הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה ג'ק וליפו6בלאק, יהומבין ומלטונין למכירה

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
זה דברים שהצטברו לי ואני לא כ"כ משתמש

הכל סגור (חוץ מהמלטונין)
הליפו עם תוקף קצר (7.2012 מתאים למי שרוצה לחטב לקיץ הקרוב) שקניתי לחבר לפני שנה והוא לא השתמש בסוף, מוכר ב 200 (230 עם משלוח גובינא - תשלום מזומן בדואר בקבלת החבילה)

הג'ק עם תוקף ארוך יש לימון וענבים 200 ש"ח ליחידה (230 עם משלוח גובינא - תשלום מזומן בדואר בקבלת החבילה)

יהומבין 2.5 מ"ג 90 כדורים, 200 ש"ח, (המחיר יקר כי אני לא מעוניין למכור אותו ואולי להשתמש בו)

מלטונין פתוח תוקף ארוך כמעט 300 כדורים, מוכר ב 60 ש"ח

מי שישלם בPAYPAL ויסמוך עלי שאני אשלח לו אני אשלם על המשלוח דואר רשום בעצמי

מה המחיר שוק של היהומבין?

• פותח/ת השרשור
הוא לא נמכר בארץ, בד"כ כשהוא נמכר מוכרים אותו ב 300-450 ש"ח, וממאמנים אפשר להשיג ב 250-300

זה דברים שהצטברו לי ואני לא כ"כ משתמש

הכל סגור (חוץ מהמלטונין)
הליפו עם תוקף קצר (7.2012 מתאים למי שרוצה לחטב לקיץ הקרוב) שקניתי לחבר לפני שנה והוא לא השתמש בסוף, מוכר ב 200 (230 עם משלוח גובינא - תשלום מזומן בדואר בקבלת החבילה)

הג'ק עם תוקף ארוך יש לימון וענבים 200 ש"ח ליחידה (230 עם משלוח גובינא - תשלום מזומן בדואר בקבלת החבילה)

יהומבין 2.5 מ"ג 90 כדורים, 200 ש"ח, (המחיר יקר כי אני לא מעוניין למכור אותו ואולי להשתמש בו)

מלטונין פתוח תוקף ארוך כמעט 300 כדורים, מוכר ב 60 ש"ח

מי שישלם בPAYPAL ויסמוך עלי שאני אשלח לו אני אשלם על המשלוח דואר רשום בעצמי

רן לגבי המלטונין, של איזה חברה הוא ומה המינון של כל כדור?

• פותח/ת השרשור
NSI 1 מ"ג נדמה לי

אולי אני יקנה מימך את הג'ק דבר איתי בפייסבוק Din Berenson פשוט אני לא יכול לישלוח בפרטי..

Back
למעלה תחתית