הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה

• פותח/ת השרשור adigo
  • פורסם בתאריך
A

adigo

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מישהו יכול לתת חוות דעת על סייקל למסה עם החומרים sustagen 300 של סיינטרופ, אנדרול, ו-di bol...

פשש גם אנדרול גם דיבול אני מבין שאתה רוצה השתלת כבד אחרי הסייקל הא? זה לא משהו שהייתי מריץ
sustagen 300 ודקה או בולדנון למשך 12-14 שבועות אחלה סייקל אם אתה רוצה איזה קיק לסייקל כדי לראות תוצאות יותר טובות אתה יכול להריץ דיבול 4 שבועות למרות שאני הייתי עושה frontloading ומוותר על האורלים
הייתי שומר גם ארומסין ליתר בטחון אם תהייה בעיה של אסטרוגן

פשש גם אנדרול גם דיבול אני מבין שאתה רוצה השתלת כבד אחרי הסייקל הא? זה לא משהו שהייתי מריץ
sustagen 300 ודקה או בולדנון למשך 12-14 שבועות אחלה סייקל אם אתה רוצה איזה קיק לסייקל כדי לראות תוצאות יותר טובות אתה יכול להריץ דיבול 4 שבועות למרות שאני הייתי עושה frontloading ומוותר על האורלים
הייתי שומר גם ארומסין ליתר בטחון אם תהייה בעיה של אסטרוגן

אם כבר חומרים אוראלים ,וחומרים שנותנים פוש לכוח כמו דיאנבול או אנדרול ,שישמור אחד מהם ויכניס אותם בשבוע 3-4 כשהגוף כבר במצב אנבולי מוחלט ,ואז העליה במשקלי העבודה שלו תוכל להוביל גם באופן הרבה יותר מהיר לבנייה של מסת שריר.

אם כבר חומרים אוראלים ,וחומרים שנותנים פוש לכוח כמו דיאנבול או אנדרול ,שישמור אחד מהם ויכניס אותם בשבוע 3-4 כשהגוף כבר במצב אנבולי מוחלט ,ואז העליה במשקלי העבודה שלו תוכל להוביל גם באופן הרבה יותר מהיר לבנייה של מסת שריר.

אני הייתי מדלג על אורליים לגמרי ביחוד אלה שממש רעילים וינסטרול דיבול אנדרול הלוסטטין
חבל על הכבד אם אתה רוצה לראות תוצאות מהר יותר אני מאוד תומך ב-frontloading

אני הייתי מדלג על אורליים לגמרי ביחוד אלה שממש רעילים וינסטרול דיבול אנדרול הלוסטטין
חבל על הכבד אם אתה רוצה לראות תוצאות מהר יותר אני מאוד תומך ב-frontloading

לא מצאתי ששום חומר שתומך מדעית בזה שהעמסה של אנדרוגנים עובדת ,השמועות אומרות שהחומר נכנס מהר יותר לדם באיזשהו תהליך של דיפוזיה ,אבל אני מעדיף לשמור על רמות דם יציבות

אבל יש הרבה סוגים של העמסה ,לאיזה סוג אתה מכוון ?
הסוג היחידי שאני מאמין בו וניסיתי זה לשחק עם האסטרים של הטסט' כדי להיות עדיין במה שנקרא "סל"ד גבוה" עד שאסטרים ארוכים יותר תופסים.

לדוגמא אתה מזריק 500מג טסט בשבוע אבל עד שאתה מתחיל להרגיש את החומר יעברו 4-5 שבועות הקטע אם frontloading זה בשבוע הראשון לסייקל להזריק כפול מהכמות השבועית אז אם אתה מזריק 500מג לשבוע בשבוע הראשון אתה תזריק 1000מג וככה אתה מגיע לרמות מקסימליות מהר יותר להלן דוגמא:

נניח ואתה מזריק 500מג טסט בשבוע וזמן שיחרור האסטר הוא 7 ימים אז שבוע ראשון הזרקת 500 מג אחרי שבוע יש לך 250מג בדם בשובע השני הזרקת 500מג אז יש לך בדם 750מג טסט אחרי 7 ימים נשאר לך 350 מג בשבוע השלישי הזרקת שוב 500 מג אז יש לך בדם סהכ 850מג אחרי 7 ימים יש לך 425 מג

וככה זה מתקדם עד שאתה מגיע לרמה של הכמות השבועית שאתה מזריק (שזאת הרמה שאנחנו רוצים להחזיק לאורך הסייקל פחות או יותר)
עכשיו בוא ניתן את אותה דוגמא רק עם front loading:
בשבוע הראשון אנחנו נזריק 1000מג בשאר השבועות נישאר אם הכמות הרגילה של 500מג
אז שבוע ראשון הזרקנו 1000מג לאחר 7 ימים נישארנו אם 500מג בשבוע השני הזרקנו 500מג לסהכ כמות של 1000מג בדם לאחר 7 ימים אנחנו נשארים אם 500 מג אתה רואה לאן זה מתקדם אחי כבר בשבוע הראשון הגענו לכמות הטסט שאנחנו רוצים להגיע אליה בסייקל זה העקרון של front loading אמנם אין מחקרים על זה (אין בכלל הרבה מחקרים על אנדרוגנים) אבל זה עובד אחי

לא מצאתי ששום חומר שתומך מדעית בזה שהעמסה של אנדרוגנים עובדת ,השמועות אומרות שהחומר נכנס מהר יותר לדם באיזשהו תהליך של דיפוזיה ,אבל אני מעדיף לשמור על רמות דם יציבות

אבל יש הרבה סוגים של העמסה ,לאיזה סוג אתה מכוון ?
הסוג היחידי שאני מאמין בו וניסיתי זה לשחק עם האסטרים של הטסט' כדי להיות עדיין במה שנקרא "סל"ד גבוה" עד שאסטרים ארוכים יותר תופסים.

ואי דיפוזיה, מזכיר לי נישכחות מקורסים של כימיה 😃

העמסה לדעתי זה לא חכם, כי אז יש סתם לחץ על הכליות, יותר אנדרוגנים גורר לחץ גבוה יותר על הכליות, זאת אחת הסיבות מדוע טרן נחשב רעיל לכליות עקב האנדרוגניות שלו (למרות שזה עדיין לא הוכח אלא רק השערה).

גם אני ככה עובד בשיטה של הצל, בהתחלה אני מתחיל עם אסטרים קצרים וארוכים (שילוב של פרופ וסיפ או פרופ ואננתת), בהדרגה אני מוריד את הפרופ ומעלה את המינון של הסיפ/אננתת.

ואי דיפוזיה, מזכיר לי נישכחות מקורסים של כימיה 😃

העמסה לדעתי זה לא חכם, כי אז יש סתם לחץ על הכליות, יותר אנדרוגנים גורר לחץ גבוה יותר על הכליות, זאת אחת הסיבות מדוע טרן נחשב רעיל לכליות עקב האנדרוגניות שלו (למרות שזה עדיין לא הוכח אלא רק השערה).

גם אני ככה עובד בשיטה של הצל, בהתחלה אני מתחיל עם אסטרים קצרים וארוכים (שילוב של פרופ וסיפ או פרופ ואננתת), בהדרגה אני מוריד את הפרופ ומעלה את המינון של הסיפ/אננתת.

נו אז מה זה משנה? אסטר קצר וארוך או front loading עדיין יש לך את אותה כמות טסט בדם
וכמו שחושבים שטרן פגוע בכליות (שטויות לדעתי) ככה גם "חושבים" שרמות גבוהות של אנדרוגינים פוגעים בכליות אין לזה שום הוכחה וחוץ מזה זה לא שאתה מעמיס 2 גרם של חומר אז מה לא בסדר פה אני רואה אנשים שדופקים 2-3 גרם חומר בשבוע בסייקל אז זה בסדר ו front load זה לא?
הרי אם front load אתה רק מגיע לכמות הכללית של הסייקל מהר יותר זה לא שאתה עושה את זה לאורך כל הסייקל רק בשבוע הראשון אז איפה פה הבעיה בדיוק front loading הרבה יותר נוח ופשוט משילוב של אסטרים בגלל תדירות הזריקות ולא צריך לתכנן יותר מדי אם מינונים וזמנים
מתי להחליף אסטר ומתי להוריד מינון וכל השטויות האלה אבל כל אחד ןהשיטות שלו

נו אז מה זה משנה? אסטר קצר וארוך או front loading עדיין יש לך את אותה כמות טסט בדם
וכמו שחושבים שטרן פגוע בכליות (שטויות לדעתי) ככה גם "חושבים" שרמות גבוהות של אנדרוגינים פוגעים בכליות אין לזה שום הוכחה וחוץ מזה זה לא שאתה מעמיס 2 גרם של חומר אז מה לא בסדר פה אני רואה אנשים שדופקים 2-3 גרם חומר בשבוע בסייקל אז זה בסדר ו front load זה לא?
הרי אם front load אתה רק מגיע לכמות הכללית של הסייקל מהר יותר זה לא שאתה עושה את זה לאורך כל הסייקל רק בשבוע הראשון אז איפה פה הבעיה בדיוק front loading הרבה יותר נוח ופשוט משילוב של אסטרים בגלל תדירות הזריקות ולא צריך לתכנן יותר מדי אם מינונים וזמנים
מתי להחליף אסטר ומתי להוריד מינון וכל השטויות האלה אבל כל אחד ןהשיטות שלו

לא שולל את דעתך
כמו שאמרתי פעם,יש איזה מיליון דרכים לעשות סייקל וכמעט כולן עובדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית