הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4 ב-101,600$?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
לאחרונה באתר eBay פורסם למכירה אב טיפוס של האייפון 4.
על גוף המכשיר מופיע מספר דגם DF1692,ועל גבי הפאנל האחורי ישנו סימון XXGB המעיד על חוסר פירוט על נפח הזכרון שטמון במכשיר.לחר עיון בהמשך הפרטים ניתן לראות שמדובר ב-16GB.
מי שמוכר את המכשיר הינו משתמש תחת השם jtmaxo שטוען שמדובר כאן באב הטיפוס המקורי שהשתמשו בו מפתחי Apple!
מבחינת הנתונים הטכניים ככל הנראה אין שום הבדל מהאייפון 4 הסדרתי והמכשיר ניתן לשימוש ברשתות ה-GSM.
המוכר מוסיף גם שלא ניתן לקטב את המכשיר דרך iTunes.

1309763714_kgrhqyokjie3votgc9boddczkp5w_3.jpg

1309763711_kgrhqmokice3326-5rsboddchdwhg_3.jpg

1309763691_kgrhqmokjue3qgc0t9boddciriq_3.jpg

1309763720_kgrhqmoki8e4mb7nslsboddcltvqw_3.jpg

1309763699_kgrhqyoko0e33kce1bboddcno4qg_3.jpg

1309763678_kgrhquokoge33pukh17boddcqboc_3.jpg

1309763679_kgrhqiokje3tvo6vrboddcs195_3.jpg

1309763712_kgrhqyokpse3tk9qzu2bodddf7pe_3.jpg

מישהו מעוניין?🙄

נערך לאחרונה:
למה לקנות אייפון 4 ב 600 דולר כשעוד 2-3 חודשים יוצא אייפון 5?

• פותח/ת השרשור
מאותה הסיבה שבגללה אנשים מסויימים גם קונים חפצים חסרי שימוש וערך(?!) שהיו שייכים פעם למפורסמים,כמו למשל איזה מסטיק שבראד פיט לעס כשיצא שיכור ממסיבה או גרב שמייקל ג'ורדן זרק אחרי משחק כדורסל כלשהו-עודף כסף וחוסר שכל!

בפעם האחרונה לקח לזה 3 וחצי חודשים להגיע לישראל, כשהיה מחסור חמור באייפונים ואפל לא צפו כזה גל של מכירות. הפעם הם יבואו יותר מוכנים וסביר להניח שיקח לזה עד 3 חודשים להגיע לארץ. אז אם זה יצא בארה"ב באוקטובר אז זה יגיע לקראת ינואר לארץ.

השאלה היא למה לקנות אייפון?
כי זה הפלאפון (מבחינת תוכנה וחווית שימוש) הכי טוב בעולם?
החומרה במכשיר לא מעניינת. זה שיהיה לך מצלמה 5 מגה פיקסל או 50 מגה פיקסל, לא משחק שום תפקיד לרוב האנשים. כנ"ל מעבד או כרטיס גרפי. מה שמעניין זו חווית השימוש ומערכת ההפעלה, וכרגע ה iOS (פרוץ) לוקח את אנדרואיד בלי צל של ספק.
היה לי את שניהם, למשך הרבה זמן (ועדיין יש), ואני אלך עם אייפון. רוב האנשים שאומרים שאייפון זה זבל, לא החזיקו אייפון בידיים שלהם ליותר מכמה שעות ולכן הדעה שלהם כזו.
אם היה לך אייפון שבוע בכיס, אתה לא היית לוקח שום מכשיר אחר לאחר מכן.

כי זה הפלאפון (מבחינת תוכנה וחווית שימוש) הכי טוב בעולם?
החומרה במכשיר לא מעניינת. זה שיהיה לך מצלמה 5 מגה פיקסל או 50 מגה פיקסל, לא משחק שום תפקיד לרוב האנשים. כנ"ל מעבד או כרטיס גרפי. מה שמעניין זו חווית השימוש ומערכת ההפעלה, וכרגע ה iOS (פרוץ) לוקח את אנדרואיד בלי צל של ספק.
היה לי את שניהם, למשך הרבה זמן (ועדיין יש), ואני אלך עם אייפון. רוב האנשים שאומרים שאייפון זה זבל, לא החזיקו אייפון בידיים שלהם ליותר מכמה שעות ולכן הדעה שלהם כזו.
אם היה לך אייפון שבוע בכיס, אתה לא היית לוקח שום מכשיר אחר לאחר מכן.
היה לי אייפון למשך שבוע, ואני יכול לומר בלב שלם שזאת מערכת שמעליבה את האינטליגנציה של המשתמש שלה. היא צריכה שיסתגלו אליה במקום שהיא תסתגל אלינו, היא באה מוגבלת בלי שום סיבה מוצדקת - בין אם זה הבטריה שאי אפשר להחליף, הפלאש שאי אפשר להריץ או האייטונס המסריח הזה שאתה לא יכול להעביר כלום בלעדיו ושמריץ לך 20 תוכנות ברקע (עלאק iTunesHelper.exe).
וזה בלי להזכיר את המדיניות העגומה של אפל שאני בכלל נגדה - כלום בחבילה של הכל.
לקנות אייפון מבחינתי זה ללכת כמו עיוור אחרי קמפיינים שיווקיים שאפל משקיעה בהם מאות מיליונים, כשבעצם אין שום הצדקה למחירים החסרי היגיון שהם מבקשים.

אנדרואיד זאת מערכת שתאמר לה מה לעשות, והיא תתגמש לפי צרכיך. אתה יכול לשנות בה כל דבר אפשרי. היא נוחה, היא דינאמית, היא תעשה כל מה שתבקש ממנה במגבלות החומרה שלה (ולא תגביל אותך סתם כי לא נוח למפתחים לתמוך בפלאש).
תחליף קרנל, גירסאת קושחה ותקסטם את האנדרואיד שלך - ואז תבין על מה אני מדבר.

השאלה היא למה לקנות אייפון?
כי זה הפלאפון הכי טוב שיש קיום...
אבל הקטע הוא שצריך פריצה, כי בלעדיה - לא שווה.
דבר ראשון החווית משתמש ענקית.
דבר שני יש אותו לכל בנאדם שני כמעט וככה שיש מלא תוכנות לתקשר אחד עם השני בחינם וגם להתעדכן על משחקים וAPPים טובים.
דבר שלישי הוא נתמך בהכי הרבה אפליקציות ויש לו תחנות הכי גדולה וגם הסידיה - שמאפשרת לשנות הגדרות מערכת וכדומה ..מה שאפל חסמו.
ועוד הרבה דברים שאין לי כוח לכתוב.

---------- התגובה התווספה ב 21:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:27 ----------

היה לי אייפון למשך שבוע, ואני יכול לומר בלב שלם שזאת מערכת שמעליבה את האינטליגנציה של המשתמש שלה. היא צריכה שיסתגלו אליה במקום שהיא תסתגל אלינו,
מה??
קודם כל המערכת -מדהימה.
דבר שני מה הקשר שהיא תסתגל אלינו? מזה חתול?!? אתה צריך להתרגל כמו שעדכנתי מXP לWIN7 .. בהתחלה היה מוזר אבל ההבדל הוא ענק ומאוד חיובי מכל הבחינות.

אם כבר יש דיון על פלאפונים, יאללה - אגיב:
אני לא שכחתי מה יעודו של הפלאפון, להתקשר לאדם שאני רוצה. אני כ"כ שונא את המכשיר הזה ואני יכול להגיד ללב שלם שאני יכול להיפרד ממנו ולהמשיך את החיים שלי. אני לא רואה סיבה מספיק מוצדקת לקנות סמארטפון, אולי לאנשים שבאמת צריכים אותו (ולא לערס שחש את עצמו וקונה איפון או מכשיר בעל אנדרואיד), כי הכל בסופו של דבר נותן כמעט אותם שירותים (אפליקציות מעניינות ועד למשחקים).
האמת אולי אני פרימיטיבי, ואולי המטומטם כאן בדיון הזה, אבל יש לי מכשיר פשוט Samsung C5130 שהיעוד שלו לתקשר עם הסביבה שלי ונגן לרכב, לא אפליקציות, לא GPS, ולא אינטרנט, פשוט טלפון פשוט וטוב וכמעט ללא קרינה.

עכשיו נדרשת השאלה, למה שיהיה אכפת לך מקרינה סלולארית?

אני לא שכחתי מה יעודו של הפלאפון, להתקשר לאדם שאני רוצה. אני כ"כ שונא את המכשיר הזה ואני יכול להגיד ללב שלם שאני יכול להיפרד ממנו ולהמשיך את החיים שלי. אני לא רואה סיבה מספיק מוצדקת לקנות סמארטפון, אולי לאנשים שבאמת צריכים אותו (ולא לערס שחש את עצמו וקונה איפון או מכשיר בעל אנדרואיד), כי הכל בסופו של דבר נותן כמעט אותם שירותים (אפליקציות מעניינות ועד למשחקים).
האמת אולי אני פרימיטיבי, ואולי המטומטם כאן בדיון הזה, אבל יש לי מכשיר פשוט Samsung C5130 שהיעוד שלו לתקשר עם הסביבה שלי ונגן לרכב, לא אפליקציות, לא GPS, ולא אינטרנט, פשוט טלפון פשוט וטוב וכמעט ללא קרינה.
אוזניית בלוטוט' וגמרת סיפור. Always with the drama:🙁

השאלה היא למה לא?
נסעתי לפני כמה זמן עם חברים בעיר שלי והשתעממנו, רצינו ליסוע לתל אביב לאיזה מקום.. היה לי תאייפון - שתי שניות להפעיל את הGPS, בנוסף זה הנגן שלי בחדר כושר,
באינטרנט אני לפעמים צריך מספר של חנות או איך להגיע, או לבדוק אמיילים ולדבר עם חברים .
קיצר בעידן של היום - דיי צריך את זה.
אני גם שונא ילדים בני 12 עם האייפון אבל מעל 17 אני חושב שזה הגיוני.
למה להיסחב עם מלא מכשירים שאפשר הכל באחד?

השאלה היא למה לא?
נסעתי לפני כמה זמן עם חברים בעיר שלי והשתעממנו, רצינו ליסוע לתל אביב לאיזה מקום.. היה לי תאייפון - שתי שניות להפעיל את הGPS, בנוסף זה הנגן שלי בחדר כושר,
באינטרנט אני לפעמים צריך מספר של חנות או איך להגיע, או לבדוק אמיילים ולדבר עם חברים .
קיצר בעידן של היום - דיי צריך את זה.
אני גם שונא ילדים בני 12 עם האייפון אבל מעל 17 אני חושב שזה הגיוני.
למה להיסחב עם מלא מכשירים שאפשר הכל באחד?

מה קורה למפות?
אתה איש חשוב שבו אתה חייב לדעת מה קורה בדוא"ל שלא יכול לחכות עד לערב כשתחזור הביתה?

---------- התגובה התווספה ב 23:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:38 ----------

עכשיו נדרשת השאלה, למה שיהיה אכפת לך מקרינה סלולארית?

כי כשרשתי את האוזנית BT, פתאום היה לי הרבה מאוד כאבי ראש. לאחר שזרקתי את האוזניה לאיזה חור בבית, מאז אין לי כאבי ראש.

מה קורה למפות?
אתה איש חשוב שבו אתה חייב לדעת מה קורה בדוא"ל שלא יכול לחכות עד לערב כשתחזור הביתה?
מה הקשררר מפות עכשיו בוא תסביר לי... יש אולי איזה חמש סיבות עיקריות והגיוניות פחות או יותר למה לא לקנות סמארטפון, אבל אתה הלכת על הדבר הכי הכי הכי....הכי מטומטם שיש. אז מזל טוב על זה.
דבר שני, מאיפה אתה יודע מה אני ומתי אני צריך לבדוק אימיילים? אני "ינחש" ויאמר שלא, אתה לא מכיר אותי, אז מה אתה קופץ להגיב על כל דבר?
ובשורה התחתונה, הגלישה באינטרנט היא המטרה לחבילת גלישה - בדיקת אימיילים זה עוד פלוס נחמד, ולחלקנו דיי חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית