הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקראת גיוס: לוט"ר / צניחה

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
עוד מעט 17 והגיע הזמן להסגר על תפקיד ולהתכונן .
אני רוצה להיות מדריך לוט"ר או צניחה , כשלוט"ר בעדיפות ראשונה .
אני מצאתי הרבה מידע יבש באינטרנט ,
אבל אני רוצה לשמוע גם חוויות ודעה אישית ממישהו ששירת/מכיר מישהו ששירת באחד התפקידים האלה .

לקורס מדריכי צניחה כמעט בלתי אפשרי להתקבל, לפי מה שזכור לי נפתח קורס אחת לשנתיים וגם אז זה קומבינות מטורפות להתקבל לשם.

מדריכי לוט"ר זה תפקיד נחמד ולא יותר. עשיתי את הקורס לוט"ר באדם והמדריכים שם סך הכל דיי ליצנים, מבחינה מקצועית אמנם הם ברמה טובה, אבל שאנחנו היינו שם קראנו להם "לוחמי קרטונים". הם לא יוצאים לפעילות מבצעית אלא רק מדריכים יחידות.

הקורס שלהם סך הכל נחמד, הוא לא קצר (3 חודשים לדעתי משהו כזה אבל אל תתפוס אותי במילה..). הוא כולל המון כושר,קרב מגע ולחימת לוט"ר: בעיקר טכניקות לחימה ושעות על שעות על שעות של מטווחים בנק"ל ואקדח.

יוצאים חמשושים וממדי פעם סוגרים שבת שמירות.

סך הכל נחמד אם אין לך פרופיל קרבי, לא הייתי מחליף את זה בשירות אמיתי ביחידה קרבית אם יש לך פרופיל.

בהצלחה!!

למדריכי לוט''ר אפשר להתקבל עם פרופיל עורפי?
הייתי פרופיל 97,לפני חודש הייתי צריך להתגייס למג''ב,עד שבן פרוצה נכנס בי כשהייתי על האופנוע.
עכשיו סביר להניח שהפרופיל שלי יהיה 64,אבל אני יכול לנסות לקבל 72,אם יש תפקידים מעניינים.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שסיירות לא מעניין אותי ואני לא רוצה להיות סתם חי"רניק , לוט"ר פשוט נשמע לי הלחימה הכי מעניינת . מה הכוונה שהמדריכים היו ליצניים? (אתה יכול לפרט? )

למדריכי לוט''ר אפשר להתקבל עם פרופיל עורפי?
הייתי פרופיל 97,לפני חודש הייתי צריך להתגייס למג''ב,עד שבן פרוצה נכנס בי כשהייתי על האופנוע.
עכשיו סביר להניח שהפרופיל שלי יהיה 64,אבל אני יכול לנסות לקבל 72,אם יש תפקידים מעניינים.

לוט"ר זה מ82 .

לא התכוונתי לכך שהם סמרטוטים, ההפך: הם מאוד מקצועיים, אבל הם לא משתתפים באמת בפעילות מבצעית אלא נאשרים משקי"ם כל השירות.

העניין הוא שסיירות לא מעניין אותי ואני לא רוצה להיות סתם חי"רניק , לוט"ר פשוט נשמע לי הלחימה הכי מעניינת . מה הכוונה שהמדריכים היו ליצניים? (אתה יכול לפרט? )

לוט"ר זה מ82 .

תתכונן, 99% שאתה תהיה "סתם" חירני"ק

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי לכך שהם סמרטוטים, ההפך: הם מאוד מקצועיים, אבל הם לא משתתפים באמת בפעילות מבצעית אלא נאשרים משקי"ם כל השירות.
אהה , ואני כבר התבאסתי וחשבתי שהם סתם מדריכי קרב מגע כושלים .
אם זה רציני אז לפחות לי זה נשמע אחלה תפקיד , אני רק לא רוצה להיתקע בכפיר בסוף .

תתכונן, 99% שאתה תהיה "סתם" חירני"ק
לא התכוונתי לזלזל .

אהה , ואני כבר התבאסתי וחשבתי שהם סתם מדריכי קרב מגע כושלים .
אם זה רציני אז לפחות לי זה נשמע אחלה תפקיד , אני רק לא רוצה להיתקע בכפיר בסוף .

לא התכוונתי לזלזל .

קח את הסיכון שזה עלול לקרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית