם מפגרים = רוצחים ברשלנות? אם כן אני לא כל כך מסכים עם הלקסיקון שלך אבל מסכים עם מה שאמרת.
אני אנסה להציג את מה שניסית לטעון בצורה לוגית:
1. הם לא שמו סורגים -> הם מפגרים.
2. אם הם עזבו את הדירה לחמש דקות (כשהחלון לא מסורג) -> הם אשמים במוות.
3. אם הם עזבו את החדר לחמש דקות (כשהחלון לא מסורג) -> הם לא אשמים.
ההיגיון פורח.
נ.ב. כשאמרתי שאני רואה דברים כאלה כל יום, הכוונה לא למוות (אפילו שגם זה בכלל לא נדיר בחדשות בארץ). הכוונה להורים שמאבדים את הילדים שלהם בקניון, שמשאירים את הילדים בתוך אוטו עם חלון פתוח באמצע הרחוב (ואחרי זה עוד אומרים לי : "זה בסדר החלון היה פתוח") ועוד מלא הורים נחמדים מעין אלו, שבאמת, אבל באמת, לא מבינים...
זה די נפוץ ולא רק בניו יורק, מה הבעיה בזה?ההורים אשמים לא משנה מה התירוץ שלהם. אגב, ההערה על הקניונים הזכירה לי שבארה"ב יש הורים שמסתובבים עם הילדים בקניונים כשהם קשורים ברצועה. ראיתי את זה הרבה בניו יורק...
![]()
זה די נפוץ ולא רק בניו יורק, מה הבעיה בזה?
יש גם דברים דומים לתינוקות מין תיק על החזה והתינוקת עם הפנים כלפיך וכל מיני דברים אחרים.
לדעתי זה נחמד, ככה לא צריך להחזיק את הילד על הידיים, לא צריך לנסוע איתו בעגלה, והוא יכול להתרוצץ כמה שהוא רוצה תוך כדי זה שהוא לא הולך לאיבוד.
קצת מזלזל אתה לא חושב? לא יודע מה איתכם, אני לא הייתי קושר את הילד שלי ויוצא איתו ל"טיול".זה די נפוץ ולא רק בניו יורק, מה הבעיה בזה?
יש גם דברים דומים לתינוקות מין תיק על החזה והתינוקת עם הפנים כלפיך וכל מיני דברים אחרים.
לדעתי זה נחמד, ככה לא צריך להחזיק את הילד על הידיים, לא צריך לנסוע איתו בעגלה, והוא יכול להתרוצץ כמה שהוא רוצה תוך כדי זה שהוא לא הולך לאיבוד.
קצת מזלזל אתה לא חושב? לא יודע מה איתכם, אני לא הייתי קושר את הילד שלי ויוצא איתו ל"טיול".