הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאילנד ואמסטרדם

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
אז נתחיל בתאילנד, אני נוסע עם חברים לבערך 3.5 שבועות, רציתי לדעת כמה כסף אאנני צריך לקחת לשמה(לא כולל טיסה, את זה ההורים מביאים לי)
כמובן שאנחנו חבר'ה צעירים אז זה יהיה יותר מחבר'ה מבוגרים אני מניח, כל הבילויים וכו'.

לגבי אמסטרדם רציתי לדעת גם כמה בערך אני צריך לקחת כסף, כמובן שגם שמה אני לא רוצה לחסוך יותר מדי, כי זה טיול לפני צבא.
כל מה שכלול בבילויים שמה(עישונים וזהו בערך אבל נגיע לעיר נראה מה עוד יש שמה..)
ובכסף הזה אני צריך לשלם על הטיסה אז אינ צריך שתגידו לי כמה כסף כולל טיסה..
לשמה אני מתכוון לנסוע בערך לשבוע-שבוע וחצי

תודה רבה רבה

תאילנד- אם משלמים לך על טיסה 10-12 יהיו מספיק לגמרי. אל תשכח לקחת מזוודה ריקה איתך- כשנסעתי לשם לא לבשתי לשניה בגדים שהבאתי מהבית אלא הרוב קניתי (חולצה של אברקרומבי ב20 שקל- לא תקח?)

בנוגע לאמסטרדם אין לי מושג.

10 ימים בברלין ואמסטרדם ( כולל טיסה ולינה וכולל טיסה מברלין לאמסטרדם) עלו לי 6500-7000 שקל כולל . בעקרון אמסטרדם הייתה יותר יקרה מברלין אז קח בחשבון.
בקשר לתאילנד אני שמעתי מאנשים שטסו לפני צבא שזה 10-12 כולל הטיסה ל4 שבועות(שמעתי מ3 אנשים שונים שטסו את הסכום הזה).
קח בחשבון שבאמסטרדם אין הרבה מה לעשות חוץ מלעשן ולעשן אפשר כמעט בכל אירופה, ככה ששבוע וחצי נראה לי קצת יותר מידי בשביל אמסטרדם, הייתי משלב את זה עם עוד איזה ארץ/עיר אחרת.

אמסטרדם מספיק 450 שקל ליום כולל לינה ואוכל

איפה אתה חי רק הזונות מרובע החלונות האדומים זה 50 יורו אחת כבר 250 שקל, ואין כזה דבר ללכת לאמסטרדם ופעם ביום לא להיכנס להתפרק שם על אחת הפיתוי הוא בלתי אפשרי.
כעקרון הכל יקר באמסטרדם ותחשוב שיש לך כל מיני אטרקציות נוריד שניה את הסמים והזונות, מוזיאונים כל מיני טיולים מחוץ לאמסטרדם ללונה פארק למשל פארק מים אם אתה אוהב ובכלל כל המתנות והכל.
אני תמיד אומר אם כבר לנסוע אז לפחות להנות עד הסוף ולא להתקמצן.
אני יכול להגיד לך שבמשך שבוע באמסטרדם הוצאתי 10 אלף שקל יקר מאד אבל שמע חוויה רצינית שאין מה לעשות צריכים לנצל עד הסוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית