הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 0.9% Sodium Chloride Injection מים לפרגניל

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
יש לי שאלה קטנה רק למען הסר ספק..
יש לי בקבוקים של 10 ML של מים 0.9% Sodium Chloride Injection
רק שמתי לב שלא רשום על המים להזרקה תוך שרירית.. יש לי 2 בקבוקים של חברות שונות על אחת רשום סודיום כלוריד להזרקה. ועל הבקבוק ה-2 רשום באנגלית solution for sc and iv
כמו כן באף אחד מהם לא רשום שהם מכילים אלכוהול ובנזיל..
אז השאלה שלי אם אפשר להשתמש בהם לשימור הפרגניל.. ואם זה בסדר להזריק את המים לתוך השריר ?...

תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי אין בהם בנזיל ואלכוהול.. אז איך זה אומר להישמר ל-28 יום?..ובכלל רשום למתן דרך הוריד על המים שיש לי..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל זה עדין לא עונה לי על השאלה שלי.. על המים אצלי רשום בקטריאל להזרקה. ועל המים האחרים רשום למתן IV.
אין בהם בנזיל ואלכוהול.. רק תרכובת סודיום כלוריד, אז לכמה זמן החומר בעצם משתמר?.. ללא אלכוהול ובנזיל ?

• פותח/ת השרשור
מוזר לי.. כל הקטע הזה.. פשוט חשבתי שאלכוהול והבנזיל אמורים לשמר את החומר.. בכל מקרה תודה פתרת לי כמה צרות 😃

• פותח/ת השרשור
נו יש בזה 0.9% בנזיל אלכוהול ו 0.9% סודיום כלוריד אחי.זה מה שיש לך לא?
http://www.bacteriostatic-water.co.uk/bacteriostatic-water-30ml-multi-use-vial-bulk-40-p.asp

לא כזה אחי.
יש לי בקבוק של 10 ML מפלסטיק דומה לזה..
https://www.mypharmacy.com.sg/ProductImages/WV/401200026J_LG.JPG

עכשיו רשום עליו סודיום כלוריד 0.9% INJ
ורשום על המדבקה
sterile bactterial endotxin free

וזה של DEMO S.A

• פותח/ת השרשור
אוקי.. עכשיו עוד שאלה ששחכתי לשאול..
המים מספיקים ל-28 יום. וצריך להזריק בכל משך הסייקל כ-500 יחידות בשבוע. 10 CC לחלק ל-1 CC בשבוע.

אז זאת אומרת שבעצם חצי אמפולה הולכת לזבל?.. או שאני מפספס משהו?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית