הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופנוע

Ambizen

משתמש מתחיל
159
0
נק' מוניטין:
13
159
0
אהלן חברה, חשבתי לעשות רשיון לאופנוע (טוסטוס)
ורציתי לשאול אולי מישו מבין, כמה בערך עולה קטנוע 50סמ"ק לא חדש? יש המלצות?
וכמה בערך עולה ביטוח צעיר לקטנוע?

לא שווה לך לעשות רישיון על אופנוע, בגיל 16 אני ועוד חברים התחלנו, כולם קנו 125, באיזה 10-18 אלף שקל.
שלא נדבר על 50 סמק ישנים, שותים שמן, לא סוחבים בעלייות, כל יום משהוא חדש נשבר, כל העגלה רועדת אחרי 70 קמ"ש.
מעשנים, איאיאי זה עסק מסריח.

כולם התאכזבו ועברו למכניות כבר בגיל 17 חוץ מאחד, כולם השיקעו באופנוע בערך 3-6 אלף שקל ובסוף מכרו אותו בהפסד של 7-10 שקל.

שלא נדבר על איזה מיליון התרסקויות שכולם עברו, ושיפשופים כל הזמן. בקיצור, תחכה טיפה מכונית עדיף.

חוץ מזה הביטוח עולה כמו האופנוע.
תלוי מה טווח המחירים שלך.

מה שכן אתה משיג משלוחים עם האופנוע, לא שזה כסף מציון, לא שהמשמרות נוחות, אבל אתה יכול להשיג בקלות. עבודה.

50 זה באמת קצת מאוד , חבר שלי קנה את 50 אני חושב בסביבות ה3 זה נחמד וטוב לנסיעות קצרות בתוך העיר , אם אני לא טועה זה סוגר 80 בלחץ ממש אבל .

לדעתי אבל תחכה לאוטו לא שווה להוציא רישום על קטנוע סתם בזבוז כסף

50 זה באמת קצת מאוד , חבר שלי קנה את 50 אני חושב בסביבות ה3 זה נחמד וטוב לנסיעות קצרות בתוך העיר , אם אני לא טועה זה סוגר 80 בלחץ ממש אבל .

לדעתי אבל תחכה לאוטו לא שווה להוציא רישום על קטנוע סתם בזבוז כסף

אבל רישיון של 50 זה כמו רישיון של 125.....
ו 125 סוגר 100+ אבל עדין זה חרא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית