הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גריסים.

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
איפה אני יכול לקנות גריסים כמו שרוני קולמן אוכל בסרטונים שלו שהוא אוכל שמה גבינה וביצים הלבן ושמה יש כזאת דייסה זה גריסים אז איפה אני יכול לקנות בארץ כמו שהוא אוכל?

לא הבנתי מילה אחת מהמשפט שכתבת חוץ מעדיין לא.
לא משנה אני אענה ברצינות:
ה"גריסים" שאתה קורא להם זה שיבולת שועל זה לא משהו מיוחד כולה מקור של פחמימה.
אתה לא חייב לאכול מה שקולמן אוכל כי זה לא יהפוך אותך למה שהוא גם בגלגול הבאץ
תאכל מה שאתה אוהב ובהצלחה

קניתי מחו''ל את הגריסים האלה וזה גועל נפש, גם אם הגבינה, מה שהוא אוכל אין בארץ וטוב שכך, כבר עדיף שתלך על שיבולת שועל.

בכנס בוינגייט הוא סיפר קצת על הארוחות בוקר שלו, זה היה משהו בסגנון: 10 פנקייקים, סופגניות, פשטידות, נקניקיות ועוד כל מיני דברים טעימים שאת הכמויות שהוא אוכל בבוקר אנחנו אוכלים במשך שנה שלמה.

בכנס בוינגייט הוא סיפר קצת על הארוחות בוקר שלו, זה היה משהו בסגנון: 10 פנקייקים, סופגניות, פשטידות, נקניקיות ועוד כל מיני דברים טעימים שאת הכמויות שהוא אוכל בבוקר אנחנו אוכלים במשך שנה שלמה.

אני ראיתי את הסרט שעשו עליו, כנראה הסרט היה לפני תחרות שהוא צימצם ממש בפחמימות ולא אכל כזה הרבה בשביל בילדר, אבל עדיין הכמויות שהוא אוכל מפחידות ממש.

אני מאמין שהוא גם הגזים קצת, אחרי כל מנה שהוא אמר אנשים מחאו כפיים והיו מבסוטים שהוא בטח אמר יאאלה אני אקשקש עוד קצת

אולי הוא התכוון 10 פנקייקים, סופגניה, פשטדה, נקניקייה.
ניראלי סתם בא להסתלבט שמעתי שהוא בכלל עשה טובה שהוא בא וזילזל, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית