הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ייבוש עם משתנים לתחרות

אנאבוליק

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
היי קראתי את ההודעות שנרשמו בפורום לגבי ייבוש לתחרות, ומעניין אותי כיצד מתבצע ייבוש עם משתנים לתחרות?

כמובן לבן אדם שנמצא על אנאבולים.

אשמח לדיון לגבי:
1. האם זה טוב להוריד את כמות המים כבר כמה ימים לפני?
2. שיטות שונות שאתם מבצעים את הייבוש?
3. אימון בזמן ייבוש הגוף? אירובי? אנאירובי?
4. האם אתם לא יוצאים מהבית בזמן הזה?
5. איזה כדורים? פוסיד? תיזודיאזיד? אלדוספירון? כמה למה ואיך?
6. שיטות להעמסה?
5. ייבוש הגוף לא רק לתחרות אלא גם לצילומים בצורה עדינה יותר?

בקיצור דיון מעניין ופורה, חבר'ה תגיבו ברצינות שנוכל ללמוד, פשוט יש המון שיטות... ואל תשכחו שייבוש טוב על גוף שמוכן לתחרות זו הדרך לניצחון...

• פותח/ת השרשור
שמחתי מאוד לראות את התגובות של כולם והערנות לנושא והסכנות שמאחריו אבל....
באמת שלא נראה לי ששואל השאלה באמת מעניינת אותו התשובה כי רק מעיון קטן בכל ההודעות שלו נראה לי שהשלב הבא שלו יהיה להציע משתנים למכירה - אם אני טועה אז אני מתנצל מראש אבל לא נראה לי!!!

אז בוא אני אתקן אותך! שואל השאלה כן מעניין אותו, הוא לא מבין בזה אלא רק שמעת על התהליך לכן הוא יושב בשקט בצד ומקשיב לדברים שעדי ואנטון אמרו.

מטרת השירשור הזה כפי שאני אמרתי וכפי שעדי אמר הוא רק לרשום בסיס וקווים מנחים.

עדי המון תודה על הפירוט עצמו!

ותפסיקו להיות שלילים, אהה ואני לא בייבוש בכלל 😃

שמחתי מאוד לראות את התגובות של כולם והערנות לנושא והסכנות שמאחריו אבל....
באמת שלא נראה לי ששואל השאלה באמת מעניינת אותו התשובה כי רק מעיון קטן בכל ההודעות שלו נראה לי שהשלב הבא שלו יהיה להציע משתנים למכירה - אם אני טועה אז אני מתנצל מראש אבל לא נראה לי!!!

אנחנו סורקים את הפורום יום יום באמצעים כאלה או אחרים. אי אפשר להציע כאן גרגר למכירה בלי שנדע, כך שאפשר לרדת מהנקודה הזאת ולהתמקד בדיון עצמו.

אנחנו סורקים את הפורום יום יום באמצעים כאלה או אחרים. אי אפשר להציע כאן גרגר למכירה בלי שנדע, כך שאפשר לרדת מהנקודה הזאת ולהתמקד בדיון עצמו.

באינבוקס שלי נרשמו יותר כניסות מאשר ב"אשכול לשאלות מפגרות" חחחחחח:s85:

אז בוא אני אתקן אותך! שואל השאלה כן מעניין אותו, הוא לא מבין בזה אלא רק שמעת על התהליך לכן הוא יושב בשקט בצד ומקשיב לדברים שעדי ואנטון אמרו.

מטרת השירשור הזה כפי שאני אמרתי וכפי שעדי אמר הוא רק לרשום בסיס וקווים מנחים.

עדי המון תודה על הפירוט עצמו!

ותפסיקו להיות שלילים, אהה ואני לא בייבוש בכלל 😃

התנצלתי מראש בגוף ההודעה שלי ואני מתנצל שוב - לא להיפגע!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית