הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מדוע אנשים צוחקים על הדתיים?

חבל שהטיפשות לא נכחדת.
היא אפילו מפתחת תכונות חדשות, ובעיקר מתפצלת לתת זנים שקוראים לעצמם נטורי קרתא, חרידים מהזרם החסידי ועוד ועוד.

מה שאותי מדאיג זה שחברים שלי חושבים שהוא עונה תשובות לעיניין ושהוא מסביר את קיומו של אלוהים בצורה טובה זה כאילו הם חיים באיזו אמונה עיוורת כלפי כל מי שקורה לעצמו רב ואני בכלל לא צריך להוסיף שהבן אדם חולה נפש והיה מאושפז מספר פעמים ועדיין אנשים מקשיבים לכל מה שהוא אומר ובסוף היום אני אומר לעצמי למה??
מה ברגע שאתה שם כיפה האי קיו שלך צונח ב40 נקודות או משהו כזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני נקרע פה מצחוק 😆😆👏
מי שמאמין לא מפחד=אין שכל אין דאגות, כשאין שכל מאמינים וכשאין דאגות לא מפחדים.

בכנות אני שואל כל אלה שצוחקים על הדת ועל הרבנים , איך אתם חושבים נוצר העולם ?

אני יכול לחשוב שהאלים מהמיתולוגיה היוונית יצרו את הכל ועדיין לצחוק על הרבנים של היהדות.

יודע מה? fuck it, אני יכול אפילו להיות מפגר שכלית עם תסמונת דאון שעבר טראומה ולצחוק על הרבנים של היהדות, הם כל כך מטומטמים שזה כואב.

לא דיברתי על זה שאתם צוחקים על הרבנים , שאלתי שאלה פשוטה איך אתם חושבים שנוצר העולם ?

אתה באמת חושב שהיה מפץ גדול , הכוונה לפיצוץ ומיזה נוצר האדם בצורה כל כך מושלמת ?

אתה באמת חושב שהיה מפץ גדול , הכוונה לפיצוץ ומיזה נוצר האדם בצורה כל כך מושלמת ?

האדם אינו מושלם.
מי שברא את העולם ואת האדם הוא כנראה הארי פוטר, זאוס,גנדאלף וטינקרבל בזמן שהם עישנו אחלה חומר. אם זה לא מקובל עליך, תוכיח שהם לא עשו את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית