הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע למה לכם להשתמש בדיאנבול כאשר טיבול הוא הבחירה האיכותית יותר

adimenia

משתמש משקיע
4,075
28
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,223
4,075
28
כמו שהכותרת מרמזת

כל החברה שרוצים או אוהבים דיבול אני ממליץ לכם לעבור לטיבול שנותן עליה הרבה יותר איכותית בלי כל הספיחה של הנוזלים והמראה ה באלקי המכוער שמקבלים שלוקחים חומרים שעוברים ארומטיזציה טיבול לא עובר המרה של לאסטרוגן והתופעות לוואי שלו לא קשות הוא בעל פרופיל אנבולי ופחות אנדרוגני ושימוש בו מעלה בכח וכמובל עליה נקיה יותר במסת שריר כמו דיבול גם הוא רעיל לכבד ומומלץ לקחת תוסף אשר מגן על הכבד

טיבול זה חומר יקר, הוא חומר חלש בהרבה מדיאנבול, ז"א צריך לקחת מינון גבוה יותר מאשר מדיבול.
קשה מאוד להשיג טיבול איכותי, דיבול אין בעיה להשיג.

שלא תחיה באשליות, טיבול כן רעיל לכבד, שניהם C17AA.

• פותח/ת השרשור
טיבול זה חומר יקר, הוא חומר חלש בהרבה מדיאנבול, ז"א צריך לקחת מינון גבוה יותר מאשר מדיבול.
קשה מאוד להשיג טיבול איכותי, דיבול אין בעיה להשיג.

שלא תחיה באשליות, טיבול כן רעיל לכבד, שניהם C17AA.

ואני אמרתי שהוא לא רעיל לכבד תקרא טוב:) ממ לא כל כך מסכים איתך דיבול הוא ממש overrated הוא הרבה יותר אנדרוגני מטיבול זה כן אני ממש לא אוהב את העליה שאתה מקבל מדיבול לגבי להשיג טיבול בארץ זה תלוי מי המקורות שלך אחי אני יודע שאם אתה תרצה להשיג אתה תוכל זה תלוי כמה תרצה להשיג את החומר

להשיג TBOL איכותי אין, אני קצת מקושר בתחום 😃, אני יודע מי מוכר TBOL (ברנדים), אבל אני בטוח שאין את הכמות חומר פעיל כמו שמוצהר.
חומר גלם TBOL הוא יקר, כרגע בייצור סדרתי, יש אותו ב IP סין, אבל האיכות על הפנים.
אני אנסה אותו, במידה ואני אצליח להשיג אותו באיכות גבוהה ולא כמו שיש היום.

נכון להיום, דיבול הוא הסטרואיד האורלי הכי חזק להעלת מסת שריר, מ"ג מול מ"ג הוא חזק יותר מאנדרול, וינסטרול ואנאבר לא מתאימים להעלאת מסת שריר, הלו-טסטין בשביל כוח. TBOL אין בשוק איכותי.

זה לא שאני מסנגר על דיבול, אני התנסתי בדיבול בסייקל האחרון והייתי מאוד מרוצה מהתוצאות.

• פותח/ת השרשור
להשיג TBOL איכותי אין, אני קצת מקושר בתחום 😃, אני יודע מי מוכר TBOL (ברנדים), אבל אני בטוח שאין את הכמות חומר פעיל כמו שמוצהר.
חומר גלם TBOL הוא יקר, כרגע בייצור סדרתי, יש אותו ב IP סין, אבל האיכות על הפנים.
אני אנסה אותו, במידה ואני אצליח להשיג אותו באיכות גבוהה ולא כמו שיש היום.

נכון להיום, דיבול הוא הסטרואיד האורלי הכי חזק להעלת מסת שריר, מ"ג מול מ"ג הוא חזק יותר מאנדרול, וינסטרול ואנאבר לא מתאימים להעלאת מסת שריר, הלו-טסטין בשביל כוח. TBOL אין בשוק איכותי.

זה לא שאני מסנגר על דיבול, אני התנסתי בדיבול בסייקל האחרון והייתי מאוד מרוצה מהתוצאות.

אני שמעתי אחלה ביקורות על הטיבול של GP אני יודע שאתה מקושר ואם אתה אומר את מה שאתה אומר אתה בטח יודע אבל אני מדבר ברמה התאורתית לגבי טיבול אבל זה עיניין של העדפה אני פשוט חסיד של עליה נקיה ויותר איטית זה הכל אני לא אומר שדיאנבול לא יותר חזק
הוא כן יותר חזק אני מניח שאם לא אכפת לך מעליה של נוזלים ומראה באלקי אז כן לך על דיאנבול אבל אם אתה רוצה לעלות יותר יבש ופחות עליה של נוזלים אז עדיף ללכת על טיבול

אנדרול יותר טוב משניהם
טיבול לא נותן מספיק תוצאות ,ודיאנבול עושה לי פאמפים בגב התחתון שבא לי למות =\

ודיאנבול עושה לי פאמפים בגב התחתון שבא לי למות =\

בבקשה תפרט, אני לא מנוסה מי יודע מה אבל הגעתי למצב שכמעט היתפוצץ לי הגב. יושב- עובר מתחיל ללכת- מיתפוצץ. ולמען האמת... לא ניסיתי סייקל בלי דיבול ואם אני יודע שלא יחזרו הכאבים האלה אני מפציץ! 🤪

• פותח/ת השרשור
אני לא מתווכח אני רק אומר שמי שמעדיף עליה נקיה עדיף טיבול זה הכל

אני ניסיתי בעבר את הטורינה בול... וממש לא אהבתי... בקושי מרגישים... אני כבר מעדיף להפציץ עם דיבול ואז לרדת נוזלים אבל לפחות להרוויח יותר שריר מהטורינה בול שכמעט ולא עושה כלום...

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי בעבר את הטורינה בול... וממש לא אהבתי... בקושי מרגישים... אני כבר מעדיף להפציץ עם דיבול ואז לרדת נוזלים אבל לפחות להרוויח יותר שריר מהטורינה בול שכמעט ולא עושה כלום...

יכול להיות שלקחת מינון נמוך מידי או שלא לקחת את הדבר האמיתי או שפשוט זה לא היה טבול איכותי דיווחים באינטרנט סותרים את מה שאתה אומר אבל אם זה מה שהרגשת אחלה

עדי, אתה מדבר על GENEZA, יכול להיות שהם טובים, אבל ממה שקראתי, אין תגובות אוהדות על הדברים שלהם, רשום שהם עובדים, אך לא יותר מזה. אין איזו התלהבות.

• פותח/ת השרשור
עדי, אתה מדבר על GENEZA, יכול להיות שהם טובים, אבל ממה שקראתי, אין תגובות אוהדות על הדברים שלהם, רשום שהם עובדים, אך לא יותר מזה. אין איזו התלהבות.

אחינו לא יודע איפה קראת אבל אני קראתי בדיוק ההיפך אין פורום שנכסתי אליו ולא אמרו עליהם דברים טובים אני לא טוען פה שהדברים שלהם הם הדבר הכי טוב שיש בשוק אבל לפי מה שקראתי זה בהחלט משהו שכדאי לנסות חוץ מטרן אנטט שלהם הכל קיבל אחלה ביקורות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית